Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bydlak.

Tak czytam raport ile zarabiają polacy i aż w głowę zachodzę

Polecane posty

Gość sugerowales cudowne dzialanie
pchotoshopa, czego nie widac, wybierz trafniejszy przyklad

Gość widac nalozony makijaz
kestia urody - nie poprawiona, chyba ze jest sie tepym samcem :)

Gość moonlight shadooow
Też uważam, że sama bym ją lepiej umalowała. Potencjał jakiś ma.

O bosze, przecież tam są użyte podstawowe funkcje photoshopa :o. W większości kolorowych pisemek na okładkach masz tak podretuszowane fotki pięknych pań, a ja spotkałabyś taką osobę na żywo bez ostrego makijażu to od razu widać, ze jak każda osoba ma niedoskonałości związane z ciałem. Czy to tak trudno zrozumieć o co mi chodzi z tym Photoshopem? A później się podniecają samce właśnie, jaka to piękna, jaka idealna, gładka skóra, a ta Ula z sąsiedztwa to choć fajna laska, to jednak ma mankamenty urody. Sranie w banie, każdy ma.

To jest zwykła przeróbka Photoschopem. Wklejone inne uczesanie, lekko uwydatnione usta, rozmyta skóra na twarzy itp. Trzeba być ślepym, żeby tego nie widzieć. To jest to samo zdjęcie po przeróbce tym programem, a nie inne zdjęcie tej samej osoby po makijażu i zmianie fryzury :o. Ja przedszkolakom wszystko tłumaczyć :o.

"Jak inaczej nazwiesz tych co z zalozonymi rekami i usmiechem na ustach przyklaskuja zdegenerowanym pijakom i zwyrodnialcom w ich plodzeniu, plodzeniu i plodzeniu nieszczesliwych zaniedbanych , ponizanych dzieci?" Jeżeli nie wiesz istnieje cos takiego, jak prawo okreslające kary dla tych tzw. zwyrodnialców, gwałcących, bijących i poniżających swoje żony i owe nieszczęsliwe dzieci. 🖐️ A to, że nie działa ono efektywnie jest spowodowane faktem, ze Tobie podobni mądrzący się na forum, gdy przychodzi co do czego i słyszą, że sąsiad znęca się nad rodziną, nic z tym nie robią, bo lepiej się nie mieszać. 🖐️

Gość xncbcb
jestem ofiarą przemocy psychicznej i fizcznej, ludzie odwracaja glowę żeby nei widziec moich kolejnych siniaków... niestey masz racje taki mały off topic

xncbcb--a Ty nie wiesz ze są ośrodki dla takich kobiet jak Ty? telefony zaufania?Sama musisz walczyć o siebie,swoją godność.

Gość xncbcb
Sami mówisz z doświadczenia? Pewnei jestes bardzo móda i nie wiesz jak bardzo drugi czlowiek potrafi zniszczyć druga osoba. Tak że ona nei potrafi o siebie walczyć. Grozić, straszyć bic, wysmeiwać... a ona jak ten bity pies... Obys nigdy nie poznaął tego o czym piszę.

Nieważne czy piszę z doświadczenia czy też nie,ale wiem że kobiety same siebie usprawiedliwiają zjebaną psychiką i nic nie rozbią z własnym życiem Ok dajmy na to mnie interesuje Twój los,i prosze odejdz od męża ,idz do szpitala zrób obdukcję ,zgłoś sie na policję zrobisz tak?

Gość xncbcb
Sami to rozmowa nie ma sensu. Uważasz że sama sobie jestem wina bo mam zjechasną psychike i tyle. Powiedz wezwałaś iedys policje słysząc płacz i krzyki u sąsiadów i slowa prosze nie bij mnei więcej???? Życzę Ci tylko zebyś nigdy tego nie poznała.

Nie,nie uważam tak --to Ty tak myślisz o sobie. Im później odejdziesz od oprawcy tym gorzej dla Ciebie. Poczucie bycia gorszą,obwinianie sie za wszystko,wybieranie facetów podobnych do męża i ciągły strach irracjonalny. Pracowałam chwilę w tel zaufania dla kobiet zgwałconych,wiec wiem że większość kobiet potrzebuje tylko upewnienia się ze to nie ich wina i ...dalej nic z tym nie robią. Jesli oczekujesz ode mnie pocieszenia--nie otrzymasz tego ,bo nic Ci to nie da. Pozdr serdecznie