Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość listopad ówka

Czy ktoś czeka na dwie kreski w listopadzie

Polecane posty

Koniczynka85 - trzymam kciuki! Ja jak wytrzymam to robie w sobote a jak nie to też w piatek o ile @ nie będzie szybsza :(

Gość Listopad ówka
Witajcie. Trzymam kciuki za wszystkie testujące. Tym, którym się nie udało życzę powodzenia i wytrwałości i proszę żeby zmieniły dane w tabelce. Wszystkie nowe zachęcam do wpisania się do tabelki. Ja nadal czekam na okres. Miał być dziś ale jeszcze się nie pojawił więc czekam dalej. Na 100% przyjdzie tylko pytanie kiedy?

Toi ja się wpiszę do tabulki:) nick...................wiek..............cykl starań..........spodziewana @ listopad ówka.........23...................1.......................17 .11 Roobaczek86.........23...................12............. ....... ok 21.11. balbinka84............25...................15........... ...........ok. 18.11 lilia nad stawem......25....................1......................... ..22.11 toska24................26....................?.......... ........... .ok.27.11 monisia647............24...................4............ ............??????????? K.W.I.A.T - eczek ...27..................1 .......................ok 20.11. Leniaa..................26..................1......... .............???? T.Ch.B.L...............20...................6........... ...............ok 27.11 aniamaja..............29...................1............ ............21./22.11 Mouse88...............21...................13........................?????? Okresu nadal nie ma, a testów już nie robię, bo raz tak raz tak wychodzą;/ Dziś poszłam na betę, jutro będą wyniki ok.16(więc mąż dowie się pierwszy bo ja do 18 pracuję) :) Mam nadzieję, że będziemy się z mężem mogli wszystkim pochwalić dobrą nowina:) Trzymajcie za nas kciuki:)

Gość listopad ówka
mause trzymam kciuki. Ja miałam dostać dzisiaj ale nie dostałam wiec czekam jeszcze do środy jak nadal nic to wtedy robię kolejny test.

Ja miałam dostać tydzień temu w sobotę i nic.W niedzielę robiłam test-negatyw.W czwartek-3 pozytywne ale słabe kreski.W sobotę to samo, a w niedzielę z rana-praktycznie tej kreski nie widziałam;/ Dlatego poszłam dziś na betę(dzięki za pomoc aniamaja).No i jutro czekam na telefon od męża.Dam Wam potem znać jaki wynik wyszedł...Musi być dobrze:) Tylko jeszcze palenie trzeba rzucić;/Ohydny nałóg...

Gość listopad ówka
mouse bo testy czasem wychodzą a czasem nie. Mi w ciąży nie wyszły testy w 35 dniu cyklu (30 dniowe cykle) i dopiero beta potwierdziła ciąże.

Gość listopad ówka
Będzie dobrze. Pewnie nam jutro napiszesz że beta powyżej 5.

Więc i ja się wpiszę :) nick...................wiek..............cykl starań..........spodziewana @ listopad ówka.........23...................1.......................17 .11 Roobaczek86.........23...................12............. ....... ok 21.11. balbinka84............25...................15........... ...........ok. 18.11 lilia nad stawem......25....................1......................... ..22.11 toska24................26....................?.......... ........... .ok.27.11 monisia647............24...................4............ ............??????????? K.W.I.A.T - eczek ...27..................1 .......................ok 20.11. Leniaa..................26..................1......... .............???? T.Ch.B.L...............20...................6........... ...............ok 27.11 aniamaja..............29...................1............ ............21./22.11 Mouse88...............21...................13........... .............?????? aniusia1989...........20...................3............ .............19.11 Ja też jeśli nie wystąpi okres zrobię betę.

Gość K.W.I.A.T - eczek
nick...................wiek..............cykl starań..........spodziewana @ listopad ówka.........23...................1.......................17 .11 Roobaczek86.........23...................12............. ....... ok 21.11. balbinka84............25...................15........... ...........ok. 18.11 lilia nad stawem......25....................1......................... ..22.11 toska24................26....................?.......... ........... .ok.27.11 monisia647............24...................4............ ............??????????? Leniaa..................26..................1......... .............???? T.Ch.B.L...............20...................6........... ...............ok 27.11 aniamaja..............29...................1............ ............21./22.11 Mouse88...............21...................13........... .............?????? aniusia1989...........20...................3............ .............19.11 Dziewcyny - usunęłam się z tabelki bo na moim dzisiejszym okresie starania o dziecko się skończyły - przynajmniej na kilka miesięcy. Ale za Was mocniutko trzymam kciuki i kibicuję !!!! POWODZENIA !!!!!

k.w.i.a.t.eczek gratuluje :))) możemy sobie podać ręce u mnie to samo hihi

Witam, czy moge sie do Was dolaczyc? poczytuje ten topik sporadycznie i tez czekam na okres, w wlasciwie jego brak w listopadzie. powinnam go dostac 22listopada.Boze jak bym chciala zeby go nie bylo. to moj 4 cykl staran i powoli dostaje szalu. staram sie o tym nie myslec ale jest ciezko...Mam nadzieje ze mnie tu przyjmiecie...

Gość listopad ówka
kwiateczek rezygnujesz całkiem czy tylko odpuszczasz troszkę? Ja dziś zaczęłam mieć wątpliwości. Pierwszy raz od kiedy podjęliśmy decyzję zaczęłam myśleć czy na pewno jest słuszna. Moje bąki rosną i może warto wkroczyć w kolejny etap i dać sobie spokój z pieluchami. Mam przez to doła. Siedziałam w wannie i przez godzinę rozmyślałam. :(

nick...................wiek..............cykl starań..........spodziewana @ listopad ówka.........23...................1.......................17 .11 Roobaczek86.........23...................12............. ....... ok 21.11. balbinka84............25...................15........... ...........ok. 18.11 lilia nad stawem......25....................1......................... ..22.11 toska24................26....................?.......... ........... .ok.27.11 monisia647............24...................4............ ............??????????? Leniaa..................26..................1......... .............???? T.Ch.B.L...............20...................6........... ...............ok 27.11 aniamaja..............29...................1............ ............21./22.11 Mouse88...............21...................13........... .............?????? aniusia1989...........20...................3............ .............19.11 koniczynka85.........24...................1.........................19.11 Ja mam synka w wieku 3,5 roku i chciałabym drugie dzieciątko.Chciałabym,żeby różnica między nimi nie była zbyt duża.Ale mój mąż jest w domu tylko na weekendy, więc obawiam się,że szybkie zajście w ciążę może nie być takie łatwe.Tak bym chciała,żeby już się udało

Cześć Dziewczynki! Jak sammopoczucie we wtorkowy poranek? Jakieś nowe wieści? Ja mam dziwne przeczucie że @ jednak nadejdzie bo mam wszystkie tego objawy, począwszy od obsypanej twarzy skończyszwy na pobolewaniu brzucha. No zobaczymy, @ najpóźniej powinna być do soboty. Ale już sie nie nastawiam na dwie kreseczki, no trudno. A jak tam u Was?

hej, wpisywałam się na siódmej stronie, nie wiem, czy ktoś zauważył... Też macie taki mętlik w głowie? Chcialabym już wiedziec, co się ze mną dzieje...

Ruda małpa - tak, bardzo możliwe że to ciąża. Słyszałam o takich przypadkach. Plamienie może być skutkiem zagnieżdżania sie zarodka. Robiłaś test?

Gość Listopad ówka
Witam. U mnie nadal nic się nie pojawiło. Czekam cierpliwie i bardzo źle się czuje. Tak mi słabo.

Ja jeszcze poczekam parę dni mam nadzieję, że wytrzymam:) W pierwszej kolejności spróbuję zrobić test taki, który jest bardzo czuły, w zależności od wyniku zrobię potem betę:)

ja też miałam plamienie w piątek ale za bardzo się nie nastawiam na nic bo całą buzię mam w krostkach także mogę mieć @.

jestem załamana, byłam wczoraj u gin. z wynikiem laparoskopi i mam ogniska endometriozy, powiedziala ze tylko inseminacja lub invitro takze od dwoch dni nie wychodze z domu i tylko placz mi pozostaje. takze dziewczyny trzymam za was kciuki oby wam sie udalo naturalnie

Balbinka84 Rozumiem Twój smutek ...ale nie możesz poddawać ...zauważ że zawsze tam gdzie nie było nadziei to zawsze występował cud....!!! Dlatego pomyśl że nigdy nie wiesz co będzie za dwa dni za dwa miesiące...za dwa lata..... itd. Zdziwisz się jaką niespodziańkę zgotował dla Ciebie los.... a jeśli będziesz pozytywnie wierzyła to przyciągniesz same dobre rzeczy i uśmiech że już jesteś w ciązy.... ;)

Gość K.W.I.A.T - eczek
Listopad ówka ---> narazie odpuszczam całkowicie - jak pisałam wcześniej - zmieniam pracę i trzeba pomyśleć o zabezpieczeniu socjalnym , więc co najmniej pół roku, maks. rok poczekam. Dziewczyny nadal wam kibicuję :)

Roobaczek86 - nie, jeszcze nie robiłam, mój facet jest na wyjeździe, chcę zrobić, jak wróci Mam bóle jajników raz na jakiś czas, i jak pisałam - lekkie krwawienie było. Genralnie czuję się śpiąca i jakas taka zdechła. balbinka84 - współczuję, ale uszy do góry! PS. Dopisuję się do tabelki:) nick...................wiek..............cykl starań..........spodziewana @ listopad ówka.........23...................1.......................17 .11 Roobaczek86.........23...................12............. ....... ok 21.11. balbinka84............25...................15........... ...........ok. 18.11 lilia nad stawem......25....................1......................... ..22.11 toska24................26....................?.......... ........... .ok.27.11 monisia647............24...................4............ ............??????????? K.W.I.A.T - eczek ...27..................1 .......................ok 20.11. Leniaa..................26..................1......... .............???? T.Ch.B.L...............20...................6........... ...............ok 27.11 aniamaja..............29...................1............ ............21./22.11 Mouse88...............21...................13........... .............?????? aniusia1989...........20...................3............ .............19.11 ruda małpa............30..................1.........................14.11

Gość perelka06
Kochane. Mam takie pytanie, ale moze zaczne od poczatku. Moje ostatnie cykle byly 30 dniowe. Ostatnią miesiączke miałam 8 października. Dzisiaj jest 17 listopada, a miesiaczki dalej nie ma. Staramy sie z mezem o dzidziusia. Spalismy ze soba w dni plodne. W dniu w ktorym powinnam miec miesiaczke pojawilo sie male brazowe plamienie z drog rodnych. Trwalo nie caly jeden dzien. Test ciazowy robilam w ostatnia sobote tj. 14 listopada wynik negatywny i dzisiaj rano rowniez. JUz nie wiem co mam myslec okresu dalej nie mam i nawet mi sie na niego nie zbiera. Od jakiegos tygodnia mam potworna zgage i czasami wzdecia. Nie wiem czy to objawy nie chce nic sobie wkrecac i robic nadzieji. Czy mimo negatywnego wyniku moge byc w ciazy? Kiedy powinnam powtorzyc test? Mieszkam w Holandii i chciala bym isc do lekarza, ale tutaj z tymi lekarzami to ciezki temat, poprostu masakra. Wolala bym najpierw wiedziec na co powinnam zwrocic uwage rozmawiajac z lekarzem, i jakie miec oczekiwania co do niego. Prosze o odpowiedz i z gory dziekuje. ;-)

dziewczyny dziekuje za pocieszenie, bede co jakis czas wchodzic na forum by sprawdzic ktorej sie udalo, mam nadzieje ze do wszystkich usmiechnie sie los

troche sie tutaj robi dziwnie, mysle ze za bardzo sie staracie i zamartwiacie zarazem wrzuccie na luz... ja tez bardzo chce byc w ciazy ale bez przesady :) nie mozna caly czas o tym myslec tylko zajac sie czyms innym

witam po długiej nieobecności,dziś mam 53 dc i brak @, w piątek 13.11 robiłam test i wyszła jedna kreska,po powrocie z pracy była druga bardzo bardzo,bardzo słabiutka,od tamtego czasu niepowtarzalam testu bo niejestem pewna czy pojawiła sie ona bo upłynął długi czas czy może na fasolke. dziewczyny a powiedzcie mi czy odrazu siusiacie do pojemnika i robicie test czy najpierw troszke do kibelka a potem reszte do pojemnika i z pojemnika do pipetki ????