Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tombar

Jakie imię byście wybrali dla córki LENA czy NICOLA ?

Polecane posty

Gość to ładne imie rosyjskie
ale jest taka ilość imion że można małemu szkrabowi nie psuć dzieciństwa :)

Gość A może nazwij
Eleonora i wołaj Lena (serio znam taką osobę).

Gość lkdd
Ja pierdole, dałny, na chuj karzecie jej zmieniać wybór???!!! Podobają jej się te imiona to niech wybierze któreś dla swojego dziecka!! Tylko krytykować potraficie, IDIOCI!!!!

Gość podpowiadacz
powinnaś wybrać imię, które będzie posawało do Twojej córeczki... poszukaj w książkach ze znaczeniem imion i dopasuj typ osobowości... to lepsze niż mieć trendy imię na kilka lat...

Gość fioletowa dracena
Zdecydowanie Lena :) Nie rozumiem argumentu, ze za kilka lat pół piaskownicy się odwróci :O i co z tego, ze się odwróci? Pamiętasz czasy imion gdzie pół piaskownicy się nie odwracało? Za moich czasów pół piaskownicy/ przedszkola/ szkoły to: Agnieszki, Anie, Kaśki itp. za czasów moich rodziców: Janki, Hanki i inne, a za czasów babć to : Stasie, Wiesie, Krysie... Nie ma jednego niepowtarzalnego imienia...

Gość pewnie ze sa oryginalne
wystarczy nazwac takie jakie w tym momencie nie jest na topie ja mam brata jaśka ma 13 lat teraz w erze damianow krystianow adrianow z jego roku jest oryginalem :)

Gość hhhhhhhhhhhhdddddddddhhhhhhhhh
a bedziesz miala coreczke napewno? w ktorym tyg jestes?

Gość do tej co pisaaala.....
"poszukaj w książkach ze znaczeniem imion i dopasuj typ osobowości... " to kilkudniowe dziecko ma osobowaosc? wow eheh dziwka

Gość 13 letnich Janków
kilku znam, wystarczy poczytać dzienniki lekcyjne w szkołach :P zadne to oryginalne imię :O

Gość w Polsce moze ich troche jest
ale np w szkole jest jeden :) i od przedszkola do teraz-gim jest jeden w roczniku to wystarczy , zeby byc oryginalnym :) A postac z dzienniczkow jest fikcyjna :) jak kowalski

Gość ja tez ja tez chce
mnie się podoba lena, w mojej miejscowości chyba nie ma jeszcze żadnej i tez sie nad tym imieniem zastanawiam, za to sporo jest Oliwek i Julek:) aaa z chłopców Dominisiów i Marcelków (bleee co to za imie) Podoba mi się jeszcze Nadia i Aida, ale trzeba też patrzeć na to jak pasuje to do nazwiska, bo np Aida Kowalska średnio. W ogóle razi mnie wysyp imion typu Jessica, Stephanie, Vanessa. Jak dla mnie to to jest krzywda dla dziecka Macie jakieś imiona których nie lubicie ale nie ze względu na to że uważacie je za brzydkie tylko, że np źle się wam kojarzą???? Mnie się źle kojarzy Justyna i Magda. Nie chce uogólniać ale te Magdy które ja miałam okazję poznać to takie k*rewki

Gwidon jest straszne :P A tak pozatym chyba Lena ładniejsze Jakbym miała córkę to nazwałabym ją Aurelia :) A synka Cyprian lub Maksymilian :)

Gość nie pamiętam nicku
"A postac z dzienniczkow jest fikcyjna jak kowalski" i fikcyjna jak oryginalne imię Twojego brata :P

Gość i tak wam w Polsce nie
zarejestruja Vaneessssy czy Nicoli tylko Wanesa NIKOLA a to juz wyglada wiejsko!!!!! Brayana nie tylko Brajana....

Gość do nie pamietam nicku
Ty se tam miej jak Wiśniewski dzieci ponazywane mój syn ma normalne i oryginalne imię moze nie bardzo rzadkie ale pasuje do niego :) Pozdrawiam

Gość wpds
ja dam swojej córce kiedyś na imię kalina a synowi mikołaj albo antek. ale tez podobają mi sie imiona: bianka hania julianna bibianna meskie: krzys romek tymek

Gość do nie pamietam nicku
SYN NIE BRAT nie pomylilam sie :) mam tez syna

Gość ja tez chce ja tez chce
do i tak wam w Polsce nie yyyyyh to jeszcze bardziej obrzydziły mi sie te imione hehe BraJana :p

Gość ja mam mikołaja

Gość dokladnie tylko Wisniewski
sobie doplaci kilka tyś za imię bo on ma niemieckie obywatelstwo wiec moze :) miec Vivienne itd

Gość mistrz_cietej_riposty
porazka jest dawanie obcych imion. jak bysmy malo mieli swoich. ale juz lepiej lena niz nicola. angelika to tez porazka. po chuj ludzie daja takie imiona?

Gość naogladali się m jak milosc
i dają lenka , jest tam tez malutka basia i wojtuś wiec teraz beda modne basie i wojtusie :P

Gość mistrz_cietej_riposty
dajcie jej Nel. to jest ładne imie.

Gość ale z tym brajanem i dzesika
to nie zla wiocha :D

Gość basia tez jest piekne
i nie przejmujcie sie ze w szkole będą wołali BARABARA :D

Gość ja tez chce ja tez chce
znalazłam na jakiejś stronce dla rodziców Obecnie w Polsce żyje najwięcej mężczyzn noszących imię Piotr - 654 tys. 103. Jednak od siedmiu lat najbardziej podoba nam się dla chłopca imię Jakub - w 2006 r. nadano je 15 tys. 618 razy (dla dziewczynki - Julia). Kacper od lat mocno się trzyma na drugim miejscu, a zaraz za nim Mateusz, Michał, Szymon. I tak jest od lat 80. Od sześciu lat najczęściej wybieranym imieniem żeńskim jest Julia (w 2006 r. nadano je 14 tys. 23 dziewczynkom). A potem Wiktoria, Oliwia, Natalia, Zuzanna zamieniają się miejscami na liście popularności. Niekiedy dzieci padają ofiarami mody, np. kiedy na początku lat 80. popularny był serial "Niewolnica Isaura", wielu rodziców takie imię dało córkom. O serialu i jego bohaterce mało kto dziś pamięta, a Isaury, dziś dorosłe kobiety, noszą, albo raczej dźwigają, to imię.

Gość stara wypowiedz
tak samo jak eryk z mody na sukces sasiadka tak nazwala synka na wsi pozniej juz pol wsi tak mialo dzieci ponazywane a czemy nie dacie lilianka , nel wlasnie jak juz wzpomniano , tosia , tola ?

Gość danny grabie
lena-ruskie imie.Obrzydliwe.Bleeee.jak mozna mowic na kobiete-lena?Przeciez to sie automatycznie kojarzy....z ruska kolchozniczka .

Gość uhuhuuu55
nigdy nie mogłam zrozumieć jak można nazwać dziecko Nicola. skąd to w ogóle się wzięło?! jakieś nieudolne spolszczenie od Nicole? równie udane jak Brajan. a jak już słyszę jak ktoś mówi "Nikolka" do dzieciaka to mam dreszcze. a Lena całkiem ładne imię. szczerze mówiąc nie słyszałam żeby było popularne obecnie, ale nie śledzę mody na niemowlęce imiona.