fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 23, 2010 nie musicie się ze mną integrować, ja sama wtrące swoje 12 groszy jak będe chciała :P A poza tym jak pójdę do arbajta to pewnie czymś zawalą i tyle :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 słuchy chodzą że Leniwiec z jakimś młodziakiem się pod kołderkę schował i juz go kafe nie interesuje :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość xxx xxx xxx Napisano Kwiecień 23, 2010 łojojoj ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 i nastała cisza ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ :-O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 23, 2010 jak ja mam czas na kafe to was wtedy nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fan Zdzirki 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 Kim KARDASZJAN niezła laska Zdzira zagraj ze mną w szachy na kurniku to dopiero dostaniesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
POTIKI KIKI 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 Więcej was tutaj nie mogło być:D Od wczoraj tyle żeście nawpisywali,że pół dnia stracę na lekturę:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 23, 2010 a co to za tikitaki? :D Zdzira ja nadal w odmóżdzające pryskające bańki tłukę :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Belfasto 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 wszystkim a kto JA jestem zgadnie kto ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 Nie, no, muszę się odezwać. Jak czytam ten nowy nick - STETRYCZAŁY INTROWERTYK - to mnie pusty śmiech ogarnia hahahahahaha. Tetryk - zrzęda, maruda,ględziarz hahahahaha Introwertyk - wyłączne interesowanie się własnymi myślami i uczuciami - hahahahaha, no zleje się za moment. Lepiej dla ciebie, abyś został już przy nicku bobasek -hahahahahaha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Belfasto 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 ZONK próbuj dalej słońce Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bobasek* 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 Fanie i znów udało mi się ciebie wkręcić.hahahahahahahahahahhahaha Nie przejmujcie się weekend macie.:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 23, 2010 psyche-- no własnie pewnie będe pić, mam spotkanie z koleżanką która łatwi mi mieszkanie do wynajęcia, więc myślę że wyskoczymy na jakiej piwo do urokliwej knajpki na Pradze :O Niestety, alkoholizm zbliża się wielkyma krokyma :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 psychiczna , chyba gości będziesz miała :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 myslełem psychiczna że wiesz że mnie z Setunią łączy przyjaźń , stąd nick Belfasto z tą uroczą stopką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 nie tępota tylko buractwo :D :D :D ale i tak jesteś moim największym fanem :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 23, 2010 zdzirson też lubisz białe połsłodkie? Maj fejwryt Czy oglądacie DD TVN? :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 psychiczna celowo tak idiotycznie napisałem wiadomo kto jest czyim fanem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 23, 2010 kurde, a ja tyle KFC zjadam :O A tak taki syf Moje jedzenie psuje się po dniu :D Zdzirson koniecznie !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bobasek* 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 Za ciasno się zrobiło trzeba stąd mykać.:D Jolkaza sądzę ,ze bardziej adekwatny tamten nick aniżeli ten.Przecież dokładnie oddaje to jakim byłem jak rewq mnie poznał wcześniej.Tutaj po jakimś czasie odezwała sie młodość ale w zanadrzu pozostało jeszcze coś z tamtego okresu.:P:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 23, 2010 ja jestem jak najbardziej za :D bobasek jak zwykle przewrażliwiony. jest tłoczno więc trzeba mykać stąd. bez sensu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
fioletowy widelec 1 Napisano Kwiecień 23, 2010 Big Ben :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 Tower of London Katedra Świętego Pawła w Londynie Opactwo Westminsterskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 Na wstępie dementuję, nim pojawią się pogłoski: Stetryczały introwertyk to nie ja. Choć po nicku pewnie od razu skojarzyliście go ze mną Oczywiście że pracuję. Zapobiegłem już z rana skutkom kilku poważnych katastrof, które wcześniej osobiście spowodowałem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 ja wiedziałem że introwertuk to desznik ja go rozpoznaję na 5 km :D klon Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 wszystkim :D Ale tu się gwarno zrobiło :) Ale mam zajebisty humor :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klon_ 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 Nie dziwię sie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Śpiący Leniwiec 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 klon Zdzira...letni to On jest...sprawdzałam ale nie dowód :P I jest hmmmmmmmmmmmm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jolkaza 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 Henryk VIII i królowa Elżbieta do obecnie panującej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rewq 0 Napisano Kwiecień 23, 2010 Leniwiec moje gratulacje ... dobrego humoru oczywiście Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach