Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Bu艂ka z mas艂艂em

Karty - pytanie

Polecane posty

Go艣膰 Bu艂ka z mas艂艂em

Czy kto艣 chcia艂by zada膰 pytanie moim kartom? Postanowi艂am powr贸偶y膰 komu艣. Je艣li znajdzie si臋 ch臋tny to prosz臋 o imi臋, dat臋 ur i pytanie. :)

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 ja tak jedan
anna 1985 czy on sie zmieni??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bu艂ka z mas艂艂em
nie wiem jaki on :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakie oszustwo
anna 1985-12-12 stas 1981-12-05 kiedy szczescie sie do nas usmiechnie i znajdziemy dobra prace?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ja tak jedan
ale ja wiem ty masz tylko powiedziec czy sie zmnieni :P

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bu艂ka z mas艂艂em
anna 1985-12-12 stas 1981-12-05 oboje jeste艣cie w dobrych latach numerologicznych w tym sensie dobrych, 偶e powinno pojawia膰 si臋 wiele mo偶liwo艣膰, powinna by膰 zwi臋kszona ruchliwo艣膰 on jest w 3, a Ty w 5 roku numerologicznym, a to znaczy, 偶e by艂oby nie lada wysi艂kiem, 偶eby pozosta膰 bez pracy a偶 do wrze艣nia, no ale zaraz zobacz臋 w kartach + nie wiem te偶 co rozumiesz przez "dobr膮" :) ale ju偶 patrz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakie oszustwo
"dobra" zeby mozna bylo wy偶y膰 z wyp艂aty:) a tak na marginesie nasza c贸rka tez jest z dnia 12 tylko innego miesiaca;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakie oszustwo
ale ze mnie gapa teraz widze ze mialam napisac innaczej daty moj maz jest z 12 maja:) a nie 5 grudnia sorki za blad:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bu艂ka z mas艂艂em
Wychodzisz mi w kartach jako Kr贸lowa mieczy, zak艂adam zatem, 偶e masz kompetencje, 偶eby nie podj膮膰 pierwszej lepszej pracy, ale te偶 stawia膰 jakie艣 wymagania. Co艣 sob膮 reprezentujesz. Ju偶 w prze艂o偶eniu widzia艂am, 偶e b臋dziesz w 偶yciu podejmowa膰 jeszcze nauk臋, zreszt膮 karty bardzo do tego zach臋caj膮. Do podj臋cia jakiego艣 nurtu nauki, do poszerzenia wiedzy i umiej臋tno艣ci. Widz臋 tak偶e, 偶e mniej wi臋cej od listopada ciemne chmury zebra艂y si臋 nad sob膮, w艂a艣nie takie umartwianie si臋 z powodu brak pracy, czarne wizje etc. Pokazane jest, 偶e martwisz si臋 o ca艂y 艣wiat, bo w艂asnie nie tylko o siebie, ale i partnera. Co do pracy - dobra, sta艂a posada, taka w kt贸rej ma si臋 pewne miejsce, to dla mnie znak Barana, czyli mniej wi臋cej kwiecie艅. Wydaje mi si臋, 偶e mo偶esz obj膮膰 stanowisko po jakim艣 m臋偶czy藕nie, kt贸ry zmuszony by艂 zrezygnowa膰, wyjecha膰 etc. Je艣li chodzi o to jak ta praca przyjdzie do Ciebie, to widz臋 2 mo偶liwo艣ci i karty zach臋caj膮, aby realizowa膰 poszukiwania przez Internet - zdecydowanie, w jaki艣 znanych firmach, tzn. takich, kt贸rych nazwa co艣 znaczy, renomowanych i z tradycj膮.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bu艂ka z mas艂艂em
od razu za艂o偶y艂am, 偶e jest z 12 maja :), zreszt膮 numerologicznie to niewiele zmienia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakie oszustwo
faktycznie od listopada zle w moim zyciu sie dzieje i bardzo sie martwie, dziekuje pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mrofeczkaaa
Gosia 02-04-1983 Czy w przyszlym roku bede mieszkac we wlasnym mieszkaniu?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bu艂ka z mas艂艂em
jeszcze o m臋偶u napisz臋 :) Pierwsza karta to od razu - 5 monet, kt贸ra pokazuje mi, 偶e bardzo 藕le si臋 dzieje na polu materialnym. Przy czym u m臋偶a widz臋 sporo obaw, sporo iluzji, tzn. u Ciebie te偶 to by艂o, ale m膮偶 widz臋, 偶e popada w stany naprawd臋 sporych l臋k贸w, takiego troch臋 oderwania od rzeczywisto艣ci, "co by by艂o gdyby", " a mia艂o by膰 tak pi臋knie" etc. Wida膰, 偶e martwi si臋 o Was i bardzo "wchodzi" mu to na ambicj臋. Wida膰 te偶, 偶e troch臋 czuje si臋 nied dooceniony, 偶e zaczyna 艂apa膰 spore kompleksy w艂asnie przez t臋 sytuacj臋. Tworzy mu si臋 w g艂owie taki niefajny system oczekiwa艅 i mo偶liwo艣ci. Ale przechodz膮c do rzeczy - prac臋 na pewno znajdzie, s膮dz臋 jednak, 偶e Ty mo偶esz znale藕膰 j膮 pierwsza. Dla mnie u niego spory ruch, to realnie jest dopiero po艂owa roku, mo偶e lipiec (znak Raka) Nie to, 偶e do tej pory nic nie b臋dzie ale szukamy czego艣 sta艂ego. Ta praca mo偶e wi膮za膰 si臋 z dojazdami, jego szefowa to najprawdopodobniej kobieta. No i pokazane jest, 偶e w jakim艣 sensie nie zostanie uznane jego wykszta艂cenie, kompetencje, co艣 zostanie podwa偶one. Ale prac臋 dostanie. B臋dzie jednak w niej troch臋 szarapania si臋. Powodzenia :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakie oszustwo
jeszcze raz dziekuje czesc spraw ktore napisalas juz sie zgadzaja;) fajnie ze jest ktos kto naswietlil mi pare spraw:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bu艂ka z mas艂艂em
Gosia - zdecydowanie karty pokazuj膮 przeprowadzk臋. Te偶 wydaje mi si臋, 偶e ona nast膮pi tak w po艂owie roku, mniej wi臋cej w znaku Lwa widz臋 ruch. Wiosn膮 ta w og贸le zacznie by膰 podnoszona. Nie wiem prawd臋 m贸wi膮c kiedy to b臋dzie dok艂adnie, ale karty pokazuj膮, 偶e "wyrobisz si臋" w 2010 roku. A zima to dla mnie ju偶 dbanie o to mieszkanie, wyposa偶anie go, czynienie go swoim (9 denar贸w). Tylko tak ... nie poda艂a艣 za wiele informacji i ci臋偶ko mi to interpretowa膰, ale mam wra偶enie, 偶e b臋dziesz za艂atwia膰 jeszcze sprawy urz臋dowe, albo kredyt, albo po偶yczka (jakby nie by艂o, wida膰, 偶e to m臋偶czyzna wystawia r臋k臋 z monet膮). Wydaje mi si臋 te偶, 偶e w jaki艣 spos贸b musisz ju偶 zmieni膰 miejsce zamieszkania, wewn臋trzna potrzeba, albo nacisk z zewn膮trz, ale p贸ki co ca艂o艣膰 dzia艂a艅 to by艂o troch臋 tak - krok do przodu, dwa do ty艂u. Po wio艣nie otworzy si臋 mo偶liwo艣膰 i zawalczysz o to swoje mieszkanie. :) Powodzenia

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bu艂ka z mas艂艂em
dzi臋ki za informacj臋 zwrotn膮, od wielu lat zg艂臋biam karty, ale rzadko wychodz臋 z nimi do ludzi jakie oszustwo - jakby艣 mog艂a mi napisa膰 je艣li co艣 si臋 nie zgadza, to by艂abym wdzi臋czna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 jakie oszustwo
czy mozesz sie odezwac do mnie na gg? 12712219

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agagagas
ja 22.01.1974. on 13.07.1973. czy jest inna kobieta? z gory dziekuje bardzo:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nitq min
Kasia 20.09.1984 . Czy jeszcze kiedy艣 b臋d臋 mia艂a dziecko ? :( Kiedy ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bu艂ka z mas艂艂em
powr贸偶e tym, kt贸rzy si臋 wpisali i do艣膰 na dzi艣 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bu艂ka z mas艂艂em
nie korzystam z gg, a o co chodzi? masz jeszcze jakie艣 pytanie? :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bu艂ka z mas艂艂em
agagagas - mo偶esz poda膰 imiona? prosz臋 :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agagagas
Agnieszka,Jarek

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 mrofeczkaaa
oki , dziekuje za odpowiedz, tak bardzo juz tego potrzebuje aby wyprowadzic sie do swojego mieszkania

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Stannystanny
Bulko droga, nie postawilabys mi tez kart? Kurde tak mi zalezy... Wlasnie sie rozwodze, nie wiem co dalej... Jesli nie masz czasu, ochoty, to trudno... Ale w razie czego podaje dane i pytanie (moze akurat raz dopisze mi szczescie) 25.03.1979 Anna Co bedzie dzialo sie w moim zyciu w przyszlym roku?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 agagagas
bu艂eczko wrozysz mi?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bu艂ka z mas艂艂em
Kasia - pytanie w Twoim przypadku jak najbardziej na miejscu. :) Jeste艣 numerologiczn膮 6, do tego 2 z dnia. Czyli potrzeba dawania mi艂o艣ci i stworzenia obok siebie atmosfery rodzinnej, ludzi 'do kochania" jest nieodzowna. Numerologicznie najpierw podejd臋 do sprawy, je艣li pozwolisz. Jeste艣 w 9 roku numero i do ko艅ca wrze艣nia 2010 nie radzi艂abym stara膰 si臋 o dziecko. Nie jest to dobry czas na prokreacj臋, w og贸le na zaczynanie czegokolwiek, raczej na godzenie si臋 z tym co odesz艂o. Kolejna sprawa ... tak naprawd臋 nie powinna艣 si臋 spieszy膰 z posiadaniem dzieci. Rozumiem t臋 potrzeb臋 u "6", ale do 2015 roku jeste艣 w cyklu formuj膮cym 9, co oznacza, 偶e powinno si臋 stawia膰 na rozw贸j siebie, uczenie si臋 siebie, nauk臋, na poznawanie swojej nieco pokr臋conej i wyobcowanej natury. :) Potem cykl produktywny to u Ciebie 2, czyli w艂a艣nie to rodzinne szcz臋艣cie i spe艂nienie. + uderza w Ciebie teraz pierwszy punkt zwrotny 11, kt贸ry powoduje sporo strat, chaosu. A co do kart - b臋dziesz matk膮. Pokazane jest, 偶e - moim zdaniem - urodzisz c贸rk臋. I najprawdopodobniej urodzi si臋 ona zim膮. B臋dzie to jednak ci膮偶a, kt贸ra jest wypracowana, albo kt贸r膮 trzeba podtrzymywa膰. Od razu uspokajam, 偶e nie widz臋 jakiego艣 nieszcz臋艣cia, a wla艣nie odpowiedni膮 opiek臋 i chuchanie na zimne. Wida膰 te偶, 偶e najprawdopodobniej urodzisz przez cesarskie ci臋cie. (as mieczy) Mam pytanie: czy by艂a艣 ju偶 kiedy艣 w ci膮偶y? Jako dominanta pokaza艂a mi si臋 bowiem 10 mieczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bu艂ka z mas艂艂em
agagagas - teraz wr贸偶臋 skoro mam ju偶 imiona, chwila :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 nitq min
By艂am w ci膮偶y. Straci艂am j膮. Serdecznie dzi臋kuj臋 za wr贸偶b臋.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Bu艂ka z mas艂艂em
nitq min - no w艂a艣nie, w koronie uk艂adu pokaza艂a si臋 ta 10 mieczy, czyli bolesna stara ale nie wida膰 偶adnych powod贸w, 偶eby to si臋 ma艂o powtarza膰, 偶eby艣 nie mog艂a mie膰 dzieci, b臋dzie dobrze cho膰 ja zaczeka艂abym minimum do pa偶dziernika z pr贸bami :)

Udost臋pnij ten post