banmon 0 Napisano Luty 8, 2010 5min leżenia z nogami w górze a później niech leci co chce :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 8, 2010 Tesco to potrafię zlokalizować :D więc jakbyś miała ochotę to śmiało mów kiedy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Luty 8, 2010 to lezenie z nogami do gory popieram ja tak robila bo Ola mi doradzila i poszlo w samo sedno:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Luty 8, 2010 jesli dzis nie pojde do lekarzsa to jutro wiec od srody jestem w pelni dyspozycyjna;) wiec Ty znajdz chwilke czasu i do tesco ja mam 4 minutki drogi po sniegu;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 8, 2010 oki :) ja od środy może mniej bo w czwartek będę miała lekki młynek w pracy no a od piątku gości ale jakby cosik to przyszły tydzień powinnam mieć normalny czyli czasami luźny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 8, 2010 Agnes a do jakiego ty lekarza chodzisz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Luty 8, 2010 na usg do heciaka:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 8, 2010 Smile to się chyba dziś już pakuje bo jutro chyba wyjazd :) ależ masz fajnie Smile, zmajstrujcie tam cosik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 8, 2010 chyba nic mi się o uszy nie obilo na jego temat, ja chodzę pryv na Kościuszki do dr Rogula Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Luty 8, 2010 a do gin komorowskiej chodze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Luty 8, 2010 heciak zajmuje sioe tylko usg i to prywatnie:P naprawde mily czlowiek i profesjonalista co mowilo mi kilka osob a i ja mam takie zdanie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Luty 8, 2010 pamietam pamietam ze Ty do Rogulas:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 8, 2010 szkoda, że ona nie ma usg.... trochę to dziwne, czemu ona nie posiada takiego sprzętu? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 8, 2010 ja jeszcze na tego mojego postawię, zresztą zrobimy wyniki nasienia i może za jakiś czas będę się głównie konsultowała z lekarzami z Salve.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 8, 2010 a ty idź dzisiaj dzidziolka oglądaj :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Luty 8, 2010 zobaczymy nie ma kto z dziadkiem zostac.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
agnes19 0 Napisano Luty 8, 2010 zmykam cos zjesc bo brzucho nawoluje;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 8, 2010 dziadek poradzi sobie sam ze sobą świetnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Luty 8, 2010 wstalam juz :) agnes banoman ma racje olej dziadka!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Luty 8, 2010 ty jestes w ciazy i ty jestes na pierwszym miejscu a nie cale zycie tlko kims innym sie przejmowac i w cieniu stac jak szara myszka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Luty 8, 2010 kurcze jakos szybko wstalam ;) wczoraj tez sobie pospalam po tym obiadku i godzina mi wystarczyla mysle ze to od tego ze ja na nockach pracuje :/ wkurza mnie to kiedys mialam wiecej energii a teraz chyba sie starzeje :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Luty 8, 2010 i mi sie chce jesc ale sama nie wiem co chce :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 8, 2010 a mi się zachciało racuchów i poszłam i se zrobiłam , w szoku jestem bo zazwyczaj takich rzeczy nie robię :) no ale nie mogłm się powstrzymać od wczoraj za mną chodza naleśniki albo racuchy i teraz akurat takiego impulsu dostałam ;) w ogóle w czwarte się tłusty czwartek :) chyba oponki serowe zrobie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Luty 8, 2010 mmmmmmm daj jednego ;) ja zjadlam platki z mlekiem plus dwa pomarancze i teraz kawe pije srednia mieszanka :/ kurde martwie sie ze moge byc chora bo ciagle 37 sie utrzymuje ale kidey ja mialam zachorowac skoro nigdzie nie chodze ?! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Luty 8, 2010 ja uwielbiam te serowe mnaim mniam wpadne na kilka i na dobra kawe do ciebie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 8, 2010 to wpadaj :) od razu racuszka wciągniesz ;) może to nie przeziębienie ;) tak czy siak nie łykaj tabletek tylko cytrynka, czosnek, i syropek z cebulki i zadnych tabsów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Luty 8, 2010 moje tabsy to tylko kwas foliowy :D nic wiecej tak teraz czytalam na necie ze temp. jest podwyzszona kilka dni przed okresem a pozniej w dniu okresu spada ale jak ja nie mialam tak w tamtym miesiacu.... co myslisz banoman? no i podwyzszona do 37- 37,1 ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 8, 2010 no myślę, że najlepiej byłoby obserwować od początku bo tak w połowie zacząć to ciężko cokolwiek powiedzieć.... no i trzeba na pewno ją mierzyć o stałej porze przed wstaniem z łóżka i najlepiej w pochwie, a jaka to ma być podwyższona to ja nie wiem, nigdy nie mierzyłam bo nie jestem na tyle konsekwentna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
amerie9 0 Napisano Luty 8, 2010 mniejsza o wiekszosc ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 8, 2010 może pomierz sobie przez te dni zawsze po przebudzeniu.... bedzie wiadomo czy się utrzymuje, Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach