Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

dziewczyny nie załamujcie się przed faktem dokonanym. a jeśli nawet nie ten cykl to następny- byle do przodu- zobaczycie że się uda. nadzieja umiera ostatnia !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

no ja akurat w cuda nie wierze... nie wiem tylko co moze byc powodem ze sie nie udaje ... :( nie potrafie o tym nie myśleć, choc wszyscy mowia ze trzeba sie wyluzowac...

bo taka jest prawda ze trzeba wyluzowac. widzisz ja przez 3 miesiace myslalam ciagle o tym ze chce dziecko i kazda nasza proba wygladala tak ze ja nie myslalam o przyjemnosci tylko o tym czy sie uda tym razem czy nie. a w grudniu okazalo sie ze cykl mi sie przedluzyl i juz wiedzialam ze z naszych staran nici i potem to juz kochalam sie z mezem nie myslac o dziecku i wlasnie wtedy sie udalo. wtedy kiedy najmniej sie tego spodziewalam bo myslalam ze dni plodne juz dawno za mna.

no więc ja dla bezpieczeństwa kochałam sie tak co dwa trzy dni, wiec chyba powinno sie tam co zadziac...... !

nie martw sie. napewno ci sie uda, zobaczysz. przede mna tez kolejny miesiac staran i oczekiwan. mam tylko nadzieje ze nie spotka mnie znow takie rozczarowanie jak niedawno.....

tak bardzo chciałabym.... :( wiem, że to dopiero 2 cykl starań i ze trzeba poczekac, tylko ja sie szybko zniechęcem ..... :( a jak Wy Konietki sobie z tym radzicie, z kolejna @...?

ja za kazdym razem gdy przychodzi @ mam dola ale staram sie myslec pozytywnie, wkoncu sa kobiety ktore latami staraja sie o dziecko. ja dopiero 4 miesiac albo 5.... nawet juz nie licze ale wierze ze mi sie uda i ta wiara mi pomaga:) no i oczywiscie bardzo wspiera mnie maz i pociesza w "te" trudne dni

Gość s28
Nerwusku myśle, ze każda z nas to kiepsko znosi. Ja pisałam wcześniej, ze jak przychodzi @ to około 2, 3 dni potrzebuję, żeby mi humor i chęci życia wróciły, troche poryczę, poczytam w necie o jakiś badaniach zapiszę sie do ginka, by coś doradził z wami sobie popiszę i tak 6 cykl staram się sobie z tym radzić, mąż tez mi pomaga i kolejny cykl i kolejne staranka, trzeba działać bo bez tego marzenia prysną :) Przesyłam ci siłkę maleńka:):):):):):)):):):):):):):)

Dziękuję Wam moje Dziewczynki .... :* Kładę się spać, będę jutro przed 9. Dobranoc i ściskam wszystkie, które są ze mna... :)

Dziekuje za wspracie. Narazie odczekam do czwartku bo maz idzie na kontrole i moze beda potrzebne jakies pieniazki na leki. A jakby co to dopiero pójde po powrocie z wyjazdu, bo narazie niewidze plamien na szczescie. S28 tez WAM wszystkim zycze by WAS zaskoczył pozytywnie ten miesiac :) WIOLKCIA no u mnie 11 dzien cyklu dzisiaj, ale pamietajcie ze ja mam nieregularnie :( 45 - 52 dniowe. Róznie to bywa...

Hej dziewczynki:):)a ja was zaniedbałam:)wczoraj z mężusiem byliśmy na drugim mieszkanku...(remoncik)...i dzisiaj już jestem w pracy...wieczorkiem mamy kurs tańca to się odprężę...dzisiaj powinna być @ ...narazie nie ma....ale te plamienia:(sama nie wiem....wczoraj mieliśmy przytulańsko i miałam obfitsze ale plamienie i znowu cisza.....ja już nie wiem....brzuszek w ogóle nie boli więc nie wiem co jest....może jutro nadejdzie///ale objawów ciążowych żadnych więc to nie to...i te plamienia kurka wodna co jest????

szarlotka no ja jutro bede miała @ :( nie mam żadnych plamień i w ogóle nic sie nie dzieje... :(

WITAJCIE SZARLOTKO I NERWUSKU. 🌼 CZEKAJCIE CIERPLIWIE A JAK NIE dostaniecie @ w terminie no to zróbcie tescik dla pewnosci. Trzymam kciuki :-) Ja narazie odkładam lekrza do czwartku, a jakby co to dopiero pójde jak wróce od rodziców, no bo mnie niedbedzie około 3 tygodni wiec nie wiem czy jest sens isc teraz :-( MIŁEGO DNIA!

czekajaca czekam cierpliwie... jesli jutro rano nie bedzie @ to robię teścik... ale pewnie @ przyjdzie wrrr :(

Nerwusek tak czy siak trzymam kciuki :P Ja szykuje na ostatki cos :-) A WY DZIEWCZYNY? Karnawał sie kończy :) Upiekłam ciacho ale jakies takie dziwaczne :P Aobaczymy co bedzie z tego biszkopta :P I robie galaretke z bita smietana :)

Dziewczyny coraz bardziej mnie to wszystko wkurza...dzisiaj termin @.....od piątku brązowe plamienia ale naprawdę strasznie malutko....ślady praktycznie nie na bieliźnie tylko papierze....dzisiaj delikatnie różowe plamienie...ale nie czerwone jak zawsze...kurde co jest:(????

cześć dziewczyny. ja nadal jeszcze nie mam @ i też bez sluzu więc powinna dzis sie zjawić. ja na ostatki nic nie robie, może wieczorkiem upiekę ciasteczka- zobaczymy :):):) jeśli oczywiście kupiesobie foremeczki :):):) miłego dzionka zyczę wszystkim koleżanom :):):)

hej szarlotka a moze to jednak ciaza.... u mnie tez sie zaczelo plamieniami takimi jasno brazowymi i nawet przez 2 dni mialam @ bardzo skapy i okazalo sie ze jestem ale te plamienia w niektorych przypadkach oznaczaja ze nie wszystko jest w porzadku. mi lekarz kazal przyjechac do gabinetu jak tylko zobacze podejzane plamienia po naszych staraniach

No nie wiem....poczekam do jutra...jak do rana nie nadejdzie@ to zrobię test....ale według mnie @ przyjdzie bo nie mam żadnych innych podejrzanych objawów...przeciwnie tylko te przepowiadające @.....tylko dlaczego plamienia mam od 25 dc skoro wszystko niby jest w porządku????

wiesz trzymam kciuki zeby jednak @ nie przyszla a za to dwie kreski pojawily sie na tescie:)

czesc Dziewczynki... wróciłam z pracy znowu padnięta :( Szarlotka to rób teścik rano! ja pewnie nie zdarze bo @ przyjdzie w nocy ale trzymam za Ciebie kciuki !!! a co u reszty Koleżanek ...??

hej nerwusek u mnie dzis 2 dzien @ ale juz lepiej sie czuje. niestety lapie mnie jakies chorubsko i leze w lozku:) juz nie moge sie doczekac konca @

Gość s28
Hej hej................!!!!!!!!!!!!!!!!!! Justyś mało dziewczyn dzis pisze bo wszystkie baluja w ostatni dzień karnawału, Ja też byłam u znajomych niedawno wróciłam !!!!! Szarloteńko odezwij się jutro koniecznie co tam u ciebie!!! Zreszta Nerwusek ty tez daj znać co tam !!!!!Może w końcu któraś napisze jakąś pozytywną info :) U mnie nic szczególnego się niedzieje, cisza......:) buziole!!!!!!!!!!!!!!

no i @ dalej nei ma;/;/;/ 2 dni spóźnienia ;/;/;/ jutro test o ile w nocy sienie zjawi. no to jutro czeka nas testowanko koleżanki- ciekawe co nam z tego wyjdzie :):):) powodzonka :):):):)

Gość s28
wiolkcia jak w nocy nie dostaniesz to zrób teścik i koniecznie daj znaća!!!!!!!!!!! te cykle nasze tak lubią nas draznić już się człowiek nastawi, pogodzi a tu za każdym razem niespodzianki, a to za wczesnie @, a to plamienia, a to spóźnia się itp, itd............:) I wez człowieku bądź mądry i coś zaplanuj:) :) :)

Witam... miałam dostać w nocy @ ale jeszcze nie mam ! zawsze dostawałam regularnie co do godziny nawet, a teraz...? zrobiłam test rano ale jedna kreska :( więc jak mam to rozumiec...???