Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niezaspokojona żona.

KLUB NIEZASPOKOJONYCH ŻON

Polecane posty

Gość smaczny*kąsek
Roland ja nie moge na nic czekac bo jestem w związku :O póki co:O miałam przy boku faceta z pasjami i nagle po 14 latach okazuje sie że gośc stał sie pasjonatem kolegów meczy w TV i piwska :O w tym jest moj problem :O

Dyskretny, węszysz wszędzie!! Pozdrawiam wszystkie żony! Jestem z Wami i rozumiem. Ja już na szczęście mam antidotum ;-)

Ja chetnie sie przyłacze,ponieważ u nas seks jest gora raz na dwa miesiace.Chetnie zaspokoje,niezaspokojone zony z małopolski i okolic.Zainteresowane panie prosze o @ na adres wyposzczony maz1@wp.pl

Oj Ty biedaku. raz na dwa miesiace to rzeczywiscie mało. MASAKRA!!! Jak ona to wytrzymuje? A TY? Ile lat jesteście po slubie? My 13 a jeszcze nigdy, nawet jak byłam w ciąży nie mieliśmy takiego rzadkiego seksu.

Trzyszesc: Pan? Czy Pani? Jasne, że możesz... chociaż to nie ja chyba powinnam sie wypowiadać w tym temacie. Też jestem tu gościem.

To długo... ale wiesz co... ja też przez wiele lat nie potrzebowałam często. Wystarczało mi 2 - 3 razy w tygodniu. A le teraz. Nie wiem co się stało... Przychylam sie do wielu opini, że kobieta po 30-tce, dopiero wie czego chce. I oby to jak najdłuzej trwało. A "ryczące 40-tki"! Mam nadzieje, że też się za kilka lat do nich zaliczę. Czego i Wam życzę.

Za dużo... A jakos sie starasz? Kolacja... Wino... Wisz nastroić ją może trzeba? Dla mnie to dziwne, bo to ja zawsze dbam o to żeby było miło, tzn. świece, winko, dobra kolacja, ponczochy... Ale moze ona tego nie ma? I czeka na Twoją inicjatywę?

Trzysześć: on piszę, ze nigdy nie miała takich potrzeb, czyli nawet jeśli, jak sugegujesz, był młodszy, szczuplejszy? Poza tym, moim zdaniem, później to juz nie ma aż takiego znaczenia. Wiadomi dbanie o siebie, ładne ubranie... ale np. te pare kilo wiecej czy mniej. Chyba nie.

Jest może kobieta która szuka kontaktu z kimś młodszym lub równym wiekowo.Niedopieszczona mężatka lub kobieta pragnąca realizować marzenia erotyczne?

Gość anusia24
niedługo za nim powiesz tak, to dasz do wypisania ankietę, czy lubisz sex itd, itd,,,,,, ja nie wiem jak u was, ale brak sexu w moim malzenstwie rujnuje mnie i moje małzeństwo....... a jak już ten sex jest to jest byle jaki i za moimi namowami ( wszytskiego już próbowalam) także antidotum w postaci kochanka nie jest aż tak glupim pomysłam.... tylko ciekawe czy to antidotum otrzeźwi mojego męża

Gość alfi10
anusia wspólczuję , długo po ślubie jesteś??

Gość anusia24
1,5 roku ahh mowie Wam szkoda gadać......... jestem pewnie z wielu niespełnionych kobiet i nie wiem co zrobić

Gość alfi10
chcesz o tym porozmawiać w bardziej komfortowych warunkach??

Gość anusia24
nie chyba raczej nie :DD hehe cóz za niemoralna propozycja

Gość alfi10
pochlebiasz sobie z tą niemoralną propozycją no może jesteś warta??