figiel* 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 O i klon zawitał PZU pzu a Wy co tacy oboje skrzywieni ? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 figiel a do kogo mamy sie niby usmiechać:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 No a do kogo krzywicie się ? :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 my mamy taki wyraz twarzy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 kafeterianki :D ja dopiero uciekam z pracy mam dość siedzenia po godzinach :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 leniwcu co tam u Ciebie????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 PZU...praca, praca i.....sex :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 PZU a po czym to Wam tak zostało ? :D Leniwcze :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i chyba szóstym palcem ten Napisano Kwiecień 20, 2010 seks :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 my tak od urodzenia i poczęcia mamy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 leniwiec---i sex powiadasz... a ja juz prawie o tym zapomniałam:O:O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 Cytrus.....przykro mi, że Ty musisz używać szóstego palca :O Ale nie martw się.....jak zrobisz sobie operację plastyczną to kto wie? Może znajdziesz swojego potwora :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 PZU....ale już nie długo będziesz mogła sobie przypomnieć :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 hmmmm, ładne mi niedługo:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 PZU....to ile Ty będziesz w tej ciąż? :D Ja już spadam do domu....ale jeszcze wieczorkiem tu luknę :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość całej dłonie używam, już jeśli Napisano Kwiecień 20, 2010 do zasapania :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
figiel* 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 PZU aż strach pomyśleć jakie miny przy tym no .... no ..... no wiesz .... odchodziły :p A Ty Leniwcze uważaj z tym sexem , żeby i Ciebie nie skrzywiło( o tak :o ) :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość uważaj na palce bo przyczaśnie Napisano Kwiecień 20, 2010 i jak literki wystukiwać będziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość rozklapiocha [cool] Napisano Kwiecień 20, 2010 :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 leniwiec--jeszcze miesiąc ciązy, 6 tyg połogu, myślisz że co że to tak fajnie:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PZU 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 a tu jeszcze usmiechu wymagaja od nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cholerka... 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 PeZetUuu A tam 6 tygodni połogu :D TO tylko tak teoretycznie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość player69 Napisano Kwiecień 20, 2010 polecam fajną gierkę http://www.allegro.pl/show_item.php?item=1009002705 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 20, 2010 PZU...ale za to później nadrobisz zaległości Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 "PZU...ale za to później nadrobisz zaległości" Ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha. Gdy pojawi się Mały/a Leniwiec, zrozumiesz, co mnie tak rozbawiło :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 21, 2010 Klon:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Zdzira, to mówisz, że rondelek się nie sprawdził jako strażnik domowego ogniska ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Napisano Kwiecień 21, 2010 Klon, nie rozmawiamy o tym glosno, dopiero wczoraj przestalo smierdziec mimo 3 dni ciaglego przeciazgu w domu ale wczoraj 2 razy wrocilam sie do domu zeby sprawdzic zupe i zelazko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 21, 2010 Płaciliście jakieś odszkodowanie ? Po czymś takim powinno się zakładać sprawcy obrożę elektroniczną umożliwiająca szybkie namierzenie :) Powiedzmy na rok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach