Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wsciekla i chce mi sie płakać

Wczoraj byłam na weselu, w końcu mogłam sie rozerwać bez dziecka a mój mąż ...

Polecane posty

Gość a dlaczego zaraz
też byłam ostatnio na TRZECH weselach. Mąż nie nalał mi ani jednego kieliszka. Ale jak byl toasty to zawsze miałam kieliszek pełny :) Nic do picia też mi nie nalał, musiałam sobie soczek lac sama, akurat soczek mi wypadało samej lac. A co do tańca, też dobrze się bawiłam. Pomimo męża. :D

figa to juz na weselach kobitki sobie same nalewaja???????(bo jak pamietam to jeszcze niedawno to rola facetow byla) tu zwszae trafi sie ktos kto nawet linijki z przeczytanego tekstu nie zrozumie haha i do tego poprsawi sobie humorek obrazajac kogos :P lullay i wlasnie o to chodzi! 100% racja Prowokacja Meza i tyle, a teraz czas na twoj ruch autorko, zobaczymy jak M zareaguje jak ty od poczatku bedziesz go olewac i bawic sie dobrze z innym facetem hehe oj chcialabym to zobaczycc(no chyba ze nie kocha, to sie nie przejmie)

do 'a dlaczego zaraz ' napisz jeszcze prosze ze siedzialas przy innym stoliku:O (i nie mowcie ze to jest normalne, kiedy dwoje ludzi sie wiarze NIBY z milosci) bo nie rozumiem , jesli M siedzial kolo ciebie, innym polewal a tobie nie i nawet mu uwagi nie zwrocilas? i rozumiem ze sie mogliscie sie posprzeczac to wtedy nawet ja sama bym sobie lala bo laski bym nie chciala haha ale jesli jest ok i taka sytuacja jest to czym tu sie niby chwalic:O ze sie czlowiek z czlowiekiem dogadac nie potrafi a tym bardziej mile spedzic wspolnie czas:O wogole jakbym poszla w tango na 3 h z innym facetem to chyba rozwod by byl haha(zreszta dobrze ze nie musze tego robic :P)

Gość Luulay
Moim zdaniem maż autorki w ten sposób pokazał jej (i całemu światu), że nie podoba mu się to, że w końcu mogła sie rozerwać bez dziecka. Jego zdaniem, ona powinna siedzieć z dzieckiem w domu, a nie bawić się. U nas górali jest takie przysłowie: "Kup babie na zimę sandały, a na lato zrób dziecko, co by z domu nie wychodziła"

"Jego zdaniem, ona powinna siedzieć z dzieckiem w domu, a nie bawić się." Chory człowiek. Ja byłam na weselu 1 sierpnia, wtedy moja córka miała 4,5 miesiąca. I mąż cały czas pilnował, żebym kieliszek miała pełny i mi szampana donosił bo ja raczej nie wódkowa. A obtańcował mnie tak, że sam spodnie porwał a ja na bosaka do domu wracałam. :D