Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Izabelka etc.

20+ latki pamietacie zabawy w podchody, zbieranie karteczek z notesow itp?

Polecane posty

najahaje, super fotki, pewnie 偶e pami臋tam, a gierka spadaj膮ce jajka, szaa艂

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Reklam贸wka z pewexu, to by艂o co艣:D:D:D szpan pe艂n膮 g臋b膮. Jak tak膮 mia艂e艣 to by艂e艣 lepszy z domu, bo to oznacza艂o 偶e starzy maj膮 dolce i jeste艣cie cholernie bogaci Ci w kombinezonach to chyba piksi i diksi, ale do ko艅ca nie jestem pewna

Udost臋pnij ten post

Pami臋tam,jak by艂 sza艂 na yoyo! Najlepiej jak by艂o 艣wiec膮ce, ka偶dy chcia艂 takie mie膰 :) P贸藕niej by艂y takie gniotki-co艣 w rodzaju m膮ki w bakonie,mo偶na si臋 tym by艂o bawi膰 godzinami,takie relaksuj膮ce zaj臋cie :D Albo takie obrzydliwe gumowe kulki, 艂apki, kt贸re rzuca艂o si臋 na 艣cian臋 lub sufit i obrywa艂o od rodzic贸w za t艂uste plamy :p

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 25latka pami臋tam
Najahaje 2 - fajne fotki :) Zapomnia艂am calkiem o boomer :) no a te pi贸rniki hehe, ja w sumie mia艂am chyba taki po starszym bracie o ile pami臋tam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 25latka pami臋tam
A mieli艣cie Kacprzaka? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 25latka pami臋tam
* kasprzaka

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 juuu
o rany.. dzieki za zdjecia.. normalnie kilka rzeczy m,i przypomnilyscie.. gre napewno mialalm i ja uwielbialam.. Boomera tez pamietam, jak latalo sie co chwila do sklepu jak mama dala jakas monete i sie kupowalo gumy.. reklamowka.. ah.. ale Turbo i Donald wymiataja.. za to za chiny nie moge przypomniec sobie tych wafelkow.. nie kojarze ich.. autentycznie..

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 25latka pami臋tam
Ja niestety te偶 nie pami臋tam tych wafelk贸w kuku ruku :(

Udost臋pnij ten post

Witajcie! a ja sobie jeszcze przypomnia艂am jaki sza艂 by艂 na 偶elowe d艂ugopisy jak si臋 pojawi艂y,zw艂aszcza ludziska chcieli z艂ote i srebrne. I jeszcze te niby lasery z r贸偶nymi ko艅c贸wkami ;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 25latka pami臋tam
Dziewczyny a pami臋tacie takie szare bluzy a z przodu wz贸r - Barbie albo Myszka Miki czy jakie艣 postacie z Disney'a ?

Udost臋pnij ten post

馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍 呕abki g艂osujcie pliiisss ;) bo spadamy w d贸艂 :( prosz臋,podajcie gdzie艣 mojego linka,niech g艂osuje kto mo偶e ;) prosz臋 prosz臋,Bozia Wam w dzieciach wynagrodzi ;):P:D 馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍馃尰鉂わ笍

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 juu
tak!! pamietam i lasery i bluzy... jak wszedl do kin TITANIC to mialam bluze z leonardo i kate.. hehehe mialam tez dresy z myszka miki, i w ogole kiedys w ogole nie nosilo sie jeansow, tylko spodniczki, albo wlasnie dresy :)a i jeszcze lycry :) ja mialam czarne i do tego jeansowa krotka spodniczka i sweterek z jakimis listkami (hehe dzis wygladaja te listki jak maryska ) i opaska z misiami :) i to byl stroj do szkoly :) w ogole dzieciaki kiedys uwielbialy wf i kazdy czekal an ta lekcje a teraz jak tylko jest wf to kazdy pisze sobie zwolnienia.. nic dziwnego ze tyle teraz dzieciakow ma nadwage skoro na wf nie cwicza, zaraz po przyjsciu do domu siadaja przed kompem a na obiadek mama nie goituje zdrowo tylko daje kase na KFC czy mc Donalds.. a ja to taka chudzinka bylam.. jadlam normalnie ale jak szlo sie szalec na podworku to szybko sie to spalalo :) az chcialoby sie teraz takie czasy.. ja tez jestem za wynalezeiniem machiny czasu :) chetnie skorzystam :))) w ogole kiedys duzo rzeczy bylo niedostepnych i kazdy cieszyl sie z tego co ma, a teraz wchodzisz do marketu i stoisz pol godz bo nie wiesz co masz wziac taki wybor, kiedys wchodziles do osiedlowego sklepiku bo marketow nie bylo i od razu wiedziales co bierzesz, taka prawda.. :)

Udost臋pnij ten post

a pami臋tacie te wielgachne kokardy na w艂osy,tzn takie okr膮g艂e ;) bia艂e jakby kupa waty na g艂owie by艂a :D:P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 25latka pami臋tam
Jasne, chyba co艣 w stylu takich bia艂ych myjek, kt贸re teraz s膮 :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 25latka pami臋tam
A mia艂 kto艣 z Was rower sk艂adak Karlik ? :) ja mia艂am taki fajny jasny fioletowy :D

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 25latka pami臋tam
Rodzice kupili mi ten rower po komunii.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 juu
a pamietacie sofisto-twist? na wlosy i kok sie z tego robil.. mialam fioletowe z takimi mocnymi drutami i nie wyginalo sie jak te inne z cienkimi :) ale byl szal.. kazdy koczek nosil :)

Udost臋pnij ten post

Tamte ludki ze zdj臋cia to SIGMA i PI Ogl膮da艂am ka偶dy odcinek, bo m膮drze prawili...:D

Udost臋pnij ten post

25latka>>> ja mia艂am Karlika! Te偶 po komunii :) juu>>> o Sofisto Twist dawno ju偶 zapomnia艂am, ale dzi臋ki za przypomnienie :):):)

Udost臋pnij ten post

ja te偶 pami臋tam 偶e mieli艣my jakiego艣 sk艂adaka i ca艂a rodzina si臋 na nim wozi艂a a teraz bez dobrego "g贸rala" ani rusz ;)

Udost臋pnij ten post

Mieli艣cie wypasione prezenty na komuni臋:D ja dosta艂am kalkulator, d艂ugopis i zegarek:p najmodniejszy zestaw w tamtym czasie. Chyba wszyscy dostawali wtedy co艣 takiego dla dziewczynek by艂y r贸偶owe, a dla ch艂opc贸w niebieskie. Dosta艂am te偶 wolkmena, czy jak to si臋 tam pisze:)

Udost臋pnij ten post

ja dosta艂am temper贸wk臋 na korbk臋 i by艂am zachwycona ;):P a roweru nie dosta艂am,po starszym bracie wszyscy na nim je藕dzili艣my ;)

Udost臋pnij ten post

Kochani,prosimy o g艂osiki bo lecimy na 艂eb na szyj臋 :( musimy by膰 wy偶ej 偶eby starczy艂o cho膰 na waciki ;) prosz臋 g艂osujcie codziennie,przepraszam 偶e Wam zawracam g艂ow臋 ale to naprawd臋 偶aden wysi艂ek.Ja nie mog臋 zrobi膰 ju偶 nic wi臋cej poza zaproszeniem na nasz profil jak najwi臋kszej liczby os贸b;) prosz臋 prosz臋,dajcie linka znajomym albo co艣,bardzo mi zale偶y 偶eby cho膰 raz co艣 wygra膰,chocia偶by dla satysfakcji

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 25latka pami臋tam
Ja juz nie moge g艂osowac z tego kompa :( dopiero jutro - tak mi wy艣wietli艂o. Te偶 mia艂am te 偶yletki :) i te d艂ugopisy z r贸znymi wk艂adami :)

Udost臋pnij ten post