Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dla odmiany...

Nie ma na świecie takiej kobiety, której nie da się zniewolić...

Polecane posty

Gość ja nie jem zadnego miesa
ani kaczki ani ryby ani psa, ale uprawa moja kwitnie jak na drozdzach!

Gość dla odmiany...
Baranino, uważaj, Ike może się na Ciebie obrazić...:)

Gość be 52
aaa, to przepraszam Ike ;)

Gość dla odmiany...
"Autorytet kafeterii"... :-) Ike, tylko kobieta może być autorką tak cudownego paradoksu frazeologicznego. Chylę czoła.

Gość be 52
aaa, to przepraszam Ike ;) kurcze blaszka, nie wchodza mi posty.

Gość dla odmiany...
Pogadamy za parę latek, koleżanko. Zresztą, nie zamierzam Cię przekonywać, że zestaw: pieczona kaczka+czerwone wino+uprawa seksu, nie wytrzymuje porównania z zestawem: cipsy+kokakola+uprawa seksu. Co kto lubi...

Gość dla odmiany...
Pogadamy za parę latek, koleżanko. Zresztą, nie zamierzam Cię przekonywać, że zestaw: pieczona kaczka+czerwone wino+uprawa seksu, nie wytrzymuje porównania z zestawem: cipsy+kokakola+uprawa seksu. Co kto lubi...

Gość be 52
a co pwiesz na zestaw: salata, woda zrodlana i seks tantryczny?

Gość dla odmiany...
Zadumałem się nad zdaniem mojego ostatniego wpisu i doszedłem do wniosku, że w pośpiechu moje przesłanie nie został właściwie wyrażone. Powinno być: Zresztą, nie zamierzam Cię przekonywać, że zestaw: pieczona kaczka+czerwone wino+uprawa seksu, nie wytrzymuje porównania z zestawem: cipsy+kokakola+uprawa cyberseksu. Co kto lubi... :-)

nie wysyłajcie podwójnych postów nawet ja wyskakuje wam błąd post się pojawi :) to rzekłam ja- naczelny autorytet kafe :classic_cool: :D

Gość dla odmiany...
Musiałabyś mi wyjaśnić, co należy rozumieć pod pojęciem uprawy "seksu tantrycznego". :-) "Wodę źródłową" Ci odpuszczam.

Gość dla odmiany...
Ależ Ike, skoro Ci lżej na duszy, to ja nie mam absolutnie nic przeciwko temu. :-) Moje ambicje tykają czego innego. :)

Gość be 52
dzieki Ike, Ty autorytecie nasz :) a wogole nie mozna upraw na glodno przeprowadzac, he?

Gość be 52
bardziej w sensie ze zjednoczenie duchowe jest celem upraw a nie tylko zwierzeca rozkosz ;)

Gość dla odmiany...
O wyjaśnienie "zwięrzęcości" nie proszę, Baranino. Ale czegoś na temat "jedności duchowej" chętnie się czegoś od Ciebie dowiem. A więc? Masz uprawę seksu z mężczyzną? I co dalej?

Gość be 52
no fakt, wtedy przychodzi maly glod i po seksie... Rysiu, nie mam w tej chwili uprawy seksu z mezczyna. To jest rozmowa teoretyczna ;)

Gość dla odmiany...
Oczywiście teoretyczna. Jakby rozmowa mogła być inna. Nie o to się rozchodzi, Baranino, czy masz aktualnie z kim tę uprawę seksu prowadzić, ale o sprawy dotyczące samego zjawiska uprawy i wszelkich związanych z uprawą seksu konotacji.

Gość be 52
jak sobie teraz mysle o tym temacie.. teoretycznie... to jest tak; trudno mowic o tantrycznych uprawach, jesli sie sytuuje konsumpcje kacza przy, dajmy na to... owczej. trzeba do tego troszke subtelniejszego podejscia ;)

Gość dla odmiany...
To je nakreśl.

Gość be 52
z przyjemnoscia, ale to juz jutro bo musze uciekac dzis. milego.

Gość Japan i Typani
A co ze strusiem ? :)

Gość andeńka
seks po kaczce bleeeeeeeeeeeee!!!Nie jadam płaskodziobych tłuste mięso fuj,nie ma to jak nażreć się i pobzykać tylko facet mógł to wymyślić

Gość dla odmiany...
Kaczkę należy rozumieć w sensie niedosłownym. Kaczka symbolizuje smakowitą kolację przyrządzoną przez mężczyznę, zjedzoną przez oboje przy świecach, w tle pięknej muzyki, przed uprawą rzeczonego seksu.

Gość jak kaczka nadziewana
jabluszkami z rajskiego drzewka plus romantyczny nastroj , rozdzieleni plomieniem swiec:P to sie pisze na taka uprawe

Gość dla odmiany...
Jak napisałem, element kulinarny jest ważnym składnikiem całej układanki. Ktoś, kto tego nie rozumie, jest pozbawiony wyczucia oraz wyobraźni...

Gość widze ze sugestti nie
dostrzegasz. prawdziwy samiec, zapatrzony w siebie:D

Gość takie tam duperele
Seks po kolacji jest przereklamowany bo jest nudny! Najlepsze bzykanko wychodzi ot, tak bez szczególnego powodu. Np. na kuchennym stole :D A w temacie: każdego da się zniewolić jeśli znajdzie się na niego sposób...ale po co komu niewolnik? a po czasie nawet niewolnik zorganizuje niezłe powstanie;) byłam kiedyś zniewolona....:(