Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 6, 2010 taak...chollerko..wmawiaj sobie :P ja niestety muszę uciekać robić się na bóstwo :D idę na imprezę do clubu....czarować facetów :D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 6, 2010 Leniwcu ja kończe piec karpatke :D i też idę robic sie na bóstwo, bo wychodzę z M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 7, 2010 chollerka...ja robię zajebisty krem do karpatki..ale ciasto nigdy mi nie wychodzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 7, 2010 Siemanko Leniwiec i spółka :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 7, 2010 siemanko rewq dlaczego nas zaniedbujesz leniwiec Mi karpatka super sie udaje. Zarówno ciasto jak i krem. Ale zostały już po niej tylko wspomnienia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 7, 2010 zaniedbuje , no fakt . ale przesłałem fotę do widelca , mówił coś ? w sumie nie była jakaś super ale zawsze , widac na niej pół mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 7, 2010 rewq, Ty chollero jedna :P widzisz mój mail? :D Prześlij mi ją :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 7, 2010 do jasnej cholery zaraz :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 7, 2010 zwrotnie poproszę też jakąś fotkę moja jest dośc tajemnicza ale nie mam innych chwilowo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 7, 2010 Faktycznie tajemnicza fotka :P Teraz ja musze znaleśc równie tajemniczą :p zeby było sprawiedliwie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 7, 2010 czekam zatem , byle dzisiaj :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 7, 2010 cos wymyśle :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Belfasto 0 Napisano Luty 7, 2010 http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4370072&start=0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Belfasto 0 Napisano Luty 7, 2010 No fajna fotka chollerka :-) młodziutka jeszcze jesteś ps. to tylko ja ... REWQ w wersji fana Setuni :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 7, 2010 Hehe masz lewe nicki :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 7, 2010 No nie taka młodziutka :D Tylko nie widac moich zmarszczek Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Belfasto 0 Napisano Luty 7, 2010 Krasiwa diewuszka :D lewe ? lewe to mogą byc pomaranczowe podszywy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 7, 2010 dobra Belfasto nie podchlebiaj się :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 7, 2010 Uciekam spać. Postaram sie Was odwiedzić jak znajdę troszke czasu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 7, 2010 dobranoc :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 8, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 8, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 8, 2010 ladaco...mów za siebie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 8, 2010 Leniwiec co u Ciebie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 8, 2010 PZU ...a cóż to się stało? :( ladaco...fakt...ja nie tylko nie lubię poniedziałków....ja ich nie cierpię rewq---u mnie bez zmian :) idę w weekend na koncert rokowego zespołu :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 8, 2010 Włosy umyte, uroda namalowana, wiec mam chwile, zanim wyjde do pracy Najgorzej jest isc po przerwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 8, 2010 chollerka....trzeba było wystawić małego za okno na trzy zdrowaśki.....zwolnienie miałoby ciąg dalszy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 8, 2010 ladaoco...myślisz, że Ci uwierzę? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach