Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aa aa aa pieski trzy

Topik, na którym będzie miło, przyjemnie i normalnie.

Polecane posty

masz dwa wyjścia zdołujesz się dziś na amen jakaś dołująca muzyka stare zdjecie albo zjedz czekoladę i uśmiechnij sie do laski w lustrze;)

hmmmm no to dobranoc,ja jeszcze pogrzebie w necie.Kolega sprzedał mi newsa,iz ludzie urodzeni po 1990 w Opoli i okoic dostaną obywatelstwo niemieckie:O Nie wierzę w taką bzdurę pa

nie zasnę tak wcześnie tak koło 23 dopiero mi się chce chcieć spać:D ale Ty spróbuj ,jeśli powinnaś:P

Gość Andriusza_
Mnie nie ma, Samiczko. A jednak udaję, że jestem. :)

:) Cieszę się że Ciebie nie ma i mogę z Tobą rozmawiać/ Co słychać/nie słychać w Twoim świecie?

a co , sami?? pracować się nie chce??:P

udaje że pracuje ,ponieważ jestem sama w pokoju.Podkręciłam ogrzewanie i słucham muzyki --dziś rmf obchodzi swoje 20 lecie,wiec dają czadu:) hej reszcie!

hahaha a jak wpadnie szef??:P dostanie ci się za te ciepełko:P

spokojnie bedzie o 14=stej! wszystko obmyśliłam dokładnie punkt po punkcie. Jak zapyta dlaczego tak ciepło,to mu odp ze mu się wydaje bo na polu jest zimno:P wiem ,wiem jestem wspaniała!

ostatecznie kota nie ma - myszy harcują :P nie twoja wina, że on cie nie pilnuje :classic_cool:

pewnego dnia się zdziwi....................:D

lubi mnie --na moje szczęscie,ale czasem jak mnie opier....to mam łzy w oczach i zamiast skupić sie na tym co mówi,to myslę by się nie rozpłakać ! fajny facet z niego ,surowy ale sprawiedliwy.

więc jak ci sprawiedliwie potraci za ciepełko nie będziesz miała żalu??:D

Waglewski i Maleńczuk. Kobieto zrób coś z tym. Bo żyję w styllu złym.

Gość Luśka Wind
Sami, piosenka rzeczywiscie trochę żenującą, ale ten "ostatni raz" czyli tymczasowo trochę łagodzi wydźwięk. Można sobie chwilę powzdychać romantycznie jednocześnie nie mówiąc sobie z boku, ze takie bajki to dla dzieci. :-)

no wiesz w pomieszczeniu jest 18 st. teraz ledwo 19--jak sie siedzi 10 godzin w takiej temp to można zmarznąć. Jak mnie dziś opier to ide na zwolnienie,niech sam wysyła @ i odbiera tel :)

Lusia--muzyka wpada w ucho. Tekst piosenki żenujący i trochę sprzeczny ,typowo kobiece myślenie zwróć uwagę na to Powiedz gdzie są tamte dni? Powiedz mi, powiedz mi, albo milcz Proszę powiedz mi, powiedz co się z nami stanie? Albo milcz! jakby była pewna jego uczuć to by zadała pytanie! Nie wierzę w romantyczność w tych czasach,co to znaczy być romantycznym.Dużo osób zarzuca mi że nie jestem romantyczna....to żle czy dobrze?bo już sama nie wiem! Ike --nie chce iśc na zwolnienie,bo mniejsza wypłata:P:(

o cholera tekst genialny powiedz albo milcz! :D:D:D trzeba mieć talent