Marta82 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 No masz racje Banmon - ja mysle ze u mojej kolezanki zlozylo sie kilka rzeczy na raz, i brak foliku i zle prowadzona ciaza i zatrucie ciazowe. I to dalo swoje efekty. Ty to masz juz zapas folika w organiznie ze ho ho! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Goga takich staran nie bylo ale kochalismy sie...u mnie @ jeszcze nie ma bola tylko piersi i brzuch jak to zwykle przed @ ale kazalam mojemu kupic test jak z pracy bedzie wracal i jak do jutra @ nie przyjdzie to rano zrobie test... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Asiaaak kciukolce ogromne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzena87 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Kolejne tabletki, leżenie w łóżeczku i ciepły okład pomogły, "już" jest lepiej- ale boję sie co będzie jutro, zaczynam praktyki studenckie i lepiej żebym byla w formie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 oj banmon nie wiem czy nie za wczesnie na te kciukasy...boje sie ze jutro obudze sie z @...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 na te kciukasy to chyba jeszcze za wczesnie...boje sie ze jutro obudze sie z @...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 na te kciukasy to chyba jeszcze za wczesnie...boje sie ze jutro obudze sie z @...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 marzena87 to trochę dziwne żeby cię teraz aż tak takie bóle złapały.... który to twój dzień cyklu? Asiaaak na kciukasy nigdy nie jest za wcześnie ;) ale zawsze może być na nie za późno ;) póki co nie pozostaje mi nic innego ja trzymać je mocno zaciśnięte do jutrzejszego testu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 chyba cos kafe miesza bo napisałam post i nie wyświetliło :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 o jednak jest..... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 no cos sie to cafe wiesza;/ banmom w takim razie nie dziekuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN Smile..................23..........juz nie licze...................ok.29.03 AsiaAaK................20.................?.............. .........ok.03.04 HopeU................28.................................. . .........ok.04.04 Banmon...............26...............11................ . .......ok13.04 Beacik26.............26...............6................. . ...........24.04 PRZYSZŁE MAMUSIE nick....................tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię -=Goga=-..................32...........24.05.2010...... .Ch.....Michał Dagus83...................31............26.05.2010. .........D ....Joanna Marta82...................25............10.07.2010.. .........?........? agnes19....................21...........12.08.2010. ...........Ania/Gabriel marzenka_s................14.............22.09.2010 ..........?........... amerie9.....................13........................... ...................... Olka P........................7..............ok 08.11.2010................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Asia ale wiesz wystarczył raz a dobrze ;) więc też mocno trzymam ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 dzieki dziewczyny:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN AsiaAaK................20.................?.............. .........ok.03.04 Banmon...............26...............11................ . .......ok13.04 Beacik26.............26...............6................. . ...........24.04 Smile...................23............................... ................ok1.05 HopeU................28.................................. . .........ok.03.05 PRZYSZŁE MAMUSIE nick....................tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię -=Goga=-..................33...........24.05.2010...... .Ch.....Michał Dagus83...................31............26.05.2010. .........D ....Joanna Marta82...................25............10.07.2010.. .........?........? agnes19....................21...........12.08.2010. ...........Ania/Gabriel marzenka_s................14.............22.09.2010 ..........?........... amerie9.....................13........................... ...................... Olka P........................7..............ok 08.11.2010..................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzena87 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Banmon, to mój 14 dzień cyklu... zawsze mam takie bóle jajników mniej więcej w połowie cyklu, ale tym razem wyjątkowo mi dają popalić :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Joasia1982 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Hej dziewuszki. Banmon ja bardzo dobrze Cię rozumiem bo ja teraz właśnie tak mam, jak przypomnę się sobie pare miesięcy wstecz o zgrozo :0 A teraz nie mam właśnie ciśnienia, bo wiem że nic z tego, nie nakręcam się, mam nadzieję że po zabiegu jak nie będzie wychodzić to się nie załamię, bo wtedy to już nie wiem co dalej... A teraz jak się tulamy to się kochamy a nie robimy dziecko:), nawet o tym nie myślę, i tak powinno być. A propo zabiegu jutro dzwonie do gin by się na niego umówić, już mam trochę pietra, ale chciałabym mieć to już za sobą. Buziaki i papa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Hej dziewczyny! Banmon w pełni popieram twoją decyzję. Dobrze ci teraz , ciśnienie puściło to zrób sobie wakacje od staranek. Sama o tym wczesniej myslałam , tylko ja planowałam zacząć brac pigułki, ale wyszło jak wyszło i teraz mam przerwe od @ ;) A co do foliku to też odpuść (zawsze będzie ci przypominał o starankach), jak zdecydujesz się na zabieg to zaczniesz znowu brać i wszystko będzie ok. Jedynie nie odpuszczałabym M z tymi tabsami na plemniczki, ich poprawa moze trwac minimum 3 miesiące, a i tak mu nie zaszkodzą ;) A co do wieku i upływu czasu to nie przesadzajmy, możesz zacząć się o to martwić po 35 urodzinach. Jest tylko jedno ALE, pomimo zawieszenia działań nie możesz nas opuszczać! :P AsiaAk ja też trzymam kciuki :) Goga już 33 tydzień, jak ten czas leci... Hope kuruj się i zrób te badanka, lepiej dmuchać na zimne. Marzena współczuję :O STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN AsiaAaK................20.................?.............. .........ok.03.04 Banmon...............26...............11................ . .......ok13.04 Beacik26.............26...............6................. . ...........24.04 Smile...................23............................... ................ok1.05 HopeU................28.................................. . .........ok.03.05 PRZYSZŁE MAMUSIE nick....................tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię -=Goga=-..................33...........24.05.2010...... .Ch.....Michał Dagus83...................31............26.05.2010. .........D ....Joanna Marta82...................25............10.07.2010.. .........?........? agnes19....................21...........12.08.2010. ...........Ania/Gabriel marzenka_s................14.............22.09.2010 ..........?........... amerie9.....................13........................... ...................... Olka P........................9.............ok 08.11.2010..................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Joasia tylko nas poinformuj kiedy będziesz miała zabieg.... bedziemy trzymać mocno kciuki marzena87 to chyba owulkę masz.... ;) mam nadzieję że działaliście co nieco ;) w końcu Ola wyszła z ukrycia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Hej dziewczyny! Banmon w pełni popieram twoją decyzję. Dobrze ci teraz , ciśnienie puściło to zrób sobie wakacje od staranek. Sama o tym wczesniej myslałam , tylko ja planowałam zacząć brac pigułki, ale wyszło jak wyszło i teraz mam przerwe od @ ;) A co do foliku to też odpuść (zawsze będzie ci przypominał o starankach), jak zdecydujesz się na zabieg to zaczniesz znowu brać i wszystko będzie ok. Jedynie nie odpuszczałabym M z tymi tabsami na plemniczki, ich poprawa moze trwac minimum 3 miesiące, a i tak mu nie zaszkodzą ;) A co do wieku i upływu czasu to nie przesadzajmy, możesz zacząć się o to martwić po 35 urodzinach. Jest tylko jedno ALE, pomimo zawieszenia działań nie możesz nas opuszczać! :P AsiaAk ja też trzymam kciuki :) Goga już 33 tydzień, jak ten czas leci... Hope kuruj się i zrób te badanka, lepiej dmuchać na zimne. Marzena współczuję :O STARAJĄCE SIĘ O DZIECKO NICK.................WIEK......CYKL STARAŃ.........TERMIN AsiaAaK................20.................?.............. .........ok.03.04 Banmon...............26...............11................ . .......ok13.04 Beacik26.............26...............6................. . ...........24.04 Smile...................23............................... ................ok1.05 HopeU................28.................................. . .........ok.03.05 PRZYSZŁE MAMUSIE nick....................tydz.ciąży....termin porodu.....płeć....imię -=Goga=-..................33...........24.05.2010...... .Ch.....Michał Dagus83...................31............26.05.2010. .........D ....Joanna Marta82...................25............10.07.2010.. .........?........? agnes19....................21...........12.08.2010. ...........Ania/Gabriel marzenka_s................14.............22.09.2010 ..........?........... amerie9.....................13........................... ...................... Olka P........................9.............ok 08.11.2010..................... