Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość *vincentka*

II kreski w grudniu 2009...

Polecane posty

PrzyszlaMama23de, witam :) moze mimo wszystko jeszcze za wczesnie zrobilas test...najlepiej odczekaj kilka dni i powtorz :)

vi, a czujesz się na okres czy nie? no bo jak na okres to szkoda nerwy psuć widząc tylko jedną krechę. A jeśli coś podejrzewasz to może spróbuj?:) Przyszła Mamo, beta będzie najpewniesza, ale może poczekaj jeszcze kilka dni. Podobno testy robione nawet po tygodniu po terminie @ bywają negatywne, pomimo fasoli:) mam nadzieję że Ci się udało:) ja od soboty mam dni płodne, więc póki co trzymam mężą na dystans żeby miał silną armię:P no cóż czasem trzeba sie poświęcić;)

Witam witam :) no jakby byla ciaza zarazliwa to ja tu posiedze 24 he he a co do testow to odczekaj jeszcze czasem nie wykryje od razu :)

no wlasnie sama nie wiem jak sie czuje... chyba jak na okres... ale jeszcze sobie wkrecam, ze poczatkowe objawy ciazy sa podobne do @... bol brzucha...bol piersi... sama juz nie wiem... chyba pozostalo mi poczekac na @... trzymam kciuki, fajnie, ze mozesz sobie "pocelowac" w dni plodne... u mnie ciezko je nawet wyliczyc i zaobserwowac...dlatego stosowalismy metode "co 2 dni" ;) PrzyszlaMama23de, moze powaznie powinnas isc na bete... przeciez test z krwi powinien po terminie spodziewanej @ "wykryc" ciaze :)

hejka :) ja to chyab odpuszcze sobie temat staran bo u mnie to stracilo sens :/ musialabym byc wiatropylna zeby zajsc w ciaze z moim mezem hihi ciagle nei mam czasu na nic :/ a bez seksu to i ciazy nei bedzie w tym tempie to moze za rok sie nam uda wpasc :) i pomyslec ze jeszcze 5 lat temu codziennie sie przejmowalam zeby nie zajsc w ciaze, sen z powiek mi spedzala mysl ze moze jestem w ciazy hihih jak to ludzie sie zmieniaja...

jestem pod wrażeniem, tyle psotów w tak krótkim czasie:P do tej pory trzeba było grzebać 3 strony wstecz żeby topik odszukać, dziewczyny obyu tak dalej:) vi, z drugiej strony metoda co 2 dni też brzmi interesująco:D powiem szczerze że czasem jak padam na pysk po całym dniu to tu by się chciało, a tu się nie chce... jeśli wiecie o czym mówię. I z reguły kończy sie na tym że zasypiam zanim sznowny małżonek wylezie z łazienki:/ A tak byłaby większa motywacja żeby nie usnąć:D

Nie juz nie dopiero przed swietami teraz sie staramy hi hi a ty widze ciezko pracujesz fajnie sie masz :) a ja sie do 10 bycze hi hi a pozniej wroclaw i szukanie mebelkow :)

No na pracę to ja nie narzekam:) czasem urwanie dooopy faktycznie, ale często jest luz :classic_cool: Mebelki mówisz? Jak ja kocham wybierać meble! Mogłabym godzinami łazic po salonach meblowych... Zazdroszczę:)

No to takiej pracy ci zazdroszcze :) wogole pracy ja musialam niestety zrezygnowac z mojej i teraz szukam :/ale patrzac tak to tragedia :(

trzymam kciuki , hehe no nam sie tez czasem nie chce a tu wypada wlasnie co 2 dzien ;) i trzeba ;) wtedy oboje stwierdzamy, ze juz wreszcie mogloby sie udac zeby wrocic do normalnych spontanow ;) ale w gruncie rzeczy jest fajnie :) Alka82, a gdzie pracujesz?? ja tez lubie wybierac meble...ehh szkoda ze jeszcze nie mamy wlasnego mieszkania :(

Vi niestety teraz nie pracuje zadomawiam sie narazie hi hi ale szukam wiec mam nadzieje :)

aha :) to zycze owocnych poszukiwan :) a mozesz zdradzic w jakim miescie mieszkasz ?? nie wiem czy mi sie nie przewidzialo, albo gdzies nie przeoczytam, ale Ty juz chyba masz dziecko tak ?? trzymam kciuki, Ty chyba czekasz na piersze tak ?? hehe musze sobie jakies opisy porobic i poskladac wszystko w calosc ;)

A jesli chodzi o starania nad dzidzia to kwestia jest taka ze my dopiero po slubie wiec nacieszyc sie soba nie mozemy ha ha

Alka to u Ciebie naprawdę spore zmiany w życiu, dom, praca, kolejne dziecko... Ale mam nadzieję że chociaż mąż zostaje ten sam?:D Tak vi, my jeszcze nie mamy dzieciucha, więc przy pierwszym chyba najwięcej stresu przy staraniach. Ale trzeba byc dobrej myśli. A ty juz masz brzdąca czy też staracie się o pierwsze?

staramy sie o piersze :) i tez wlasciwie dopiero po slubie jestesmy, bo wlasnie dopeiro od 3 cykli ;) razem jestemy prawie 10 lat :)

vi, popracować też trochę trzeba:) ale mam dziś smaka na śledzie... no pożarłabym z kilogram. A tu w domu na obiad schaboszczaki z wczoraja:/

no u mnie w pracy nuda... tez bym zjadla sledzia ;) ale ogolnie chyba juz jestem glodna...

