Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość listopad ówka

Czy ktoś czeka na dwie kreski w listopadzie

Polecane posty

Gość kasia29s
ZROBILAM HCG --JEST!!!!!!!!!!!!!! 4-5 TYDZIEN...tERMIN LIPIEC 2010!!!!!!!!!!!!!Starania ponad dwa lata..Wkoncu hormony pomogly.......

Gość błogosławieni ubodzy...
do tak chyba bedzie ..--zgadzam się z Tobą i nie rozumiem tych które nie mają nic innego w głowie tylko ciążę, jak tak można żyć?? i potem nie ma co się dziwić że dziecka nie zostawią na sekunde, skoro o ciąży potrafią przegadać 24/24 :/ współczuje, radzę się leczyć psychicznie a nie ginekologicznie, chcoiaż moze to wina środków hormonalnych :(

Hej laseczki:) Ja dziś też odebrałam HCG i ...145.9 :)Tak jak dziewczyna wyżej- 4/5 tydzień:) Jestem w siódmym niebie:] Trzymam kciuki za całą resztę-dziewczyny dacie radę-ja z mężem staraliśmy się ponad rok i w końcu się udało:) POWODZENIA:*

GRATULUJE Wam z całego serca dziewczyny. Trzeba zmodyfikować tabelke i dodać tytuł "DWIE KRESECZKI" Jak ja bym chciała tak jak Wy wreszcie móc się cieszyć. No ale zobaczymy, chyba nie wytrzymam i jutro zrobie test albo pójde na bete tylko nie wiem czy coś już wyjdzie. Kiedy Wy robiłyście? Po terminie @ czy przed. Ja jutro będe miała 30dc przy 30-32 dniowych.

U mnie zamula pobrzusze, czasami cos zakuje, glowa boli, malo spie w nocy w dzien chodze jak lunatyk, do bani ogolnie. Ale testujemy dopiero w czwartek... Chyba ze wstretny okres przyjdzie ;/

Gość K.W.I.A.T- eczek
Kasia29s ----> Gratulacje Mouse88 ----> Gratulacje Wielkie, wielkie Gratulacje !!!!! Przypomniało mi sie kiedy ja obierałam wynik HCG - prawie dwa lata temu - wszystko przewróciło się od góry nogami !!! Całe życie ....

Gość Bąbeladka21
ja Czekam od od ponad pół roku na dwie kreski i do tej pory nic....:(ale co miesiąc jest nadziej i bedę czekac...:) życze szczęscia wszystkim czekającym:) I może komu sie uda niech sie pochwali z nami tak szczesliwą wiadomościa:)

Gość listopad ówka
Witam Gratuluje dziewczyny. Jestem wkurzona na maxa dwa dni temu powinnam dostać okres i nie dostałam. Dziś robiłam test jedna kreska. Niech już ta @ przyjdzie.

cześć, ja właśnie mam jutro termin@, mam nadzieje, że nie przyjdzie...

Gość listopad ówka
eli mam nadzieję, ze nie dostaniesz. Trzymam kciuki. I czekam na swój z niecierpliwoscią.

Gość zuczek28
witam, czytam i czytam ten post od samego początku i budzi we mnie bardzo duzo emocji....ja tez nie moge sie doczekać ( a raczej nie doczekac @ ).....mam termin na jutro..jednak dwa dni temu i dziiaj mialam taki lekko rózowy śluz....nie wiem co ona oznacza...czyżby to jednak zapowiała sie @??:( miała tak któraś z Was??? u mnie zdażyło sie to po raz pierwszy i nie wiem co mam myślec...pozdrawiam wszystkie starające i te "niestarające" sie też ;)

Gość listopad ówka
Nie wiem czy ci to pomoże ale ja w poprzednim cyklu miałam śluz z niteczkami różowymi. Później wszystko minęło i był sam śluz, a dzień później dostałam okres.

