cholerka... 0 Napisano Luty 2, 2010 Leniwcu ale dlaczego? nie takiej wyjdzie przyjechac do mnie? Ja już zrobie ci odpowiednia terapie faceci nas dzis olali :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 2, 2010 leniwiec---:O ale o so choci:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 2, 2010 cholerka---rewq-wiadomo, ćwiczy banana ladaco pewnie spamuje degeneruchom:o, a klon_pracuje i wykorzystuje każde wolne trzy minuty na pójście do kibelka, zamiast na puszczenie posta posta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 2, 2010 zdzirka---znaczy sie że teraz robisz karierę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 2, 2010 :) PZU -> moja prostata nie jest z żelaza :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 2, 2010 klon-- ostatnio było inaczej wolałes póscic posta Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 2, 2010 chollerka...ale ja do kwietnia wyzionę ducha :O Zdzira...co do Twojej terapii...to obawiam się, że moze być aż za bardzo wstrząsowa :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 2, 2010 leniwiec--to w takim razie ja proponuję terapię, teraz)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 2, 2010 znaczy sie nie na kafe, zapraszam do siebie)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 2, 2010 ok....PZU...pisz na @ adres i podaj termin :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 2, 2010 tylko ostrzegam że terapia bedzie szokowa, tzn. troje dzieci mojego rodzeństwa w domu :O:O, pobedziesz z nimi jeden dzień i od razu pomyslisz" jakie moje życie jest cudowne" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 2, 2010 o jeeessssuuuu jak mnie piecze zgaga, chyba zaraz spłonę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 2, 2010 "ostatnio było inaczej wolałes póscic posta" Zmęczenie materiału daje o sobie znać :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 2, 2010 klon-nie daj się)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 2, 2010 Zdzira...może alkoholowa byłaby skuteczna....ale ja mam w głowie lampeczkę, która za cholerę nie daje mi się upić :O PZU....widze, że mnie zniechęcasz...to po co kuźwa proponujesz spotkanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 2, 2010 leniwiec--ja Cie nie zniechęcam, ja tylko mówie na czym będzie polegała terapia:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 2, 2010 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 2, 2010 Jak tylko znikają z topiku "Orangersi", to wszystkie robicie się ostanio jakieś takie dziwnie zdołowane, jakby czegoś wam brakowało :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 2, 2010 klon--dzisiaj to nam brakuje tylko Was menżczyznów:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Luty 2, 2010 Polujemy na mamuty. Zawsze tak było ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 2, 2010 powodzenia)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 2, 2010 Niebezpiecznie cicho tu dziś :O klonik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 2, 2010 coś słabo idzie Wam to polowanie na mamuty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 2, 2010 yy....chciałam tak na marginesie nadmienić...że znikam na jakiś czas z kafee :O idę podleczyć moją zimową depresję Trzymajcie się kafeterianie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zeby cokolwiek zrozumiec Napisano Luty 2, 2010 podazaj za mna siostro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i to jest bardzo dobra Napisano Luty 2, 2010 wiadomośćdo zobaczenia na Św.Nigdy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 2, 2010 Leniwiec---lecisz do ciepłych krajów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość zeby cokolwiek zrozumiec Napisano Luty 2, 2010 jak to do nigdy? a noc walpurgi??? uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuurozciagne strone Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość widzęże tu jedna infantylna Napisano Luty 2, 2010 stopka została zastąpiona inną równie infantylną:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach