Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anty-Sponsor

Kobieta, które są lub był sponsorowane są żałosne

Polecane posty

widzę, że hołota ze swoim niewybrednym słownictwem się zebrała:O Uprzedzam więc, że na wyzwiska typu "kurwa", "szmata" itd.nie będę odpisywać- nie mój poziom.

Gość hahahehe
kurwa mowi o poziomie :D:D:D napisz jeszcze, ze masz klase to bedzie komedia roku :D:D:D

Gość żelku
jakie Ty masz skrajnie prawicowe poglądy.

Trudno jest dopuścić do świadomości fakt, że ktoś może kochać prawdziwie i szczerze co? :) Kłóci się to ze spaczonym światopoglądem, nie? A może rusza trochę sumienie, może coś gdzieś tam na dnie odzywa się marzenie za taką miłością...ale lepiej je zdeptać, założyć, że wszyscy ludzie są źli, zakłamani i rządzi pieniądz...Twój wybór. Pamiętaj, że świat jest taki, jakim go tworzysz. I przyciągasz ludzi podobnych sobie.

try walking in my shoes- nie odzywa się we mnie sumienie, nie marzę o jakiejś szalonej miłości i nie uważam, ze wszystkim rządzi pieniądz. Co do spaczonego pogladu tu ci przyznam rację, mam takowy, ale miałam go już dużo wcześniej zanim weszłam w uklad.

Sponsoring jest tylko dla leniwych i mało ambitnych kobiet. Bo niby po co pracować, dokształcać się, skoro można mieć duże pieniądze, niewielkim kosztem. Co do mnie to wolałabym zapieprzać całe dnie na kasę ale innym sposobem. Już bym wolała sama sponsorować faceta - sama być tą ustalającą reguły. Bo nie uważam za zbyt godne bycie na każde skinienie faceta, za kasę...

lily ależ ja się właśnie kształcę, studiuje i zamiast marnować czas na dorywcze prace mam czas na inne rzeczy, które kształcą. I przepraszam bardzo, ale nigdy nie byłam na skinienie ręką jakiegokolwiek faceta...:O

Ale przecież on Ci płaci za seks, prawda? Przecież to właśnie jest sponsoring. Jeśli nie jest to dla Ciebie poniżające, to ok. Dla mnie jednak by było. Są inne sposoby zarobienia pieniędzy. Można załatwić sobie pracę wieczorową, wyjechać za granicę na wakacje, są stypendia dla biednych. Tylko, że sponsoring jest o wiele łatwiejszym sposobem. Nie namęczy się człowiek, jeszcze błyskotek sobie nakupi.

Lily czy za seks to nie byłabym tego taka pewna, bo nie ma seksu kiedy chce. Słuchaj ja tu nie będę się zwierzać ze swojego życia, ale uwierz mi, mi, że pracowałam i wiem jak to jest. Owszem takie spotkania są łatwiejszą formą zarobku i dużo przyjemniejszą, a co najważniejsze pozwalają mi się utrzymać w przeciwieństwie do dorywczych robótek kiedy to zawsze musiałam od kogoś jakieś pare złotych pożyczać.

Wiem, że ciężko jest z pracą, ale da się przeżyć, chociaż nie na jakimś tam wysokim poziomie. A to co robisz niesie ze sobą pewne ryzyko. W przyszłości możesz czuć do siebie niesmak, że uprawiałaś seks za pieniądze. Jeśli ktoś się dowie może nazwać Cię od $^#%#%$#%$ jak tu na kafeterii. Możesz zarazić się chorobą weneryczną albo AIDS, ponieważ nie wiesz czy facet który Cię sponsoruje nie uprawia seksu z innymi kobietami (nie wiadomo jakimi zresztą).

Gość umarłem ze śmiechu
lolita:"na wyzwiska typu "k**wa", "szmata" itd.nie będę odpisywać- nie mój poziom." jesteś dz.wiką sz.matą i k.oorvą jesteś tym czym jesteś i to właśnie jest twój poziom a na dodatek jesteś śmieszna jak klaun z cyrku

Lily ja sobie zdaję sprawę ze wszystkiego, tylko co do tych chorób to raczej nie mam obaw. Uprawiam seks z jednym partnerem (obecnie wiem, ze on też tylko ze mną) i owszem ryzyko jest, ale podobnie też jak w normalnym związku. W koncu nigdy nie wiadomo z kim wczesniaj spał dany mężczyzna i czy aby na pewno nie zdradzi i nie zarazi czymś. Ok, dzięki za zapewnienie mi rozrywki dzisiaj:P Pośmiałam się z niektórych, ale już mi się nie chce pisać, znudziły mi się co poniektóre głupie wpisy choć nie powiem było zabawnie:P

Gość qrwa- zebrała się banda
sprawiedliwych inaczej i kogoś sądzą. Nie ma czegoś takiego, jak seks za darmo, zawsze jest to wymiana. nie ma miłości za darmo. Kobiety kochają mężczyzn o wysokiej pozycji społecznej , zamożnych i przystojnych. Kochają ich peniądze i walory ciała. Facet zawsze musi zapłacić za seks. Bez względu na to, jak bardzo zawoalowana jest forma zapłaty, jest to zapłata. Mąż, który nie przynosi pieniędzy do domu, wcześniej czy później dostanie kopa w dupę. I gdzie tu miejsce na ten wasz idealizm?

Gość tkij
ta dziweczka zaraz nam powie, ze to ona ustala warunki i jak by nie chciala to sexu to by nie bylo a on by to zaakceptowal :D:D nowe zasady ekonomi powstaja :D

podstarzały klient każe jej robić loda na kolanach i wystawiać dupsko do analu? ponosi wyobraźnia co dziecko? To zdanie jest najlepsze:D przebiłaś tym większość, dawno z takiej bzdury się nie uśmiałam:D

Gość aleo
"sprawiedliwych inaczej i kogoś sądzą. Nie ma czegoś takiego, jak seks za darmo, zawsze jest to wymiana. nie ma miłości za darmo. Kobiety kochają mężczyzn o wysokiej pozycji społecznej , zamożnych i przystojnych. Kochają ich peniądze i walory ciała. Facet zawsze musi zapłacić za seks. Bez względu na to, jak bardzo zawoalowana jest forma zapłaty, jest to zapłata. Mąż, który nie przynosi pieniędzy do domu, wcześniej czy później dostanie kopa w d**ę. I gdzie tu miejsce na ten wasz idealizm?" to, ze bez kasy kobiety maja cie w dupie to twoj problem.. ja nigdy za seks nie placilem i nei mam zamiaru placic bo brzydze sie kurwami.

Gość do try walking in my shoes
tym razem cie popieram. porzadna z ciebie dziewczyna. ale i tak mi kiedys podpadlas tym, ze chlopak nie ma prawa pytac, czy dziewczyna dziewica z kims nago sie piescila i dobrze mu reka robila

Gość pewnie lolita anal z nim
uprawia. qrwa- zebrała się banda - pierdolisz glupoty. kobiety kochaja mezczyzn zadbanych i inteligentnych

"tym razem cie popieram. porzadna z ciebie dziewczyna. ale i tak mi kiedys podpadlas tym, ze chlopak nie ma prawa pytac, czy dziewczyna dziewica z kims nago sie piescila i dobrze mu reka robila" Kropka- to Ty?

Gość do try walking in my shoes
nie. jestem kims innym, a kropke pamietam

Gość chyba wreszcie poszla
ta kurwa, pewnie teraz pewnie sie glowi dlaczego nikt jej nie szanuje bo przeciez ona nie jest dziwka z burdelu tylko prywatna kurwa :D

prawiedliwych inaczej i kogoś sądzą. Nie ma czegoś takiego, jak seks za darmo, zawsze jest to wymiana. nie ma miłości za darmo. Kobiety kochają mężczyzn o wysokiej pozycji społecznej , zamożnych i przystojnych. Kochają ich peniądze i walory ciała. Facet zawsze musi zapłacić za seks. Bez względu na to, jak bardzo zawoalowana jest forma zapłaty, jest to zapłata. Mąż, który nie przynosi pieniędzy do domu, wcześniej czy później dostanie kopa w d**ę. I gdzie tu miejsce na ten wasz idealizm?" to, ze bez kasy kobiety maja cie w dupie to twoj problem.. ja nigdy za seks nie placilem i nei mam zamiaru placic bo brzydze sie k**wami. Poznasz durnia po domysłach.

Gość aleo
raczej po swiatopogladzie...

"tym razem cie popieram. porzadna z ciebie dziewczyna. ale i tak mi kiedys podpadlas tym, ze chlopak nie ma prawa pytac, czy dziewczyna dziewica z kims nago sie piescila i dobrze mu reka robila" Ło matko :D :D :D nie pamiętam żebym coś takiego pisała, raczej jestem zwolenniczką rozmów o przeszłości w związku...może mi chodziło o to, żeby nie wnikać w szczegóły i nie wypytywać, tylko zwyczajnie rozmawiać...

Prawdziwy mężczyzna NIGDY nie zapłaci za seks, ponieważ byłoby to dla niego poniżające. Tylko seks z kobietą, która pożąda mężczyzny jest coś wart.

Gość lepiej zostac prawiczkiem
"ja nigdy za seks nie placilem i nei mam zamiaru placic bo brzydze sie k**wami." a myslisz ze jakas kurwa by cie chjciala? marzyciel jestes

Gość kazdy ma prawo zyc jak chce
dziewczyny sponsorowane przynajmniej wiedza czego chca i nie udaja innych niz sa. gorsze takie co sie sprzedaja za malzenstwo. to dopiero jest kurestwo.

Gość umarłem ze śmiechu
"qrwa- zebrała się banda" marnie cioto jeśli facet naprawdę jest zadbany i inteligentny i ma forsę to nie będzie zadowalał się k.urviszonem bo stać go ( nie w sensie finansowym ) na coś lepszego a jeśli już to nie ma innej opcji niż na zasadzie traktowania jej jak ś.cierwo LITOŚCI nie róbcie z jedynych pięknych kawałków świata pasztetów żyjecie w szambie , żal mi was