Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietapewnegomezczyzny

Juz dzis sylwester, kto spedzi go bez swoich partnerow lub na smutno samemu?

Polecane posty

Gość Niepewnamiłości
Heh, dziękuję Ci. ;* I wzajemnie... ;*

Gość konserwa
dzięki dzięki:)

Gość samotna mezatka
witam ja dziś też sama ! moj malzonek poszedl do kolegi na sylwka ja tez jestem zaproszona . ale mam zasade ze do rzuli i meneli nie chodze. przed wyjsciem jeszcze raz zapytal czy ide , powiedzialam, ze do tego de...a i alkocholika nigdy nie pujde, dodalam idz i nie wracaj, no i chyba nie wroci. wigilie tez mialam zpieprz... podobnie w zeszlym roku bo kolega jest tak chojny i tak potrafi omamic czlowieka ze wszystkich potrafi do siebie przekonac , a niektorych facetow mozna przekonac alkocholem niestety moj do nich sie zalicza. jest bardzo slaby psychicznie. jutro chyba bede sama ....

amelia- taaaaak- gastronomia i hotelarstwo= wieczne NIE SPEDZANIE takich chwil z ukochanym. dziewczyny co robicie? ja ogladam film na dvd z rodzicami i jem na umór. Od jutra dieta :) coz smutno mi,moj ukochany pisze co jakis czas sms... tak bardzo tesknie,ale nie jest tragicznie,za kilka h juz Nowy Rok i bedzie po wszystkim moje kochane Niepewnamilosc-zalezy jaki jest pwood,ale przeciez wazne byc przy swojej ukochanej-ja bym woalla byc sama w domu z ukochanym niz bez niego na najpiekniejszym balu.

Gość amelia kwiatowa
samotna mężatka ojojojoj, ile błędów ortograficznych ;)

Gość konserwa
no to nieciekawie:(

Gość konserwa
ja słucham muzy właśnie zjadłam kolacyjkę bo moja pora bo ja juz po diecie jestem 16 kg schudłam o to był mój wielki sukces tego roku:0 no i pije czeski drinki znaczy sie rumik

Gość Szczęśliwa samotna w taką noc
Błędy nie błędy , ale jest nas trochę samych w dzisiejszą noc .W zasadzie ja to nawet się ciesze .Mój mąż wyjechał wcześniej niż planował do pracy za granicę .Mam spokój i nie muszę męczyć się z nim i jego zazdrością na jakiejś porypanej imprezie u jego rodzinki .:)

Gość konserwa
ja z rzadka wchodze na kafe ale juz dawno doszlam do wniosku ze jest nas mnóstwoe i fajnie by było tak realy sie spotkać choć wie z e to malo możliwe:)

Gość samotna mezatka
amelia kwiatowa- ja ledwo litery widze , co bledami bede sie martwila jak zycie mi sie wali. a ty co polonistka??

Alkohol jest w lodówce nawet w duużżych ilościach .Zaopatrzenie mojego męża :D, więc nie mogę narzekać .Syn na imprezie ,nieletnią córę do łóżka i sobie zaszaleję z tym jego zaopatrzeniem :)

Kobietki a jak z wami ,na sucho Nowy Rok przywitacie ?

Samotna mężatko no to przynajmniej masz spokój z mężem. Niech tam sobie siedzi i nie wraca.

Gość Barra...
Sama- w szpitalu.

Gość samotna mezatka
szczesliwa samotna w taka noca samotna - to jest jakis pomysl ja tez mam dodre winko i szampana trzeba swietowac w taka noc. a co ma byc to bedzie.

szampana jest i wino jest :).Teraz moja córa chce ciepłego mleka .Jeszcze nie wie co dobre :D

Gość Barra...
Sama- w szpitalu.

Gość samotna mezatka
abc101- on juz raz odszedl zostawil mnie , i wrocil potulny. teraz nie powiem ze jest mi wszystko jedno ale moja cierpliwisc juz segnela granic. a ja planowalam dzisiejsza noc taka namietna, przgotowalam niespodzianki...

Gość samotna mezatka
Barra... wolalabym byc dzis w szpitalu tam mam przynajmniej znajome pielegniarki i nowi znajomi ... a co ci jest Barra...

Gość konserwa
no własnie barra chora jesteś czy lekarzem jesteś?

Gość samotna mezatka
Barra... ja bym wolal byc w szpitalu bo tam znajome pielegniarki i reszta no i nowi znajomi.. a co ci jest Barra...

Gość samotna mezatka
ale mnie zdublowali....

Gość Barra...
Zaufaj, ze bys nie wolala... Nie ma nikogo mlodego, jestem sama na sali, a facetow przepelnienie i sa na korytarzach. Jednak to sami starzy ludzie jak to na wewnetrznym. Tak jestem chora, powaznie i musialam juz trafic na oddzial, bo nie dzialaja sterydy w tabletkach i w konskich dawkach :(

Gość konserwa
Barra to zdróweczka przede wszystkim w tym Nowym roku przykro mi że jesteś chora ale wierze że Cię wyleczą i będzie dobrze:)

Gość Barra...
Niestety moga tylko zaleczyc. Dzieki, ja tez wierze, ze znow pare miesiecy bedzie "normalnie".

Gość konserwa
o kurcze to niefajnie źle to brzmi zaleczyć tylko to sie da zrobc ?

Gość samotna mezatka
o sterydy !! znamznam tez lykam od 13 lat. nie chce sie chwalic ale jestem po przeszczepie nerki juz 13 rok i jestem z tego strasznie dumna , bo malo osob moze sie tym pochwalic srednia to 6-7 lat. wiem zeszlam z tematu ale musialam sobie chumor poprawic.

Gość konserwa
kurcze to czyż zdrówko nie jest najwżnijesze? no chyb atak no nie

Gość Barra...
konserwa - tak, tylko to. Rok temu tez lezalam w szpitalu, w bardzo ciezkim stanie. Ladowali sterydy i inne swinstwa ponad 2 tygodnie, a wyszlam w stanie srednim. Choroba jest nieuleczalna, dlatego sterydami zaleczaja, a to ostatecznosc, bo sterydy zalecza chorobe, a niestety psuja inne narzady. No to kochana pogratulowac i wszystkiego dobrego :)