Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Psedłonim_

Szukam odpowiedniego kandydata na narzeczonego dla Luśki.

Polecane posty

Gość Psedłonim_
E, koleżanko Iftatr, zapytaj którąkolwiek z koleżanek, czy uważa moje pisanie o pedałach za psucie tematu. Zechciej z łaski swojej zauważyć, że postawiłem szereg bardzo istotnych pytań, które Ty i koleżanki zmusiły do zadania sobie trudu uruchomienia procesów myślowych.

Gość Psedłonim_
Swoją drogą, Iftar, podpowiadam Ci, że możesz skorzystać ze swojego niepodważalnego prawa, i nie czytać mnie. Każe Ci kto? Zmusza przemocą? Namawia?

No szleńczo to były istotne pytania, do których wszyscy podeszli BARDZO poważnie, aż im sie bruzdy na czołach porobiły od myslenia. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Gość Psedłonim_
Najwyraźniej, Szukanie, usiłujesz mi dopiec... Ale czekaj no, Szukanie, a może...może Ciebie wziąć na sito? Ciekawe, zostaniesz na nim, czy przelecisz?

Trudno Cię psełdo nie widzieć. Jesteś kafeteryjną maszyną do płodzenia postów i topików.

Gość Psedłonim_
Luśka! Mam pierwszego kandydata. Jest nim Szukanie. Pyskaty i inteligentny. Wprawdzie widać u niego pewną skłonność do konfabulowania oraz delikatnego mijania się z faktami, ale może to nawet i nie wada, lecz pewna zaleta. Nie powinno Ci być z Szukaniem nudno.

"Szukanie, a który z normalnych ludzi nie chce dobra swojego dziecka," Drogie Psełdo, jeśli plotki o przemijającej atrakcyjności Luśki byłby choć w małej części prawdziwe, to Ty - jako przedstawiciel pokolenia o stopień wyższego - musiałbyś się zadowolić jedynie oczekiwaniem na wnuki. A Tobie kandydaci w głowie? Ładnie to tak? :) Iftar, Luśkę lubiłem, lubię i będę lubić, chyba z wzajemnością, jak sądzę. Ona wie, że to tylko żarty, ale przecież nie z niej ani nawet nie ze szlachetności Psełdo. Eta tak dla poddierżanija razgawora:)

Gość Psedłonim_
Dla chcącego nic trudnego, Iftar! Nie tłumacz się głupio.

Gość Psedłonim_
Teraz, Iftar, zapewne także zadajesz sobie masochistyczny ból, kontynuując uprawę rozmowy ze mną...

Psełdo, choć przelatywanie jest istotnie bardzo nęcącą propozycją z Twojej strony to jednak pozwolisz, że nie skorzystam. Nie wiem, co by na to powiedział Twój mąż:) A na żadnego kandydata również się nie nadaję, ponieważ szukanie dziury w całym całkowicie zaspokaja moje potrzeby emocjonalno-topikowe.

Gość Psedłonim_
Posługiwanie się stugębną plotką, Szukanie, jest absolutnie niedopuszczalną podstawą budowania jakiegokolwiek Wywodu. Takie podejście zmusza do wyciągnięcia wniosku, o intelektualnej nieuczciwości. Jest niezgodne z etosem prawdziwego kafeterianina. Dopuszczalne jest jedynie używanie plotek sprawdzonych i zalegalizowanych. No i wtedy, kiedy sytuacja tego wymaga.

Gość Psedłonim_
Szukanie? A czy ja Ci jakiekolwiek przelatywanie proponowałem lub obiecywałem? Co się wtrącasz do mojej rozmowy z Luśką. Czy Ty nie słyszałeś nigdy o podstawowych zasadach swławiwu?

Ależ Psełdo, nawet największy krzewiciel logicznego wnioskowania miałby kłopoty z wyjaśnieniem jednoznaczności Twoje stwierdzenia, w którym łaskaw byłeś postawić na psełdo-rzeczywistość: "Ale czekaj no, Szukanie, a może...może Ciebie wziąć na sito? Ciekawe, zostaniesz na nim, czy przelecisz?" :) Przyjmuję, że sito nie oznacza niczego innego jak tylko sito, a pozostawanie na nim dłużej nie miałoby przyprawić mnie o rozkosz intelektualną w postaci ekstatycznej rozmowy? Zaczynam się ciebie zwyczajnie obawiać...:p

Gość Psedłonim_
Moje pytanie miało czysto retoryczny charakter. Należy je potraktować w kategoriach głośnego myślenia.

Gość Psedłonim_
Iftar sądzi, że to ja się Ciebie obawiam. Chyba, że nie jesteś mężczyzną, bo Iftar zasugerowała, że ja się boję mężczyzn.

Gość Psedłonim_
Szukanie, uprzejmie informuję, że znowuż przyjmujesz złe założenie.

Gość Psedłonim_
Zresztą, mniejsza o to. Jest niemal kwadrans na siedemnastą. Czas najwyższy powiedzieć "dość". Adję. :)

Gość Psedłonim_
Zresztą, mniejsza o to. Jest niemal kwadrans na siedemnastą. Czas najwyższy powiedzieć "dość". Adję. :)

Gość Psedłonim_

Gość Psedłonim_

Gość Psedłonim_
Wznawiam poszukiwania. Zainteresowani kandydaci mogą się zgłaszać.

Gość A psik...
Halo?

Gość Tacy sami
A nie mówiłam Jak TY zaczniesz jakieś przedsięwzięcie--to kończy się porażką.:P

Gość Tacy sami
Ja taka sama? Przecież jestem grzeczna i przegrywam na kafe tylko w chwilach wolnych.....nie cały czas;)

Gość A psik...
Nic podobnego, Luśka! Jestem uparty jak osioł. Podjąłem decyzję znalezienia Ci odpowiedniego narzeczonego i wydania Ciebie za mąż!

Gość A psik...
Zatem, Tacy sami, teraz masz właśnie wolny czas?