vi a ty czym się zajmujesz? ja pracuję w budżetówce, praca jak każda inna, czasem też nudy. Zresztą już wogóle chętnie posżłabym do domu. Obiadu mi się chce, a ta sterta ciuchów do prasowania aż się prosi...

czesc dziewczyny, widze ze topik sie powieksza, suoer tak trzymac:!!! Ja zawsze jak tylko wracam z pracy to tu zagladam:) Trzymam kciuki - ja tez mam od soboty dni plodne i dzialamy z mezem co dzien. Bo sama juz nie wiem czy lepiej co dzien czy rzadziej, rozne wersje slyszalam i nie wiem. W tamtym m-cu bylo rzadziej i tez nic z tego, wiec moze teraz.....ach az wole nie myslec jesli znow objawy @ bede miala pozdrowionka

trzymam kciuki, ja chwilowo pracuje w firmowym salonie odziezy meskiej... przede mna jeszcze obrona (za ktora ciagle nie moge sie zabrac:() no i byc moze bedziemy sie starac o kredyt na mieszkanie, dlatego musze poki co trzymac sie tej pracy... to praca na zmiany w dodatku tez w weekendy :( no, ale lepszy rydz niz nic ;) pelargonka, trzymam kciuki :) ja przezylam kolejny dzien bez okresu...chociaz wszystko na niego wskazuje :( nie liczac tego ze jak nigdy mdli mnie takimi falami... dalabym wszystko zeby byc w ciazy... zreszta pewnie tak jak i Wy :)

trzymam kciuki, ja chwilowo pracuje w firmowym salonie odziezy meskiej... przede mna jeszcze obrona (za ktora ciagle nie moge sie zabrac:() no i byc moze bedziemy sie starac o kredyt na mieszkanie, dlatego musze poki co trzymac sie tej pracy... to praca na zmiany w dodatku tez w weekendy :( no, ale lepszy rydz niz nic ;) pelargonka, trzymam kciuki :) ja przezylam kolejny dzien bez okresu...chociaz wszystko na niego wskazuje :( nie liczac tego ze jak nigdy mdli mnie takimi falami... dalabym wszystko zeby byc w ciazy... zreszta pewnie tak jak i Wy :)

o jej sorrki za zdublowanie... kafe robi psikusy...

Puk puk jest tu kto??? Hej dziewczyny:) Pelargonka oby się tym razem udało 🌼 pzreszły ci już te bóle brzucha? vi, to może pora zrobić test, co? podobno objawy przed ciążą są podobne do tych przed okresem, a u ciebie doszły jeszcze te mdłości... a co tam, będziesz przynajmniej wiedzieć. U mnie dziewczyny jakoś tak dziwnie. Okres się skończył parę dni temu, a ja ciągle czuję jakiś taki dziwny ból z prawej strony podbrzusza, niby jajnik ale chyba nie jajnik. Nicy tępy ból ale jakiś taki dokuczliwy:/ wczoraj musiałam aż apap wziąć i martwię się co to może być 😭 Płodne zaczynają się w sobotę, ale i impreza się szykuje więc pewnie zaczniemy starania od niedzieli. Och jak ja bym chciała nie czuć tej wewnętrznej presji... 😭

Witam. Mam pytanie 6 grudnia odbyłam pełny stosunek, był to 9 dzien cyklu, nadmieniam ze cykle mam 28 dniowe i sa regularne. nastepna @ powinna byc 24 grudnia. Owulacja wypada na 10 grudn. czyli na dzisiaj, ale wspomne ze w poniedzialek ( 7 grud.)i wtorek mialam kłócia jajników, i przezroczysty sluz, choc było go niewiele. temp 37,2 a wczoraj 8 grudnia byl on taki przechodzacy w mleczny, ale prawie wogole. CZY to oznacza ze owulacja byla CZY dopiero bedzie jak sadzicie??????????????????????????MAm nadzieje ze doszło do zapłodnienia. I jescze pytanie jedno czy jest szanasa by plemniki przeżyły od niedzieli do czwartku???????????????

ja tez czekam okres 4 dzien sie spoznia ale ja nie mam regularnych od 26 do 28 przewaznie dni chodz raz mialam 31 wiec czekam do piatku wtedy bedzie 31 wiec sprawdzimy.robilam kilka testow ale wciaz negatywne.bol mialam taki ciagnacy po prawej stronie podobny mialam w ciazy z malym chodz czesciej niz teraz zobaczymy,,, a komus wyszly juz 2 kreski???

Gość PrzeczytamWszystkich
http://urlik.pl/przeczytamwszystkich/ Zapraszam wszystkich do rejestracji w serwisie Przeczytam Wszystkich. W serwisie tym zdobywasz punkty za czytanie artykułów z różnych stron choć tak na prawdę wystarczy że otworzysz kilka wybranych artykułów, poczekasz kilka sekund a punkty wpłyną na Twoje konto. Zdobyte punkty wymieniasz na nagrody począwszy od doładowań na komórki a kończąc na na prawdę wartościowym sprzęcie takim jak: laptopy, telewizory, komórki czy mp4. Poprzez rejestrację z tego linku: http://urlik.pl/przeczytamwszystkich/ zyskasz na start 100 punktów. Jedynym wymogiem otrzymania tych dodatkowych punktów jest rejestracja w ciągu pół godziny od kliknięcia w ten link. Zapraszam gorąco! Warto! http://urlik.pl/przeczytamwszystkich/