Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baśka_rada

choroba męża a seks

Polecane posty

Gość ta od dziadeczka
zawsze szczery," baska napisala dwa slowa po tym jak zadeklarowala brak dalszej historii" Chociaż słow było więcej zyskales duzy szacunek za to, ze potrafiles to napisac. Bardzo zgrabne i calkowicie racjonalne sa te (niewypowiedziane) okolicznosci łagodzące; zostaja przyjete (chociaż nie bez zastrzezen).

Chociaż słow było więcej zyskales duzy szacunek za to, ze potrafiles to napisac. prosze policz slowa albo wskaz mi godzine postow, bo do 2 jeszcze liczyc potrafie :-) oczywiscie zacznij liczyc od postu, w ktorym zadeklarowala brak dalszej historii

Gość on ex
Twoja ocena - więc zostań przy niej, jak w piaskownicy... moje na wierzchu " Jasiu ustąp bratu, pprzecież jesteś starszy i mądrzejszy - już nie jestem taki głupi, żebz zawsze być mądrzejszy" taki poziom? a ja foch?.

Gość ta od dziadeczka
""Więc, opowieści, hystoryji cdn. nie będzie. Biedny mąż nie taki się okazał słaby."

""Więc, opowieści, hystoryji cdn. nie będzie. Biedny mąż nie taki się okazał słaby." aptekarka :-) przeciez to byl post konczacy, mialas zaczac liczyc po nim

Twoja ocena - więc zostań przy niej, jak w piaskownicy... moje na wierzchu " Jasiu ustąp bratu, pprzecież jesteś starszy i mądrzejszy - już nie jestem taki głupi, żebz zawsze być mądrzejszy" taki poziom? a ja foch?. to dalsze dowodzenie, jak bardzo nie lubisz rozmawiac o niczym? hmm, nieskuteczne moja teza o fochu ma sie doskonale :-)

Gość on ex
Niech to diabli, przecież też włączyłem się w te dyskusję o słowa, aż mi głupio- sory.

Gość ta od dziadeczka
Jeżeli twierdzisz, że mam pięć palców u rąk to je policz. Ale zacznij od czwartego!!!

Jeżeli twierdzisz, że mam pięć palców u rąk to je policz. Ale zacznij od czwartego!!! naprawde nie mam pojecia ile masz palcow, ale moze w tej sytuacji skorzystaj z patyczkow? :-)

Niech to diabli, przecież też włączyłem się w te dyskusję o słowa, aż mi głupio- sory. niepotrzebnie, po prostu wiecej sie nie wtracaj ;-)

Coś znów zhibernowano, że tu taki ruch się zrobił???

a wy w ogóle nacie znaczenie skrótu "foch"?;P dawaj zła odpowiedź :P

Gość on ex
Ja w Fachowym Obciąganiu CH...a nie gustuję, ale szczery powiedział dawaj - radzę sko zystaś nim zdanie zmieni.

Ja w Fachowym Obciąganiu CH...a nie gustuję, ale szczery powiedział dawaj - radzę sko zystaś nim zdanie zmieni. to ty cos pisales o niecheci do rozmow o niczym? to ciekawe :-)

Gość on ex
Oj szczery, szczery.. Przypominasz faceta mocno dojrzałego. Popatrz na długość cytatów i swoich "odpowiedzi".... "gdy 40-ci lat już mija, dłuższa torba niż fuzyja".

Gość szczery aż do bólu
"naprawde nie mam pojecia ile masz palcow", "do 2 jeszcze liczyc potrafie". Dalej jest 3,4,5,6.......

Gość szczery aż do bólu
Odniosłem wrażenie, że to ty potzrzebujesz pomocy. Jeżeli się myliłem to sory. Juz znikam.

Odniosłem wrażenie, że to ty potzrzebujesz pomocy. dobrze, ze sa wciaz na swiecie ludzie tak altruistyczni, bardzo dziekuje

11:16 [zgłoś do usunięcia] zawsze szczery nie myle niczego.... :Dno tak.... to się dopiero nazywa odpowiednia samoocena ;):D nie mam ani mozliwosci odbierania ani odbierania prawa :D:D no biedaczek..... i kto tu bardziej bredzi?:D

Że historii naszej dalszego ciągu nie będzie, nie znaczy, że umarłam lub skonczyłam całkiem wypowiedzi własne. Zimno, zimno- prowokacją takową stac się nie mialo. A jedynie odpowiedzia na mylne sugestie. Zadne z trafien i tak celnym dotad nie bylo. Niewazne. Wszystko wokól jest jasne.

Basia .... powiem Ci, że sama jestem ciekawa :) Pytanie: Czy normalny facet, mąż, konkubent ....etc.... świadomie pozwoliłby ukochanej kobiecie na coś takiego? Życie to nie film panie Zawsze szczery :classic_cool:

Gość ta od dziadeczka
baśka_rada, Pozdrawiam Cię mimo, że uważasz mnie za nie teges. Swoją historią zainteresowałaś wiele osób. Zakończyłaś ją słowami "A z mężem jedziemy w góry w połowie lutego. Widzisz, i z jednym i z drugim fajnie spędzam czas". Pojawiłaś się ponownie aby poinformować nas: "U mnie niespodzianka. Dla mnie samej chyba najwieksza. Teraz bede myslec. Sama." Stało się coś co naruszyło status quo. Coś czego nie brałaś wcześniej pod uwagę. Czy to "sama" znaczy bez męża i bez kochanka? Piszesz "Biedny mąż nie taki się okazał słaby", sugerując, że ta niespodzianka to była przede wszystkim ze strony męża. Napisz coś więcej... Jeszcze raz pozdrawiam; nie uważam Cię za nie teges. Nic co ludzkie nie jest mi obce.

Napisz coś więcej... pamietam pare takich tematow na kafe, w ktorych czytelnicy bywali bardziej zainteresowani tematem niz sam autor, niniejszy nalezy wlasnie do takiej grupy :-) dziadeczko nadal podtrzymujesz teze o kokieterii?:-)

Nadziejo mówi się "życie to nie teatr" I wszystko na temat.

Gość ta od dziadeczka
"dziadeczko nadal podtrzymujesz teze o kokieterii?" - czyżby pojawiły się jakieś nowe fakty, które przegapiłam?