Ja nie wytrzymałam do jutra i już dzisiaj zrobiłam test,wyszła jedna kreska.A może to za wcześnie.Zobaczymy czy jutro @ się pojawi

Gość zuczek28
hm....czyli jednak to "ciotka z USA" sie zapowiada..heho no trudno:( heh .......czasami czuje taki wielki smutek , mam juz swoje lata i boje sie ze będzie coraz trudniej..... Sluz nie ma niteczek ( takich skrzepow krwi) poprostu ma kolor rozowy..- koniec nei robie sobie wiecej nadziei...bo to zaczyna być chore. probowalam doszukac sie innych objawow ciążowych ale niestety BRAK , nawet piersi mnie bola..Może innym razem , dzieki za szybka odpowiedz :)

Gość zuczek28
Ja pewnie jak nie dostane jutro to tez polece po test bo nie wytrzymam...

Gość K.W.I.A.T - eczek
Witam, Niestety pojawienie się u mnie lekko różowego śluzu zwaistowało okres. Nadal trzmamy kciuki.

Cześć dziewczyny, mam 26 lat, 2 tygodnie temu skoczyliśmy pracę i przeprowadziliśmy się z partnerem mając dość hałasu i rytmu wielkiego miasta. Mamy własne mieszkanie jednak obecnie żadnych dochodów i niewiele oszczędności. Od kilku dni czekam na miesiączkę, bezskutecznie...Niby mam wszystkie objawy - poddenerwowanie, bóle piersi, jajników - ale toprzecież równie dobrze może oznaczać ciążę? Poza tym mam lekką gorączkę i czuję się nieco ospała...Co sadzicie?

Gość listopad ówka
kwiateczku :* szkoda kati nie wiem bo ja też czekam. Testy mi wychodzą negatywnie a @ nie ma i nie czuję żeby miał być. Brzuch mnie czasem boli ale nie tak ostro jak na @. Sama nie wiem.

Cześć Dziewczyny! U mnie w tym miesiącu niestety nic z tego. Wczoraj poszłam na bete i właśnie odebrałam wynik,

kurcze czeny to ucina? a więc wynika poniżej 0,100 czyli wielkie NIC! Jestem załamana :( Ryczeć mi się chce. Teraz tylko czekam na @ do soboty. Tylko tak sobie myśle czy nie za wcześnie zrobiłam te badanie, bo w 30dc a zwykle mam 31-32 dniowe czyli 2-3 dni przed terminem @. Hmm sama już nie wiem co o tym myśleć ale i tak już nie mam nadzieji...

2-3 dni przed terminem@ beta już powinna wyjść prawidłowo i jeśli jest się w ciąży to powinna wskazywać odpowiednią normę. Ale jak chcesz to odczekaj do @ i zrób jeszcze raz może po prostu test z moczu. Ja czekam do środy wtedy powinnam dostać @ i wtedy zrobię test. Trzymam kciuki za starające się i zafasolkowane:)

U mnie przyblakala sie okres. Wiec nastepny cykl znow z CLO i znow z nadzieja. ;/

Gość listopad ówka
Straszna tu cisza. U mnie nadal nie ma @. Już sama nie wiem co myśleć.

hej, listopadówko, u mnie też nic, dziś robię test, ale trochę się boję - wiecie, będę miała świadomość i już nie ma odwrotu przed wielka zmianą;)

Gość listopad ówka
Ruda małpo czekam na wyniki. Ja to się boje, ze znów zrobię i znów będzie jedna kreska. Jestem załamana bo jak tak dalej pójdzie to czeka mnie ginekolog i wywoływanie okresu.

Gość listopad ówka
koniczynko no to witam w klubie. U mnie nadal nic. Zaczynam się zastanawiać czy te testy nie są lipne. W poniedziałek robię kolejny a jak nadal nic to w środę robię z krwi.

listopadówka niemartw sie ja dziś mam 57 dc, @ brak, dzisiaj robiłam test i jedna kreska wyszła,w poniedziałek do ginekologa.