Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Izabelka etc.

20+ latki pamietacie zabawy w podchody, zbieranie karteczek z notesow itp?

Polecane posty

O kurde Persephone, ale Ty to masz pamięc, a ja taką gafę strzeliłam z tym Łał:D Pomarańczo pewnie, że pamiętamy gry telewizyjne, Tank to była pierwsza gra w jaką nauczył mnie grać kuzyn:) Później przyszedł czas na Mario Bros:)

Lilka, mój mały wtedy brat zawsze śpiewał Łał-Łał indiański smyk i wiedziałam, o co biega ;) Tanki i bronienie orzełka to klasyka :)

Wejda może w pracy i nie może pisać... nie wiem, przyjdzie ;) W gry z Pegasusa można grać przez emulatory, mój słynny już brat tak robi i gra w nie na komputerze, ale nie pytaj mnie jak, bo się nie znam ;)

Ja bym wolała bardziej tradycyjnie w telewizorze pograć:D Ok ja tez musze na razie zmykać, może pokaze sie jeszcze pozniej, a jesli nie to pewnie wieczorem;) Buziak Persephone🌼

Hej Słoneczka ;D Dopiero mi włączyli prąd,aż chodziłam po ścianach-tak chciałam do kompa :P:D Buźka wielka ;)

Mamo - nie ten co strongmanow prowadizl inne programy, a Rykowisko prowadzila Łucja i jeszcze jeden chlopak. Byl np. jeden chlopak, ktory zadawal pytania i kilka dziewczyn, ktore na nie odpowiadalo, byly 2 odp. do wyboru. Ta ktora odp. dobrze robila krok do przodu i wygrywala ta, ktora doszla jako pierwsza do faceta :)

Gość
Cześć dziewczynki 👄 w NKOTB bardzo się kochałam :-D

Gość
Pisałam do nich z siostrą listy do fan klubu,tylko teraz już nie pamiętam jak mój ukochany miał na imię :-D

Gość
Mnie też się nie chce pracować :o jestem śpiąca i bez życia, może jakby śnieg spadł zrobiłoby się inaczej,ten topik mnie przy życiu trzyma :-D

Gość pika czuuu
ja lubiłam 'laleczkę z saskiej porcelany' Magdy Fronczewskiej

Gość olaw9
karteczki z czarodziejka z ksiezyca :D ooo albo takie czipsy orzechowe w których znajdowaly sie jakies "coś" z wizerunkiem bohaterów z herkulesa :D

Gość 35555555
i z Titanickiem :P

a ja nie kojarzę jej piosenek,nie wiem jakim cudem ;) a to czatowanie z magnetofonem to też pamiętam ;)

Gość a kto ogladal Alfa
ja ogladalam zawsze :) A pamietam jak pierwszy raz ogladalam Mala syrenke, jak ja chcialam miec takiego ksiecia jak ona :)