Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość młody chłopak

Rozszerzone i częściowo zanieczyszczone pory ...

Polecane posty

Gość gq233bb
Z tego co kojarze to kremik o prostym skladzie, mysle ze moze byc dobry chociaz ja lubie "podkrecac" swoje kremy i inne specyfiki :) Musisz potestowac czy cie nie zapycha i czy nawilza skore :)

Gość młody chłopak
Zaś to zapychanie .. naprawde nie umiem odróżnić czy on mi coś zapycha czy nie. Może powiecie mi jak to rozpoznać czy wyczuć ?

Gość cwc de
niestety tylko obserwacja - jesli bedziesz nakladac krem i wyskocza ci pryszcze,grudki itd, przestaniesz uzywac i sie wygoja a jak znow uzyjesz to sie znow zrobia - to oczywiscie oznacza ze zapycha :P

Gość maria 13
Hej , Młody... mam podobnie, myje twarz wodą i żelem, ze 2 h super, potem świeci się czoło nie mogę używać mleczek po toniku mam połysk, jedynie na noc używam bezalkoholowy każdy ma inną skórę, próbuj...ale mnie nawet dermatolog nie pomógł, dawał recepty na robione płyny i tez po 2 H się świeciło...taka uroda olejek herb matowi i zabija bakterie, może Ci się lekko łuszczyć skóra ...kupiłam tez drogie kremy matujące, też działały 2H

Gość maria 13
zapytaj o kosmetyki dla mężczyzn, są nowe serie kobiety mają jednak inną skórę i nie wierz, że to samo pomoże...

Gość młody chłopak
Własnie pisałem , ze po tym olejku wszytko było by super gdyby nie to że czoło mi się znowu "zaświeciło" ... nie wiem juz sam chyba sporóbuje z tym nawilżaniem tak jak mi dermatolog powiedziała

Gość młody chłopak
Dzieki wielkie

Gość młody chłopak
Używał ktoś może tych kosmetyków Ziaja łojotok ,trądzik ?? Bo seria wygląda zachęcająco , ale z drugiej strony każdy specyfik który kupiłem (a było ich naprawde sporo) tak wyglądał . I nie chce kolejnych pieniędzy wyrzucać w błoto

Gość maria 13
używam maseczkę z zielonej glinki , bo matuje i kremu, nie uczula

Gość młody chłopak
Wcześniej pisałaś że wszysto czego stosowałaś dawało efekt na 2 H , miałaś na myśli też tą maseczke ?? I skąd znasz tą sereie kosmetyków Ziaji ?

Gość maria 13
u mnie na czoło działa na 2H, potem mam chusteczki nigdy nie miałam przekonania do tej firmy, nie sądziłam, że kiedys kupię...ale jak nic nie pomagało, dostawałam uczuleń na rozmaite kremy, zaczęłam szukać na forach i ktoś mi poradził, żeby to kupić... okazało się ,że na moją skórę dobrze działa a szczerze - zaleczyłam tradzik olejkiem i ziają + czosnek

Gość maria 13
pa...idę spać:P:P:P

Gość młody chłopak
Ja też , dzieki raz jeszcze . Pa

Gość cweqwercereq
I po co ja pisze, skoro pozniej i tak chcesz uzywac wysuszajacej Ziaji.... Praktycznie wszytskie kremy itd na tradzik z drogerii WYSUSZAJA co w efekcie jest jeszcze gorsze...nawilzaj sie,a z pryszczami walcz punktowo

Gość młody chłopak
Ale czy dobre nawilzanie pomoże mi uporać sie z problemem rozszerzonych por ?