Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość listopad ówka

Czy ktoś czeka na dwie kreski w listopadzie

Polecane posty

Gość maryska66
Boję się zobaczyć wynik :)

Gość maryska66
2grube kreski :D Niedowiary :) Jak ja się ciesze :D I za was trzymam kciuki :D

KURCZE JESTEM JEDNA Z NAJDLUZEJ STARAJACYCH SIE. MARYSKA MOZE ZDRADZISZ SWOJ PRZEPIS NA ZAJSCIE W CIAZE HEHE

Gość maryska66
Dobrze zdradzę :) A więc tak : dbałam o własną przyjemność , bo ona ułatwia zapłodnienie :) nie kochałam się zbyt często tak co 3 dni, kupowałam mężowi bokserki bo słyszałam że normalne majtki uciskają i przegrzewają jądra , a to źle., nie odchudzałam się i unikałam seksu pod koniec cyklu :D A przed samym wykonaniem testu i w trakcie jego robienia cały czas powtarzałam : będą 2 kreski, będą 2 kreski ... :D

Gość toska24
super!!! gratuluje! czyli ile po ostatniej @ robiłaś test?

NO I KOCHANA W KONCU CI SIE UDALO TABELKA LISOPADÓWEK KTORYM SIE UDAŁO NICK........... WIEK........CYKL STARAN........ II KRESKI MARYSKA66 ....... 21 ..................8...........11.11.09

Gość maryska66
Pierwszy test robiłam dzień przed spodziewaną @ - wyszedł negatywnie .Drugi czyli ten dzisiejszy robiłam 6 dni po upływie terminu @

ja test robiłam tydzien po planowanej @ i wyszła jedna krecha,poszłam do gina bo poprzedni cykl miałam strasznie długi i tak dla spokoju postanowiłam ze pujde moze cos nie tak, gin powiedział zebym poczekała jeszcze z 2 tygodnie i powtuzyła test bo mozliwe ze owulacja mi sie przesuneła,dzis mam 47 dzien cyklu i @ brak,w sobote zrobie test t sie okaze. to bedzie moje pierwsze dziecko. maryska66 wielkie gratulacje.

Gość jojojjjjjjjj
monisia647 - czemu nie zrobisz testu z krwi? tylko tak się męczysz z czekaniem?? dziwie się że twój gin tego nie zaproponował...

Gość maryska66
Monika już spokojnie możesz zrobić test :) nie zwlekaj , już na 100% Ci wyjdzie to co ma yjść :) i napisz wynik dziś dobry dzień na testowanie :D To mój 44 dzień cylku i test wyszedł

testu z krwi niezrobiłam do tej pory bo nawet niemam kiedy bo pracuje,a jak koncze prace to juz jest zapuzno,a gin mi tego niezaproponował bo poszłam do niego nastepnego dnia jak robiłam test, wiec powiedział ze jes za wczesnie zeby cokolwiek robic ze trzeba troche poczekac,najlepiej 2 tygodnie, ale ja tyle niewytrzymam, w sobote będzie tydzień od wizyty i wtedy zrobie. a dzisiaj niezrobie bo niemam testu a apteki pozamykane. kłuja mnie jajniki i podbrzusze.

stwierdzilam ze na razie daje sobie spokoj bo inaczej to zwariuje, dzis pol dnia przeseidzialam i czytalam o objawach wczesnej ciazy, czym dluzej siedzialam tym wiecej objawow mialam. to sensu nie ma. Kupie tez salfazin dla meza, a jakie witaminki lykacie? Ja bralam blisse ale juz mi sie konczy i nie wiem co kupic. Jakby sie nie udalo to bede pila siemie lniane i lykala wiesiolka.

Cześć Dziewczynki! maryska66 - moje GRATULACJE, super że Ci się udało! Ja już się nie moge doczekać aż będe mogła zrobić test. Dziś dopiero 24 dc czyli jeszcze jakieś 7-8 dni. Jakoś trzeba będzie to przetrwać. Mam nadzieje że tym razem się udało, bo już normalnie opadam z sił i nadzieji że się w końcu uda. Trochę zmodyfikuje tabelke bo się podwoiły wpisy :) nick...................wiek..............cykl starań..........spodziewana @ listopad ówka.........23...................1.......................17 .11 Roobaczek86.........23...................12............. ....... ok 21.11. balbinka84............25...................15........... ...........ok. 18.11 lilia nad stawem......25....................1......................... ..22.11 toska24................26....................?.......... ........... .ok.27.11 monisia647............24...................4............ ............??????????? K.W.I.A.T - eczek ...27..................1 .......................ok 20.11. Leniaa..................26..................1......... .............???? maryska66.............21....................8........... ...........5.11 A jak tam u Was w czwartkowy poranek?

Gość listopad ówka
nick...................wiek..............cykl starań..........spodziewana @ listopad ówka.........23...................1.......................17 .11 Roobaczek86.........23...................12............. ....... ok 21.11. balbinka84............25...................15........... ...........ok. 18.11 lilia nad stawem......25....................1......................... ..22.11 toska24................26....................?.......... ........... .ok.27.11 monisia647............24...................4............ ............??????????? K.W.I.A.T - eczek ...27..................1 .......................ok 20.11. Leniaa..................26..................1......... .............???? NICK........... WIEK........CYKL STARAŃ........ II KRESKI...TERMIN PORODU MARYSKA66 ....... 21 ..................8...........11.11.09 .... Maryska gratulacje!!!! Ja dziś zrobiłam bardzo czuły test i jedna kreska a to 23 dzień przy 26-7 dniowych cyklach więc nic z tego. Gdyby to była ciąża to do zagnieżdżenia już by musiało dojść- chyba. Test ma taką samą moc jak beta 10mlU/ml więc by na 100% coś wykazał gdyby tam było. No nic. Będę pierwszą grudniówką jeśli chodzi o testowanie.

LISTOPADÓWKA - MOIM ZDANIEM JESZCZE NIC STRACONEGO, MYŚLE ŻE ZA WCZEŚNIE ZROBIŁAŚ TEST MIMO ŻE JEST ON BARDZO CZUŁY. mOIM ZDANIEM NAJWCZEŚNIEJ MOŻESZ GO ZROBIĆ W PONIEDZIAŁEK RANO, WTEDY MOŻE CI JUŻ COŚ POKAZAĆ ALE TEŻ NIEKONIECZNIE. NIEKTÓRYM DZIEWCZYNOM NAWET TE CZUŁE TESTY WYCHODZĄ KILKA DNI PO SPODZIEWANEJ @. GŁOWA DO GÓRY, BĘDZIE DOBRZE!

Gość listopad ówka
Robaczku za 10 minut dzwonie po wyniki bety i wtedy wszystko się okaże. Beta jest z wczoraj, ale myślę, ze nic z tego bo test by wykazał. Beta chyba nie może się mylić no nie?

Gość listopad ówka
dzwoniłam :(:(:(:(:(:( Nie ma ciąży. I zapomniałam się zapytać z tego wszystkiego, czy jest możliwe, żeby beta była robiona za wcześnie. No nic chyba nie ma takiej możliwości. Już dwa testy potwierdziły, że nic z tego więc ja już raczej straciłam wszelkie nadzieje na ten cykl. Czekam na okres i biorę się za siebie. Może mi się uda w 2 tak nie nakręcać.

Wiesz co z tego co mi wiadomo to Beta wychodzi dopiero conajmniej po 10-12 dniach od owulki. Daj znać co Ci wyszło. Może trzeba będzie powtórzyć jutro albo w poniedziałek.

Gość listopad ówka
no ja od owulacji mam dzisiaj 8 dzień. Myślę, że gdyby coś tam było to by wyszło. Jedyna możliwość to że owulacja się przesunęła i cykl mi się wydłuży no i wtedy mogło by być za wcześnie, ale wątpię w to.

Ja swego czasu dużo czytałam na ten temat i wiele wypowiedzi potwierdziło że conajmniej 10 dni musi upłynąć od owulacji żeby wyszła beta, a test pokaże Ci dopiero w dniu spodziewanej miesiączki najwcześniej - może jeszcze nie wszystko stracone.

Gość listopad ówka
ja właśnie czytałam o dziewczynie która zrobiła bete w 23 dniu cyklu przy cyklach 27 dniowych i wyszła jej negatywna, a potem tydzień po terminie miesiączki zrobiła test i wyszły dwie kreski. Kurde i znów mam nadzieje. Jak nie dostanę do końca tygodnia to będę myśleć. Na razie dość nakręcania. Tak mówię ciągle a robię co innego.

Hey, moge sie do was przylaczyc? ja staram sie juz 6sty cykl, jestem mloda i myslalam ze nie bedzie to tak długo trwało dzis mam dopiero 9 dc, ale cykle mam krotkie - 24-25 dni w tamtym cyklu mialam duze nadzieje bo spozniał mi sie okres.. niestety nic z tego nie wyszlo biore kwas foliowy i narazie czekam slyszalam opinie ginekologa ze jestesmy w bledzie myslac ze kochajac sie co 3 dni rezultat bedzie lepszy, podobno im czesciej sie kochamy tym plemniki sa szybsze i zdrowsze od tego miesiaca znowu zaczynam mierzyc temperature w tamtym sobie podarowalam myslac ze tak bedzie lepiej no nic.. trzeba czekac :) trzymam za was wszystkie kciuki i gratuluje dziewczynie ktorej sie udało :)

hej dziewczynki moge sie przyłaczyć:) u mnie sytuacja wyglada tak od samego poczatku czyli om momentu skonczenia okresu kochałam sie z mezem co dzinnie:):) by nie przeoczyc owólki robiłam testy owulacyjne..ostatni test zrobiłam dla pewności w poniedziałek czyli juz po owólce i wszyszły 2 grube krechy na tescie owulacujnum wiec zaczełam sie ciedszuc ze moze bede w ciazy bo gdzies wyczytałam ze jezeli na tescie owulacyjnym yjda 2 kreseczki po owulacji to mozeliwosc ciazy jest ( wiem ze testy owulacyjne nie sa testamy ciazowymi:) dzisiaj zrobiłam test ciazowy i wyszła 1 kreseczka ale do okresu zostało jeszcze 6 dni jak sadzice jest mozliwosc ze jednak jestem w ciazy:)

Gość listopad ówka
witam dziewczyny. Nasz temat powinien się chyba nazywać temat niecierpliwych bo wszystkie takie jesteśmy. Żadna nie może spokojnie doczekać do terminu @. I potem i tak nic nie wiemy i tylko się zamartwiamy.

listopadówka nieprzejmój sie i zrób test jeszcze raz w dniu spodziewanej miesiaczki.ja robiłam tydzień po planowanej miesiatce i test wyszedł negatywny ale gin mi powiedział zeby jeszcze poczekać i spróbowac jeszcze raz.czekam do soboty i prubuje,ale cos mi sie wydaje ze to jednak sie udało, dzis mam 48 dzień cyklu.