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Kwiecień 7, 2010 :) cześć. Wczoraj jakiś kiepski dzień miałam.... Nie wiem czy w ogóle cokolwiek będzie ze staranek.... Obraziłam się śmiertelnie na M i nie odzywam się do niego :P jak sobie zasłużył, to musi trochę pocierpieć. Pewnie mi przejdzie niedługo, bo ja nie umiem się długo gniewać, ale z przytulanek jak narazie nici....No cóż... Banmon, ja chyba też odpuszczę tak jak ty, i może wtedy się uda.. Cały ten szał doprowadza mnie już do granic wytrzymałości. Chyba wypiszę się z tabelki.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Beacik26 0 Napisano Kwiecień 7, 2010 :) cześć. Wczoraj jakiś kiepski dzień miałam.... Nie wiem czy w ogóle cokolwiek będzie ze staranek.... Obraziłam się śmiertelnie na M i nie odzywam się do niego :P jak sobie zasłużył, to musi trochę pocierpieć. Pewnie mi przejdzie niedługo, bo ja nie umiem się długo gniewać, ale z przytulanek jak narazie nici....No cóż... Banmon, ja chyba też odpuszczę tak jak ty, i może wtedy się uda.. Cały ten szał doprowadza mnie już do granic wytrzymałości. Chyba wypiszę się z tabelki.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
HopeU 0 Napisano Kwiecień 7, 2010 Czesc Bylam na badaniach i wiecie co odechcialo mi sie. zrobilam ogolne i tylko Tsh. Poszlam zrobic prywatnie w osiedlowej przychodni i po prostu mam dosc lekarzy i przychodni. ci ludzie sie zachowuja jak nienormalni, nerwowi kloca sie co do kolejki, masakra. chyba sie odzwyczailam od tego. a panie w recepcji wogole sa złe ze przyszly do pracy. W sumie to interesuje mnie ta tarczyca. reszte jeszcze zrobie przeciez staram sie dopiero krotko i nie bede panikowac. i wole jednak przychodnie w uk bo w mojej to chociaz lekarz po mnie wychodzi i wola a tutaj ci ludzie zachowuja sie jak na bazarze: a pani nie ja tu stalam pierwsza, nie bo ja a ja jestem bardziej chora niz pani itp.... :-p normalnie jestem chora po tym mam nadzieje ze sie pogoda poprawi. wogole to jeszcze nigdzie nie bylam. wczoraj lezalam i spalam caly dzien, cisnienie 80/50 czułam sie jak chodzaca smierc. cos mi ten klimat nie odpowiada :-o Dzisiaj sie wybiore na jakies zakupy, solarium, fryzjer bo specjalnie przyjechalam w jedej bluzce i jednych spodniach :-p 3majcie sie laski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Kwiecień 7, 2010 Joasia daj nam znajć na kiedy się umówiłaś ? Beacik nie gniewajcie się tylko działajcie, nie ma co się boczyć na siebie ;) godzić się mi tutaj szybko bo niedługo chyba owulka ci się szykuje ;) Hope oj tak, nasza służba zdrowia jest na medal :) może i dobrze że sobie tylko tarczycę zrobiłaś, chociaż ja bym zrobiła jeszcze LH FSH i prolaktynę, dwa pierwsze pokazuja czy nie ma policystycznych jajników a prolaktyna czy owulka przebiega prawidłowo .... Asiaaak ?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Kwiecień 7, 2010 kafe mnie cos wkurza, usunęły się moje dwa wpisy........ Jeśli chcesz rozśmieszyć Boga, opowiedz mu o twoich planach na przyszłość. http://www.suwaczek.pl/cache/594ffeed63.png Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzena87 0 Napisano Kwiecień 7, 2010 Na owulkę to chyba za wcześnie, bo cykle mam dłuższe, chociaż czy ja wiem...poza tym doszukuję sie płodnego śluzu i nie widzę... zapominam, że przecież sie nie staram :) Kurde jak mi dzisiaj dzieciaki dały popalić, to szkoda gadać- nie wiedziałam że praca w przedszkolu jest tak wyczerpująca... Boli mnie glowa, gardło od krzyku, jeszcze ten brzuch- czuję się okropnie- juz wiem, że nie chcę mieć dzieci :P chociaż są "rodzynki"- niektóre dzieciaczki są po prostu tak słodkie, ze najchętniej wzięłabym je do domu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
marzena87 0 Napisano Kwiecień 7, 2010 Gdzie mój post??? Ech... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Kwiecień 7, 2010 marzena87 to ty masz praktyki w przedszkolu ? fajnie chyba :) mimo wszystko ;) wiesz ja to np specjalnie dużo śluzu nie mam więc u mnie to za bardzo oznaką owulki nie jest.... działajcie sobie i może cosik zdziałacie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Kwiecień 7, 2010 dziewczyny chyba ten moj test byl jakis popsuty... ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
asiaAaK 0 Napisano Kwiecień 7, 2010 dziewczyny ten moj test byl chyba popsuty... ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach