szarlotka80 0 Napisano Marzec 11, 2010 Justys kochana Ty moja:)Dam znać jak tylko wrócę....;)....mogę mieć fatalny humor to mi wybaczcie w razie czego.....a narazie męczę się w pracy do 18.00 potem szybko obiad....i nerwowo do 20.30...mój M ze mną pojedzie to mi będzie raźniej.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 11, 2010 szarlotko to trzymam mocno kciuki za dobre wieści u ginka :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Marzec 11, 2010 wiolkcia.....dziewczynki dziękuję:):)...ja już w domciu po pracy,czekam na M, obiadek w piekarniku,dziecko odebrane i siedzi jak zwykle przed komputerem......i teraz czekam na sądną 20.30.......:(:(:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 11, 2010 szarlotko jeszcze 1,5h :):):):) zajmij się czymś to czas Ci zleci szybciej. ja niestety dziś do 21-ej w pracy siedze. Potem jedziemy do tesciów- jutro czeka mnie pieczenie, gotowanie i salatkowanie bo w sobote tesciu ma urodinki a obiecałam że mu pomogę w kuchni. :):):) zreszta bardzo to lubie :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 11, 2010 jestesmy z toba, musi byc dobrze:) ja siedze i juz nie wytrzymuje tak mnie piersi bola jakby mi je mialo rozsadzic i w dodatku czuje w nich takie mrowienie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Marzec 11, 2010 Justys ja coś czuje że Ty w błogosławionym stanie jesteś:):):):):)ten poniedziałek to sądny będzie:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 11, 2010 no przy pierwszej ciazy tez tak mialam ale te plamienia mnie martwia:( ale jak tylko tescik bylby pozytywny to lece do gina po cos na zatrzymanie tych plam wstretnych:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 11, 2010 justys mi takze to na ciąże bardzo wygląda- oby tak było. byle do poniedziałku :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Marzec 11, 2010 hej!!!!! szrlotenka powodzenia!!!! cześć pozostałe babeczki u mnie 20 dc wiecie jak zaczełam starać się o dziecko to dopiero zaczerwować swój organizm i w ostatnim cyklu miałam ból piersi były nabrzmiałe a wtym prawdopodobnie nie mam owulacji co stwierdził lekarz a moje piersi to chyba potwierdzaja bo w tym cyklu nic nie odczówam, żadnego nabrzmienia, żadnego bólu chyba piersi bedą dla mnie najlepszym wyznacznikiem dni płodnych :) ile to człowiek musi sie nauczyć, by mieć ta drobinke szcześcia! cmoki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 11, 2010 dzieki za wiare w to ze sie udalo, jeszcze tylko kilka dni i sie dowiemy:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Marzec 11, 2010 justys słońce no twoje objawy są bardzo optyminstyczne wiesz kochana że z całego serducha życzymy ci żeby to było to o czym każda z nas cichutko myśli!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 11, 2010 s28 juz tak mnie korci zeby test zrobic ale sie powstrzymuje narazie bo to moze byc za wczesnie dzis 25dc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 11, 2010 u mnie to wogóle nie da się wyczuc kiedy owulacja jest- tylko przez usg. bo mnie w kazdym cyklu boli któryś jajnik i nic po za tym. A niby jak jajnik boli to owulacja a tu zong u mnie- w poprzednim tez bolał a okazało się że pecherzyki nie rosną- więc zakrecone to u mnie na maksa. jutro się okaże czy pekł ten pecherzyk czy w kolejnym cyklu bedzie trzeba to wymusić, no i za 2 tygodnie się zobaczy czy mi się udało. nic tylko czekać. my to musimy przejść dużo stresu by zajśc w ciąże, wyliczanie, czekanie na termin @ , testowanie.... poprostu jesteśmymega wielkie i wspaniałe :):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 11, 2010 justys wytrwaj jeszcze chociaż do niedzieli :)):)) oczywiście najlepiej w dniu spodziewanej @ ale wiadomo jak to jest :):):)ciekawość czasami wygrywa :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 11, 2010 no wlasnie na niedziele wypada mi termin @ wiec wtedy zrobie test o ile sie nie zjawi malpa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 11, 2010 no wlasnie na niedziele mam termin @, wiec zrobie test wtedy o ile malpa nie przyjdzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Marzec 11, 2010 justyś wiolkcia ma rację poczekaj do @ bo z tymi testami sama wiesz jak jest np. Sat tez niektóre nie wychodziły a tu szczęście !!! LEPIEJ POCZEKAĆ AZ STEŻENIE HORMONKÓW CIAZOWYCH BĘDZIE WYSTARCZAJACE BY POKAZAĆ DWIE PIEKNE KRECHY:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 11, 2010 wiem. do niedzieli juz nie daleko wiec wytrzymam:) a najwyzej w poniedzialek powtorze tescik jakby co. moj M juz tez sie nie moze doczekac bo widzi jaka zestresowana chodze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Marzec 11, 2010 DZIEWCZYNY BO FACECI TEŻ TO PRZEZYWAJĄ NAM SIE WYDAJE ŻE ICH TO NIE DOTYCZY ALE JA OSTATNIO W WEKEEND ZE SWOIM POGADAŁAM TAK O TYCH SPRAWACH TO WIEM, ŻE ON TEZ O TYM MYŚLI I ZADAJE PYTANIA DLACZEGO, CO NIE TAK JAK MOŻNA POMÓC? TYLKO NA CODZIEŃ TEGO NIE WIDAĆ dLATEGO JUSTYŚ I TWÓI SIĘ STRESUJE JAK CZEKA Z NADZIEJĄ!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 11, 2010 tak tak mężczyźni tez to przezywają ale wiecie oni maj byc twardzielami więc się bardzo starają by nimi byc cały czas. Mi to dodaje siły jak mówi by się nie przejmować, że się nam uda niebawem że i tak zawsze bedzie mnie kochał bez względu na to czy nam sie uda czy nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolokokta 0 Napisano Marzec 11, 2010 Hej, zaglądam do Was co jakis czas ale zawsze czytam zaleglosci :-) Ja zrobilam hormony i wszystko w normie a jajeczkowania nie ma, jutro ide z wynikami do lekarza, niestety nawet toksoplazmoza wyszla ujemnie. Ciekawa jestem co moze byc przyczyna tego braku owulacji, bo na wynikach sa podawane normy i wg tego jest ok... Trzymam za Was kciuki i gratuluje zaciążonym! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 11, 2010 no moj M tez mi powtarza ze damy rade i ze sie uda:) nawet dzisiaj jak mu mowilam o swoich obawach to powiedzial ze on wierzy w to ze bedzie dobrze:) jednak faceci sa potrzebni do podnoszenia na duchu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 11, 2010 a ciekawe co tam u nerwuska cos sie nie odzywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 11, 2010 kolokokta no to faktycznie dziwna sprawa że skoro hormony wszystkie oki to nie ma jajeczkowania. a jakie miałas robione hormony?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolokokta 0 Napisano Marzec 11, 2010 mialam robione FSH, LH, PROLAKTYNE ale z tego co wiem to sa jeszcze jakies... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość pytajka mysiaa Napisano Marzec 11, 2010 justys ja bym na Twoim miejscu zrobila tescik,bo jezeli to ciaza i sa plamienia,to bardzo niedobrze:( pozdrawiam wszystkie staraczki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Marzec 11, 2010 ja miałam robiony jeszcze progesteron, testosteron i andiostendion i ten ostatni miałam własnie za wysoki a progesteron powiedział ze mógłby być większy, no i oczywiście monitoring cyklu, nie rosły pęcherzyki i dał mi na to clostilbergyt i urosły jak szalone :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Marzec 11, 2010 Kobiety wróciłam:):)!!!!!!!!!!! A więc tak...skąd plamienia...lekarz nie wie...według niego wsio jest oki....szyjka super,reszta super, jajniki o dziwo po jajeczkowaniu!!!! Czyli jak zwykle wiem że nic nie wiem....plamienia mogą być przy niedomodze drugiej fazy...ale to ponoć przy długich cyklach a mój jest zwykle 27-dniowy, mam zadzwonić we wtorek w razie gdybym nie dostała @....ale ciąży to on tam nie widzi....:(....A nie wiem czy byłby w stanie zauważyć tak wczesną ciążę????? jeszcze przed terminem @??? Jak myślicie????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
kolokokta 0 Napisano Marzec 11, 2010 Wiolkcia, a ile placilas za te trzy hormony,o ktorych piszesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Marzec 11, 2010 a mialas usg dopochwowe? bo moj lekarz mowil ze w 4 tyg liczac od pierwszego dnia ostatniej miesiaczki to juz widac malenki zarodek, ale u niektorych kobiet troszke pozniej. bo skoro @ nie przychodzi to znaczy ze juz cos tam jest. moze jak nie przyjdzie do ciebie @ to wtedy dopiero pojawi sie dosc widoczny zarodek. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach