Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nie wierze w to kim byłem

Sms od NIEJ

Polecane posty

Nogogłaszczka, Ty manipulantko :classic_cool: Manipulatorko? ;) Autorze, z każdym postem utwierdzasz mnie w przekonaniu, że nie dojrzałeś do związku a co dopiero zaręczyn... Wytłumaczę Ci to na przykładzie... Lena, wyjdziesz za mnie? 🌼 🌼🌼🌼🌼

Rany.. tylko skończony dupek cytuje na jakims dziwacznym forum wiadomość, która dostał od kobiety... mam nadzieje,że ona ci nie ulegnie i palnie cię w pysk jak do niej przyleziesz... rownie dobrze mogles jej sms opublikowac w gazecie albo rozwiesic jego kopie na slupach ogloszeniowych z prosba o komentarz.. tfu!

Gość bp prawda jest takaa
ja! ja! ja! ja chce byc swiadkową !

nie wierze w to kim byłem ".. co moge zrobic jeszcze? chce ostatni raz sprobowac" daj jej spokoj! i sie juz bardziej nie pograzaj- kazde twoje kolejne zdanie dziala na twoja niekorzysc.. :O

No wybacz ale ten "symbol" jest TYLKO symbolem. A to, jak ja traktujesz, to juz wiemy :D

Gość madlen_87
napisz jak ci poszło bo jestem ciekawa i trzymam kciuki:)

Gość mam nadzieję że Ci nie wybacz
i uloży sobie życie z kimś innym. Jesteś egoistą, cały czas myślisz tylko o sobie. I wówczas gdy szukałeś wrażeń i teraz, bo : " z żadną kobietę nie będzie MI lepiej" myślisz tylko o tym żeby tobie było dobrze. Ani razu nie powiedziałaś, że zrobisz wszystko żeby ONA była szczęśliwa tylko ciągle, że "ty tak bardzo chcesz". Jeżeli rzeczywiście ją kochasz i chcesz dla niej jak najlepiej to ZOSTAW JĄ W SPOKOJU.

Mało_stanowczy - ale o co chodzi? Ja naprawdę uważam, że to świetny pomysł. No bo jak inaczej ma udowodnić, co czuje? Same słowa nie wystarczą!

Dobra, Lenka, muszę lecieć ale zakładam, że się zgodzisz - to wiesz, zorganizuj wszystko a ja wpadnę koło 17 w sobotę, oka? I chce podkreślić, że bardzo mi na Tobie zależy, tylko w tym czasie się upewnię, że to na pewno i niewątpliwie chce być z Tobą. Nie masz nic przeciwko temu, nie? No to narka:) Ciekawe, czy autor zaczai... Bo na mnie naprawdę już pora 😭 Lena, dziękuję za współpracę 🌼 :)

Gość fanka M_s
M_s, Ty zdrajco!!!

Czy napewno w sobota, w ta sobote?? Czy za rok, moze za dwa. Jestem nieszczesliwa- buuuu

Lena, może być w tą sobotę, tylko wiesz - w piątek JA mam kawalerski. Kurcze, niby się wygłupiamy a jakoś mi nieswojo :O Ciekawe, czy autor wie czemu...

Ciekawe, czy autor wie czemu... No coz, nie sadze. Niestety. Chyba nici ze slubu. Jezeli pojdziesz na kawalerski wieczor to KONIEC.

Wiesz co sie dzieje na kawalerskich wieczorach ???? Nie czytalas topiku??? No nie, on napewno mnie zdradzi:(

Gość pomoc zawsze w pore
Poczytalam, poczytalam i mi sie Ciebie zal zrobilo.Ludzie jednak sa egoistyczni i nigdy nie staraja postawiac siebie w podobnej sytuacji, a taka moze sie wydarzyc, czy tez chcemy czy nie.Oczywiscie, ze zle zrobiles, ale...Moze nie jest za pozno, moze uda Ci sie przekonac ja ze bardzo Ci zalezy i Kochasz ja.Czasami czlowiek uswiadamia sobie ze cos bylo bardzo wazne dla niego wlasnie dopiero po tej sytuacji.Jestesmy tylko ludzmi, popelniamy bledy, wybieramy zla droge no i wlasnie w takich lub podobnych sytuacjach przekonujemy sie, ze zle wybralismy, zle postapilismy. Nie bede Cie potepiala, jesli uswiadomiles sobie, ze bardzo ja kochasz, pokaz jej to.Pierscionek moim zdaniem na poczatek to za wiele, najpiwrw musi wrocic do Ciebie.Pomysl tragiczny moim zdaniem, zapukasz do drzwi i wyskoczysz z pierscionkiem?Wsciekla na Ciebie i nie wiemy czy tez wybaczy ma zgodzic sie zostac Twoja zona??Bez sensu! Najpierw kwiaty, nie bukiet, wysylaj jej codziennie, jesli Cie nie stac , pozycz kase:)Cokolwiek zrob, zeby otrzymywala kwiaty codziennie, czy to osobiscie jej bedziesz wreczal albo zostawial pod drzwiam czy tez poczta kwiatowa.oczywiscie w kazdym bukiecie liscik"Kocham Cie najbardziej na Swiecie.Wiem ze jestem kretynem, blagam daj mi szanse to naprawic!" Pros w tych listach ale nie kupuj pierscionka bo to glupie.Kobiety uwielbiaja kiedy facet walczy, chociaz prosza zeby facet dal sobie spokoj to i tak to lubia.Wiesz mi, wiem co mowie. Bede tutaj zagladala i pomoge Ci jesli naprawde ja Kochasz!

Jeśli ja kochasz to ja zostaw. Nigdy nie będzie szczęśliwa po tym co przeszła. Nawet gdyby Cie bardzo kochała i się starała złe wspomnienia będa wracać. Jesli kochasz uwolnij ją od siebie. Ale z tego co piszesz to Ty ją chcesz mieć. Potrzebujesz jej, chcesz ja miec koło siebie, znów myślisz o sobie i swoich pragnieniach a nie o niej. To nie miłośc to co czujesz. Zostaw ja w spokoju. Znów ja tylko poranisz. Nie ma powrotu.

Bede tutaj zagladala i pomoge Ci jesli naprawde ja Kochasz! Tak, on ja naprawde kocha. Niech kupuje kwiaty, pozniej wycieczke, samochod,mieszkanie. Przekupi ja:) Uda sie!

Gość fame fame
co za typ :( a niech cie kopnie w dupe cwelu :(

Pewnie nie kupil- szkoda kasy:) Zalozy nowy topik "Co mam zrobic- poradzcie"