Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarna wdowa 13

Gdzie ci mężczyźni?

Polecane posty

Gość czarna wdowa 13

Jestem atrakcyjna 30 -stką , ale więszość facetów się mnie boi , bo mam władczy charakter i twierdzą , że rozstawiam ich po kątach. Czy jest gdzieś taki który zmieni ich zdanie o mnie?

Gość Fareeerr
Nie boją się, ale zwyczajnie nie lubią, a to jest duża różnica.

Gość czarna wdowa 13
No nie jestem pewna cz udała by ci się ta sztuka ,wielu juz próbowało. A kolegów to mam sporo tylko ja szukam kogoś na dłużej.

Gość czarna wdowa 13
Spróbować co ?

Gość czarna wdowa 13
Ale ja już próbowałam tylko oni uciekają , bo wychodzą z założenia , że skoro mam już wszystko ( dom , samochody) dobrą pracę i fajne towarzystwo to nie są w stanie nic mi już zaoferować i jak go zatrzymać.

czarna wdowa 13 Ale ja już próbowałam tylko oni uciekają , bo wychodzą z założenia , że skoro mam już wszystko ( dom , samochody) dobrą pracę i fajne towarzystwo to nie są w stanie nic mi już zaoferować i jak go zatrzymać. dobra partia z Ciebie.. dla kobiety. pomysl o tym. ;)

Gość łysy hipis
Czarna wdowo czy 13 to liczba samców których skonsumowałaś po odbyciu z nimi stosunku? :P

Gość czarna wdowa 13
no nie jest to liczba samców tylko dzień moich urodzin

Gość łysy hipis
tylko nie mów że jeszcze był to piątek...może dlatego sie boją Ciebie

Gość czarna wdowa 13
no nie piątek ,ale czwartek i chodzę przeważnie ubrana na czarno raz nawet wzięto mnie za zakonnice , bo mam czarne włosy a miałam białą opaskę i się biedak przestraszył, że zabujał się w zakonnicy.

Gość łysy hipis
a po co Ci tyle samochodów...piszesz że masz samochody. Prowadzisz jakąś firme kurierską?

Gość czarna wdowa 13
nie, nie prowadzę firmy a atuta mam tylko 3 i w zależności od nastroju i miejsca gdzie chcę jechać wybieram ten który jest najodpowiedniejszy. Zawsze byłam niezależna od nikogo i płci męskiej to sie raczej nie podoba.

Gość łysy hipis
Mi sie nie podoba że jesteś materialistką....Faceci pewnie myślą że miałabyś do nich stosunek podobny jak masz do swoich samochodów.

łysy hipis Mi sie nie podoba że jesteś materialistką....Faceci pewnie myślą że miałabyś do nich stosunek podobny jak masz do swoich samochodów. --------- materialistka? bo ma trzy auta? ja mam ponad 30 par skarpetek? kim ja jestem?? smart do pracy, kabriolet na urlop, a kombi na zakupy.. jak się rodzina powiększy to pewnie i jakiś minivan przybędzie. może lubi auta, może jest kolekcjonerką? Nie odpowiadaj za wszystkich facetów.

Gość łysy hipis
nie podlizuj sie pierwszy wolny...masz nadzieje że zostaniesz utrzymankiem czarnej wdowy czy jak?

nikt nie musi mnie utrzymywac. sam sobie radze w zyciu. po prostu nie lubie ludzi o ograniczonym toku myslenia, ktorzy "poznali" juz osobe po paru postach i stwierdzaja co o niej sądzą.

Gość czarna wdowa 13
lubie samochody szybką jazdę, prawko zdobyłam mając 17 lat a potem wszystko to o czym marzyła , wszystko oprócz miłości . A i nie zamierzam juz żadnego faceta utrzymywać , niech teraz on pokaże co potrafi.

Gość łysy hipis
Dobra... ja też cie nie lubie twardzielu...Ty widać poznałeś mnie już na wskroś...po 5 postach. To znaczy że siebie też nie lubisz?

Gość łysy hipis
Przecież to prowokacja. Jeżeli jesteś z polski to raczej nie przychodzi mi do głowy żadna praca która umożliwiłaby Ci posiadanie 3 samochodów i to jeszcze pewnie drogich. Bo raczej bez sensu kupować trzy badziewia tylko dla ilości.

Gość czarna wdowa 13
to nie tylko wypowiedzi to moje zycie.

Gość czarna wdowa 13
no jestem z Polski i jak widac trzeba wiedziec co robić , żeby sie dorobić ,teraz co mam dać się pokroić bo mam to co mam.