Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Onaaa77

Proszę o radę!

Polecane posty

Gość Onaaa77

Witam, mam pytanie, czy mogę być w ciąży? Biorę tabletki anty, jednak zapomniałam jednej tabletki w dniu owulacji i nie wiem czy przez to mogło do niej dojść, brałam również w tym czasie antybiotyki i dopiero dowiedziałam się, że one mogą bardzo obniżyć skuteczność moich pigułek... Miesiączka spóźnia się dopiero ponad 2 dni ale nie czuję by się na nią zapowiadało... Temperature mam podwyższoną 37,2 a dziś 37,5... Brzuszek boli, piersi mam jakiś takie wrażliwe, od 2 tyg nic nie robie poza spaniem, no i mam takie napady głodu, że nawet narzeczony spytał czy jestem w ciąży... Hm co o tym myśleć?:) PS. byłam dziś u ginekologa ale badał mnie palcem tylko powiedzial ze chyba wszystko ok ale jeszcze nie wie i jak cos mam przyjsc 5.12 na usg... do tego czasu zwariuję. :D

Nie zapomniałaś jednej tabletki w "dniu owulacji"; gdy bierzesz tabletki to nie masz owulacji a jesli, to nie ma czegoś takiego jak schemat objawów (jak w przypadku cyklu naturalnego), jesli zapomnisz tabletki to owulacja może wystąpić właśnie wtedy; jeszcze zależy jakie to tabletki i ktra tabletka nie została wzięta.Temperatura ma odzwierciedlenie tylko i wyłącznie w cyklu naturalnym!

Gość zrób test
albo z moczu albo z krwi i od razu bedziesz wiedzieć. Po co gdybać. A niby na jakiej podstawie w tej chili ginekolog ma ci powiedzieć że jesteś w ciąży??? Na oko??

Gość onanista nie z tej ziemi
czy moge iść zwalić kapucyna ??

Gość możesz a nawet musisz
I zrób to 7 razy