Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość baśka_rada

choroba męża a seks

Polecane posty

Gość rozlane mleko:(
"Biedny mąż nie taki się okazał słaby." Damski bokser?

Gość rozlane mleko:(
zawsze szczery jak kononowicz (czy jak mu tam). "I żeby nic nie było"

Gość ta od dziadeczka
zawsze szczery, "wystarczy zglosic na smietnik" Może wystarczy nie grzebać w śmietniku. Jak sądzisz?

Gość ta od dziadeczka
"moze wystarczy nie odgrzewac kotletow, jak myslisz?" Myślę, że baśka proponuje ciąg dalszy. A więc coś nowego.

Myślę, że baśka proponuje ciąg dalszy. A więc coś nowego. ciekawa interpretacja ponizszego zdania: Więc, opowieści, hystoryji cdn. nie będzie.

Gość ta od dziadeczka
Czy nie dostrzegasz w jej wypowiedziach pewnej kokieterii? Przecież wyraźnie czeka abyśmy ją poprosili.

Czy nie dostrzegasz w jej wypowiedziach pewnej kokieterii? Przecież wyraźnie czeka abyśmy ją poprosili. dostrzegam cos innego, w twoich wpisach

Gość ta od dziadeczka
Przecież rzuca jakieś ochłapy i nasze wypowiedzi obdarza komentarzem "Zimno, zimno".

Gość ta od dziadeczka
"dostrzegam cos innego, w twoich wpisach" - przeczytaj wpisy baśki.

Gość aktzgonu
Probowalam ale wy jestescie jak ten klub wzajemnej adoracji. Nikt nie zechcial zrozumiec mojego położenia, nikt nie zapytał o przyczyny sytuacji w jakiej się znalazłam. Wydaliście wyrok taki jaki wam był wygodny bo i po co wdawac sie w dalsza dyskusje. Włazi tu jakaś obca i śmie twierdzic że popiera autorkę topiku bo ją rozumie. Z góry wydaliście na mnie akt zgonu. A tak w ogóle podejrzewam że to czysta prowokacja jakich wiele na forum. Pojawia się temat i po kilku miesiącach znika. 🖐️

Gość ta od dziadeczka
"U mnie niespodzianka. Dla mnie samej chyba najwieksza. Teraz bede myslec. Sama." Czy ktoś, kto chce przeżywać coś sam, wchodzi na ten topik aby poinformować o tym świat? Czyż nie chce się z innymi podzielić tą niespodzianką?

Nikt nie zechcial zrozumiec mojego położenia, nikt nie zapytał o przyczyny sytuacji w jakiej się znalazłam. trzeba bylo zalozyc topik i nie przybierac roszczeniowej postawy

Gość ta od dziadeczka
zawsze szczery, "skad ta liczba mnoga?" Liczba mnoga to więcej niż jedna osoba, tak mi się wydaje. Jak bardzo musi być mnoga dla Ciebie?

09:56 zawsze szczery trzeba bylo zalozyc topik i nie przybierac roszczeniowej postawy A teraz się zastanów Z.Sz. czy teraz Ty nie wykazujesz postawy roszczeniowej:D:D

Liczba mnoga to więcej niż jedna osoba, tak mi się wydaje. slusznie, i do ilu osob baska odpowiadala "zimno zimno" w swoim kokieteryjnym wystepie, ktory byl zapowiedzia niepohamowanej potrzeby kontynuowania tej historii, ktorej wiecej juz nie bedzie?

A teraz się zastanów Z.Sz. czy teraz Ty nie wykazujesz postawy roszczeniowej ja nie musze sie zastanawiac, natomiast zdaje sobie doskonale sprawe, ze twoje zastanawianie i tak nic nie wniesie, bo jak kretynka bylas tak nia dalej jestes :-)

Gość ta od dziadeczka
zawsze szczery, "do ilu osob baska odpowiadala". Czy to, że odpowiada jednej osobie jest dla Ciebie dowodem na to, że inni nie istnieją?

Czy to, że odpowiada jednej osobie jest dla Ciebie dowodem na to, że inni nie istnieją? nie, to dowod na absurdalnosc nastepujacego stwierdzenia: Przecież rzuca jakieś ochłapy i nasze wypowiedzi obdarza komentarzem "Zimno, zimno".

Gość yhh..
nie rozumiem..jak mozna robć cos takiemu meżowi ktorego niby kochasz.. przecież to jest nie do pomyślenia co ludzie wyprawiaja.. mozna zaspakajac sie w inny sposob moim zdaniem.

Gość ta od dziadeczka
zawsze szczery, "jak kretynka bylas tak nia dalej jestes ". Przyznam się z taką pewną nieśmiałością, że trochę mnie tym wpisem rozczarowałeś. Mam nadzieję, że to była tylko taka chwila "pomroczności jasnej".

Przyznam się z taką pewną nieśmiałością, że trochę mnie tym wpisem rozczarowałeś. gdybys sledzila wpisy osobniczki, ktora obdarzylem tym kosztownym komplementem to bys doskonale rozumiala Mam nadzieję, że to była tylko taka chwila "pomroczności jasnej". ja rowniez mam nadzieje, ze wiecej nadziei nie bedzie, ale to zludne nadzieje

ja rowniez mam nadzieje, ze wiecej nadziei nie bedzie, ale to zludne nadzieje Oj z pewnoscia zludne:)

slusznie, i do ilu osob baska odpowiadala "zimno zimno" w swoim kokieteryjnym wystepie, ktory byl zapowiedzia niepohamowanej potrzeby kontynuowania tej historii, ktorej wiecej juz nie bedzie? to, co można powiedzieć po tej wypowiedzi? superkretyn do entej potęgi? ..... oczywiście nie odpowiadaj, bo i tak brakuje Ci argumentów, zawsze zaczynasz obrażać, jak Ci brakuje argumentów:D:D chodzący absurdzie:D