Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie wierze w to kim byłem

Sms od NIEJ

Polecane posty

" Autor najwyrazniej nie wytrzymal ... K...wa! Zdarza sie. Rowniez wbrew naszej woli..." "Ależ Kochanie! Ja nie chciałem! Potknąłem się i niechcący wylądowałem ptaszkiem w jej dziupli. A później głupio było jej powiedzieć, że to niechcący, więc rzuciłem Cię dla niej, żeby nie było jej przykro"

Rowniez wbrew naszej woli... Jaaasne :) To wszystko za kare:)

Jestes dorosły, masz wolna wolę, wybrałeś, co wybrałeś. Nie wiem, czego się teraz spodziewasz od losu? Twoja była dziewczyna nie wymaże sobie z pamięci tego, co zrobiłeś i wcale jej się nie dziwię.

Gość bo prawda jest takaaa
ja byłam w sytuacji twojej dziewczyny...naprawde ciezko cos takiego przezyc i to jesczze po 6 latach bycia w zwiazku.... ja nie wybaczyłam....choc cały zal do niego juz mi minal....as nie chce miec z nim kontaktu bo po co??? to juz nie jest bliska mi osoba i nie wyobrazam sobie nawet minuty rozmowy z NIM.

"dokładnie- nie wytrzymalem. skusiłem sie i wlazłem w gówno. wiekszośc mnie potepia a pewnie nigdy nie byla w takliej sytuacji jak ja" - po pierwsze - skoro nie ineresuje Cie opinia "większości" to po cholerę zakładałeś ten topik? - po drugie - nie wiesz kto był w jakiej sytuacji a już masz coś do powiedzenia na ten temat? - po trzecie - nie wytrzymałeś, skusiłeś się, wlazłeś w to gówno - to Twoje słowa. Nie dość, ze zraniłeś swoją eks to wystawiasz śliczną opinię swojej drugiej. Popisujesz się taką klasą, że szkoda słów. Miałem nie pisać, ale jak już jedziemy to po całości - wklejenie jej sms też było na poziomie. Rynsztoka. Brakuje tylko fotek Twojej byłej, żeby forumowicze wypowiedzieli się i na ten temat. Od wszystkiego sprawdź metrykę urodzenia, bo chyba sfałszowana.

Gość bo prawda est takaaaa
Malo-_Stanowczy CALE SEDNO SPRAWY.

,,Szedłeś,podknołeś się i wpadłeś pani między nogi'' ... "Lejdis" Tak to jest jak człowiek mysli fiutem a nie głowa.

"dokładnie- nie wytrzymalem. skusiłem sie i wlazłem w gówno Proponowalabym jeszcze tam troche posiedziec. Od siedzenia empatii Ci nie przybedzie, ale przestaniesz swojej eks zawracac glowe.

Lepiej żebyś miał ten pierścionek na sznurku, nie będziesz musiał długo szukać w krzakach. Mogłeś tylko napisać o co chodziło w tym sms A następnym razem zgłoś się po opinie i rady przed nocą poślubną, mogę nawet Cię zastąpić.

a wkleiłem tego sms-a bo chcialem zasiegnąć opini i rad. Naprawde??? To co zrobiles niczego Cie nauczylo. Nadla preferujesz mega egoizm.

Gość uprock
Zadnych pierscionkow!!!!!!!

uprock - ciiiiiiiiiiiiiiii! Autorze. Pierścionek to bardzo dobry pomysł. Pokarzesz, że traktujesz ją poważnie. Koniecznie napisz tu później jak było!!

Zadnych pierscionkow!!!!!!! Zgadzam sie. Lepiej sprezentuj solidna patelnie, zeby mogla odreagowac na Twoj widok.

A po co ten pierscionek? TY sie módl żeby w ogóle drzwi otworzyła. Zeby zechciała z Toba rozmawiać. Tym pierścionkiem wszystko przekreslisz.

"Lepiej żebyś miał ten pierścionek na sznurku, nie będziesz musiał długo szukać w krzakach." Dobre, dobre i prawdziwe:) I też radzę bez pierścionka

tylko jak z pierscionkiem przyjade moze zmieknie, znam ja- normalnie nic nie wskóram Taaak, super masz o niej zdanie.

"Lepiej żebyś miał ten pierścionek na sznurku, nie będziesz musiał długo szukać w krzakach." Najwazniejsze, pamietaj zeby nie odczepic metki.

Lena, autor chyba o wszystkich swoich eee... partnerkach ma takie zdanie. Kolejna była dla niego gównem, w które wdepnął, nie wiem czego oczekiwałaś:)

Juz raz pokazałes jak powaznie Ja traktujesz. Nie uwazasz że najpierw powinna odbyc sie szczera rozmowa, jesli Ona oczywiscie będzie chciała jeszzce z Toba rozmawiac.

nie chodzi o to, ze ona poleci na błyskotke (nie jest żadna pustą panną), tylko to jest symbol, znak, ze chce z nia spedzic reszte zycia, ze traktuje ją poważnie Teraz to juz mozna sie tylko posmiac:D

Jak polecisz z pierścionkiem, to wykażesz się raczej jakimś szczeniackim myśleniem (dostarczysz kolejnego dowodu) a nie pokażesz jak Ci zależy. Zastanów się, to nie jest jakiś film, tylko normalne życie.

Wystarczy srebny, w koncu...( nie jest żadna pustą panną),

Poza tym uważam, ze normalna kobieta nie wybacza takich rzeczy. Tu nie chodzi o jakieś nieświadome zranienie, choćby i kolejne. Ty ją zostawiłeś po 6 latatach dla innej. Zastanów się.

No nie wiem. Jeśli naprawdę chce pokazać, że mu zależy i że traktuje ją poważnie, to powinien się nieco wysilić. Białe zloto prezentuje się lepiej niż srebro.