fioletowy widelec 1 Napisano Luty 10, 2010 cos się wulgarnie zrobiło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 10, 2010 zadek, odbyt, kropa, perskie oko.---to ostatnie mnie rozbawiło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 10, 2010 rewq co z ta fotą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 10, 2010 kropa kropa z rowem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 10, 2010 dupa musze to sprawdzic:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 10, 2010 no nie wiem, moze jakim modek mnie kontroluje 24h/dobe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 10, 2010 rewq a coś z setunią przeskrobał? Wiem, że dzień do doopy, ja dopiero zbieram się do pracy :O Końca nie widać ale: do weekendu pozostało 56h 57m 40s :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 10, 2010 " Aleś dodupcył do pieca u seti. Starałem się załagodzić a teraz to już kaplica " :-O ja se komenta walnąłem o zabarwieniu ironiczno - humorytycznym , a do pieca raczej ty dorzuciłeś swoimi postami :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 10, 2010 " rewq a coś z setunią przeskrobał? " Chciałbym :D ale ona za daleko mieszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Luty 10, 2010 czyli się chyba nie dowiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 10, 2010 dobra peache i banany , zmykam muszę iśc do doktora Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 10, 2010 Ja tylko wiem, ze rewq jest fanem setuni z lewego nicku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 10, 2010 prawego nicku :D PZU Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 10, 2010 rewq to który jst lewy? :D PezetUuuu trzymaj sie mocno i nie daj doktorowi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Luty 10, 2010 nie dam mu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 10, 2010 * w sensie sie nie daj :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Belfasto 0 Napisano Luty 10, 2010 żaden nie jest lewy , są tylko z prawego łoża :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Belfasto 0 Napisano Luty 10, 2010 " i nie daj doktorowi " :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 10, 2010 Lewy nie ciesz się tak :d Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Luty 10, 2010 Idę upodobnić sie do człowieka Jak zdążę przed pracą to jeszcze zaglądne do Was. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 10, 2010 rewq----ale odległość to nie problem w tych czasach :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Luty 10, 2010 chollerka---tylko nie przesadzaj z tym upodabnianiem się do ludzi....bo zmienisz się w jakąś Dodę czy coś podobnego...:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Luty 10, 2010 wiecie co? poplakalabym sobie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 10, 2010 płacz se zdzirka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 10, 2010 psychiczna masz zespół napięcia przedmiesiączkowego ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Luty 10, 2010 cicha ----------->>>>>>>>>> zauważyłaś że dzisiaj moje i Twoje posty pokrywaja się co do minuty ? :D pierwsze o 9.06 i teraz o 10.30 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cicho bo teraz ja mówię 0 Napisano Luty 10, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach