Gość tu mnie jeszcze dzis nie bylo Napisano Marzec 2, 2010 czesc Leniwiec innych lekcewazem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Marzec 2, 2010 dziendoberek ;) zgadnij kotku co mam w srodku :D heh podoba mi sie ta reklama :)....czesc dziewczyny :) czujecie wiosne ? 12:31 [zgłoś do usunięcia] ladaco ja wam nie sram, srałem rano czesc ladaco to ty czy jakis idota podszyw ? glen b albo cos w ten desen? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 2, 2010 "dla niektórych kafeterjuszy były nie zrozumiałe" Tak. Podobno Moderatorzy nie mogli przez nie przebrnąć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 2, 2010 To Ladaco po reinkarnacji :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 2, 2010 czesc Leniwiec innych lekcewazem My ciebie też mamy w doopie :) Leniwiec- może mi się śniłaś? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 2, 2010 ha, teraz się robi coraz ciekawiej, podszywy ladaco, ła hahaha :D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Marzec 2, 2010 to pisz na czarno qffa bo nie zamierzam z tym trolem dyskusji prowadzic klon po jakiej reinkarnacji ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Marzec 2, 2010 kabel- ladaco już nie może pisać na czarno :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Marzec 2, 2010 fioletowy widelec :) ..chcesz mi powiedziec ze ten troll to dawny czarny ladaco ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Marzec 2, 2010 czesc zdzirka :) :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 2, 2010 "chcesz mi powiedziec ze ten troll to dawny czarny ladaco " Zabawne prawda ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Marzec 2, 2010 tak dlugo jak nie napiszesz na czarno tak dlugo bede Cie ignorowal :) ladaco nie byl takim idiota ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ulala lala Napisano Marzec 2, 2010 nie był ale nim został :-( to smutne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Marzec 2, 2010 ''anybody find meeeeeeeeeeeeeeee somebody to loooooooooooooooove'' uwielbiam ten kawalek:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 2, 2010 Z twojego powodu :-o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Marzec 2, 2010 Klon_ no tak, niby zabawne ale malo smieszne ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 2, 2010 TO nie pisze prawdziwy Ladaco. TO jakaś marna podróbka stara sie go naśladować z nędznym skutkiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Queen to jest Napisano Marzec 2, 2010 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 2, 2010 Na długo masz tego bana ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Marzec 2, 2010 czesc cholerka... mam nadzieje bo lubilem tamtego ladaco a teraz uznalbym ze zachorowal ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubiłeś jak spamował Napisano Marzec 2, 2010 topiki? USB zastanów sie:O Nam też spamował topik. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
A mi kabel USB 0 Napisano Marzec 2, 2010 pamietam ze wpisywal sie jako pierwszy na temacie ale o spamie dowiaduje sie od was :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubiłeś jak spamował Napisano Marzec 2, 2010 to ja, lubiś na pomarańczowo>P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Marzec 2, 2010 No dobra, to zaczynamy od nowa: Sznowna Moderatorio: "Wtedy Piotr zbliżył się do Niego i zapytał: «Panie, ile razy mam przebaczyć, jeśli mój brat wykroczy przeciwko mnie? Czy aż siedem razy?». Jezus mu odrzekł: «Nie mówię ci, że aż siedem razy, lecz aż siedemdziesiąt siedem razy." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Leniwiec twoi goscie Napisano Marzec 2, 2010 sa nie mili dla mnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Marzec 2, 2010 KAbel Ladaco byl troszke świrnięty, ale ten człowiek, który stara sie go udawać jest nienormalny :O TO juz nawet nie jest spam, tylko głupota :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Marzec 2, 2010 L..... są nie mili...bo Ty też taka jesteś dziś :O Kabelek..... :D:D:D miło, że nas ciągle odwiedzasz ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lubiłeś jak spamował Napisano Marzec 2, 2010 przecież bana za nic nie dostał, ogarnij sie :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach