Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość listopad ówka

Czy ktoś czeka na dwie kreski w listopadzie

Polecane posty

Zaleznie od regionu - 25-40 zl. Trzeba isc do laboratorium - to badanie z surowicy krwi. Wynik - tego samego dnia. Wbij sobie w wyszukiwarke beta hcg (bhcg) i poczytac. Powodzonka!

Dzięki wielkie.Jeszcze jedno pytanko-jaki musi być wynik jak jest ciąża??

Laski, powiedzcie mi, skad tacy ludzie - jak ow elegancki nick powyzej sie biora? I po co? Bo...mnie by sie nie chcialo... ;-) Pozdrowki!

Widać potrzebujesz pomocy psychologa, skoro nie umiesz poczytać co inni mają do powiedzenia.Znajdź sobie forum, na którym wyrażają się tak jak ty...Masakra... ;/ Zero kultury i szacunku dla innych ludzi...

Może Twoja matka była taka co??Nie obrażaj innych bo kiedyś to się może dla Ciebie źle skończyć.Trochę kultury chamie!!!

Mouse88 nie wdawaj sie w dyskusje, szkoda zasmiecac forum, a jak widzisz, tego pokroju ludzi - tylko to nakreca... Zglosilam post dousuniecia, miejmy nadzieje, ze szybko toto zlikwiduja. I sie nie denerwuj ;-) Pozdrowki

Masz rację-nie warto.Wielkie dzięki za wszystko:) Porozmawiam zaraz z mężem i jutro przed praca pójdę na to badanie:) Jeszcze raz dzięki:*

Gość listopad ówka
Lilia masz racje że nie powinno się tak do tego podchodzić, ale mi strasznie zależało żeby się udało właśnie teraz. No ale się nie udało i mówi się trudno. Teraz to już mi obojętne kiedy się uda, choć oczywiście chciałabym jak najszybciej. Po prostu z pewnych powodów osobistych gdyby wyszło w tym cyklu to termin porodu wypadałby w świetnym czasie. Trzymam za was kciuki i czekam na swoją @ żeby w końcu zabrać się do roboty :P

ja tez bym chciala zajsc w ciaze jak najszybciej jak i kazda kobieta tu obecna, ale dopatrywanie sie w kazdym bólu brzucha czy mdlosci nie ma sensu a juz z pewnoscia robienie testow kilka dni po potencjalnym zaplodnieniu. Fajnie byloby powiedziec na swieta dziadkom ze za rok o tej samej porze bedzie wnuk, ale nam wszystkim pozostaje tylko czekanie i uzbrojenie sie w cierpliwosc. Wiem tez ze zupelnie inaczej podchodza do tego pary ktore czekaja na dziecko powyzej roku, bo im z pewnoscia musi byc bardzo ciezko. Ja staram sie zyc normalnie, nie pije alkoholu, biore witaminy staram sie jesc duzo warzyw i owocow, jedynie co to boje sie brac jakichkolwiek lekow jak czuje ze cos mnie bierze.

Gość listopad ówka
Lilia u mnie to nie kwestia powiedzenia rodzinie na święta bo to mały problem. Mam już dzieci więc nie mam takiego parcia na ciążę jak kobiety które starają się o pierwsze, tylko po prostu termin porodu gdyby się udało był dla nas ważnym momentem i mieliśmy nadzieję, ze wszystko pójdzie po naszej myśli i nie będziemy musieli kombinować z pewnymi rzeczami, ale nie wyszło. Więc teraz już bez różnicy czy się urodzi w sierpniu czy w listopadzie.

Gość maryska66
Cześć dziewczyny mogę się przyłączyć??? Nie wiem co o tym myśleć. Złapałam grypę i w nocy z soboty na niedzielę miałam 39'C gorączki , dziś w nocy już było lepiej:) , od 4 dni męczą mnie nudności , lecz dziś już doszło do wymiotów. To jest mój 34 dzień cyklu.Czasem też śmierdzi mi z lodówki,raz miałam tak że chciało mi się jeść wątróbki której nie lubię ;/,oraz brak apetytu związanego z tymi nudnościami i zmiana parę razy dziennie humoru...I moje pyt. brzmi czy to objawy ciąży czy może to przez grypę????

Gość maryska66
A i bolą mnie też piersi i kłuje mnie w jajnikach.

Gość marysia666
Kurcze przepraszam dałam taki sam pseudonim "maryśka66" pomyliło mi się bo czytając wypowiedzi innych kobiet zamiast wpisać "marysia666" wpisałam tamtej Pani podobny pseudonim :) sorry.

cześć ja też czekam kochaliśmy się 12 dnia cyklu, powinnam mieć już okres, symptomy jakieś tam są i... nic.

Gość K.W.I.A.T - eczek
Witam, U mnie okresik :) Tak jak sie spodziewałam po oznakach temperatury. Trochę szybciej niż sie spodziewałam ale to pewnie dlatego ze odstawilam córcie od piersi .... Trzymam kciuki za Was !!!!

dodam, że dziś mam 27 dzień cyklu i właściwie od dwóch dni powinnam mieć okres... A mam tylko delikatne plamienie. Całkiem możliwe, że to ciąża, prawda?

Gość marysia666
Tak to całkiem możliwe , ja robiłam nie dawno test ale negatywny wynik.

A ja wciąż odkładam robienie testu.... też jestem niecierpliwa...ale nie myślę o tym bez przerwy czyli "natrętnie" czy już się udało i czy już jestem w ciąży.... bo po prostu ....co ma być to będzie.... Trzymam za was wszystkie mocno kciuki! A tym kobietkom co się udało... Gratuluję! :)))

Cześć dziewczynki! Ja się zaparłam że najwcześniej zrobie test w sobote, to będzie mój 33dc a cykle mam zwykle 30-32 dni, o ile wcześniej nie przyjdzie @. Mam nadzieje że wytrzymam i @ nie przyjdzie. Nie chce znowu się sakręcać albo rozczarowywać kolejnym negatywnym testem, postanowiłam że w tym cyklu będzie innaczej. Od wczoraj pobolewa mnie podbrzusze jak na okres. Zobaczymy co z tego wyjdzie. A jak tam u Was?

Dziewczyny czy jeśli zbliżenie było 6 listopada, ostatnią miesiączkę miałam 25 października jest sens iść na Betę?

Ja mam dokładnie taką samą sytuacje jak Ty tylko że ostatnią @ miałam 20.10. ale chce jeszcze pare dni poczekać z testowaniem. Daj znać tak zrobisz i co wyszło.

Zastanawiam się czy beta coś wykaże bo wyniki w becie podawane są od dnia ostatniej miesiączki czyli moja była 22 dni temu więc jak nie liczyć to 3 tydzień. w trzecim tyg wyniki bety powinny wskazywać od 9 do 130. Jak to było u Was kiedy robiłyście betę od dnia ostatniej miesiączki?

Mnie jutro mija 4 tygodnie od pierwszego dnia ostatniej @. To może i ja moge iść już na bete. Tylko że cykle mam dość długie bo 30-32 dni.

Ja mam cykle ok 28-30 dni Ogólnie złe samopoczucie i osłabienie:( Piersi powiększone i tkliwe, boli mnie głowa ale nie wiem czy to wszystko nie dla tego że sobie coś wkręcam