Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bydlak.

Tak czytam raport ile zarabiają polacy i aż w głowę zachodzę

Polecane posty

jak 4 osobowa rodzina może przeżyć za dochody rodziców rzędu 3 tys zł?? :o przecież to nie żadne życie tylko wegetacja, a ludzie, którzy decydują się na posiadanie dzieci i nie mają ich za co utrzymać powinno brać się pod kuratele sądową :o to nieodpowiedzialne... poważnie jestem w szoku :(

no tak, bo dzieci mogą mieć tylko bogaci tak samo jak wszystko co można kupić. co do zarobków w Polsce to się zgodzę marne są ale bez przesady z tą kuratelą

>>bo dzieci mogą mieć tylko bogaci Nie bogaci :o Przecież skoro nie stać mnie na utrzymanie mercedesa, to nie decyduję się na jego zakup. Zwłaszcza, ze tu chodzi o dzieci. Za 3 koła miesięcznie to sam siebie nie utrzymam, a mowa rodzine??? :o

Gość misiamisiunia
hehehehe niedlugo jeszcze w pl bedziemy placic za powietrze:):):) ciekawe kogo bedzie na to stac a kogo nie i co zrobia ci biedniejsi:)

ale są życiowe standardy jeżeli chcesz żyć na wysokim poziomie że Tobie jednemu 3 tysie na utrzymanie nie starcza to faktycznie nie miej dzieci. Znam wiele rodzin o mniejszym standardzie i jakoś żyją, mają dzieci i nie przymierają głodem

to jest kwestia tego jak sie kasą gospodaruje . Gdybym wydawała na pierdoły to nawet 4 tysie by mi nie starczały

zależy co rozumiesz przez pierdoły :o >>sa tacy co musza utrzymac 4 osoby za 2 tys nie da się :o a przynajmniej nie wyobrażam sobie jaki syf trzeba żreć, żeby przetrwać miesiąc za taką kasę :o

no wiesz jak Ci na czymś bardzo zależy, np na posiadaniu dziecka to będziesz umiał zrezygnować np z imprez na rzecz utrzymania tegoż dziecka

da sie jedza jakies najtansze zarcie, nie wydaja na zadne przyjemnosci, ciuchy z bazarow lub lumpeksow przeciez dobrze wiesz, ze tak ludzie zyja albo z jakichs niskich rent

i nie tworzą patologii więc po co kurator? Bogate rodziny które stać na wszystko powinny mieć kuratora, bo dzieci robią co chcą gdyż rodzice w pracy całymi dniami lub na jakichś bankietach i się wychowuje narkomanów...

>>umiał zrezygnować np z imprez na rzecz utrzymania tegoż dziecka Ja sądzę, że jak ma się dziecko, to przynajmniej na początku czasu na imprezy nie ma. poza tym imprezy sa promilem w miesięcznych wydatkach. >>przeciez dobrze wiesz, ze tak ludzie zyja Nie żyją, tylko wegetują. Chooj z tymi, którzy z własnego lenistwa tak żyją, albo przyzwyczajenia, ale ktoś o takich zarobkach decydując się na dzieciaka musi być jeebnięty :o

Gość www.tnij.org/crazy2010
Polacy kiedyś byli 4 razy biedniejsi od Niemców a teraz są tylko o połowe biedniejsi niż oni.Jesteśmy coraz bardziej zamożnym krajem

no fakt może imprezy to zły przykład, ale zabawki typu drogie telefony, samochody można mieć tańsze

>>popatrz w lustro zobaczysz jedna Byłem zaplanowanym, pierworodnym i wyczekiwanym ;)

Gość do krwawa miazga
uśmiałam się z Twojego posta :D

Gość Bydlak - popieram
Najlatwiej nie myslec tylko bzykac a potem....niech sie dzieci same martwia. jak beda glupie to i tak nie zgadna ze jest im zle tylko znowu beda bzykac .... nastepne pokolenia co przezyja w nedzy. Ciemnymi masami latwiej rzadzic. Sa tacy , ktorzy maja w tym interes aby bylo wlasnie tak. Wiec nie licz na zbyt duze poparcie dla Twoich teorii. No i na co beda glupie baby mezow lapac jak nie na dziecko ? Kto je wtedy bedzie chcial wziac na utrzymanie?

Gość Bydlak - popieram
Ludzie , ktorzy maja o te kilka klepek wiecej na ogol mysla na tyle przyszlosciowo, ze zanim spladza nowe zycie to zastanawiaja sie co temu nowemu zyciu sa w stanie zapewnic. Ale sa tez i tacy co mysla tylko fiutem albo dupa. Wyksztalciuchami jest trudniej rzadzic niz ciemnymi masami. Do jakiej grupy zaliczasz siebie?

Ależ ja nawet w rodzinie mam takich ułomów, na szczęscie to dalsza rodzina :o Jedna zarabia 1200, mąż pijak 1500 z czego połowa spokojnie idzie na gorzałe i płodzą te dzieci jak w fabryce, już trzecie w drodze :o i jeszcze się cieszą, bo "bóg dał, bóg wykarmi" :o Pierrdolone cielaki, takich durniów w Polsce niestety jest przytłaczająca większość :o