Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

każda z nas jest inna i inaczej rozwija sie nasza rybcia- ale zobacz mieścisz się w normach więc źle być nie może bo musza mieć przeciez podstawy do wyznaczania takich norm. więc slonko nie denerwuj się- spokojnie poczekaj do jutra a potem z wynikami zadzwoń do ginka by Cię jeszcze uspokoił.

hej justys skoro Ty masz taki wynik i sie martwisz, co com ja mam powiedziec???????????????/ :(:(:(:(:(

nerwusku ale ja jestem prawie 2 tyg przed toba:( bo wczesniej zaciazylam i mysle ze moja beta byla zblizona do twojej w takim czasie jak twoj. wiolkcia wiem ze sie mieszcze w normie ale w tej najnizszej, oby to tylko nie bylo znow obumarcie bo tego nie zniose

justys wiem ze w dolnej granicy ale jednak w granicach- wiem ze teraz nie można byc spokojnym w takiej sytuacji- Kocik a może zadzwon do ginka i moze on fachowo się wypowie- bynajmniej Cie uspokoi- bo nerwy nie sa teraz wskazane prawda?? nerwusku zatestujesz czy bete będziesz robic??

wiolkcia jutro moze zaestuje z rana a bete we wtorek..... strasznie martwi mnie ten mój wynik..... :( chyba nic z tego nie bedzie :(

dzisiaj nie bede dzwonic jakos wytrzymam do rana. ale boje sie strasznie bo nie chce drugi raz tego przechodzic, nerwusku ja bardzo mocno trzymam za ciebie kciuki. teraz jedziemy na jednym wozku * dzieci nie odchodzą tylko zmieniają datę przyjścia na świat... * *Mój Aniołek 4tc.* Zawsze będziesz w moim serduszku http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=Justyna&year=2010&month=11&day=21&babycount=1"

Dziewczynki przestancie miec czarne mysli ma byc dobrze i bedzie. Przy rybce zakaz nerwow bo przez nie nie daj boze cos sie stanie a tego bysmy nie chcieli... Wiec bardzzo prosze o pozytywne nastawienie i usmiechy na buzkach bo jak nie to przez kolano i w tylek;) Wy w porownaniu do mnie juz cos wiecie wiec bez czarnych mysli prosze mi tutaj. i dla kazdej 🌼 na poprawe humorku:D

justys Skarbenku wszystko bedzie dobrze !!!!!!! jutro masz wynik i porównasz. a wizyte kiedy masz?

Justys bedzie dobrze!!!! Nerwusku prosze CIE niedenerwuj sie !!!!!!! Jestem z WAMI dziewczyny !!!!!!

Kamilla dzieki Kochana... ale jak sie tu nie denerwowac...jak wynik taki niski...? a co otwieram nowa strone czy nowe forum na necie to kazda pisze cos innego.... wrrrr nie wiem co myśleć....

musi być dobrze laseczki :):):):) nerwusku jutro zobaczysz 2 wyraźne kreski justys jutro bedzie ładny przyrost bety zobaczysz. więc w miare mozliwości dziewczyny prosze nie myślec negatywnie bo to zaszkodzić tylko może a wcanie nie pomoże ale zgłodniałam- skoczę chyba zaraz na market coś kupić bo kiszki mi się już wywracają.

Słonka a co ja mam powiedziec prócz obiawow nic nie wiem. Nie mozecie absolutnie tak myslec tylko i wylacznie POZYTYWNE myslenie. Wasze wyniki mieszcza sie w normach i po to one sa i na jakiejs podstawie je wymyslili Hcg uwalnia sie dopiero 2-3 dni po zagniezdzeniu zarodka wiec ok 2 tygodni od zaplodnienia i u kazdej wzrasta inaczej. Wy teraz musicie byc dobrej mysli i sie relaksowac wiem ze latwo jest pisac ale przezywalam to samo w zeszlym miesiacu i wiem co slonka czujecie. Zaufajcie Temu na górze On wie co robi w teraz wszystko w Jego rekach.

ja sie staram myslec pozytywnie nawet moj M mnie tu wspiera ale jednak po glowie chodzi milion pytan co bedzie... czy wam tez wyskakuja te slowa do wpisania przy wysylaniu posta?

I dla tego jest roznica w wieku plodu miedzy tym co mowi lekarz a tym co pokazuje beta. Wynosi ona 2 tygodnie. Ja mykam do mamuni pozniej wpadne. I prosze kochaniutkie bez nerwow :) Buziaczki dla wszystkich Sloneczek :*

tak tez wyskakuje to dziwadło;/;/;/;/ justys byle do jutra i wtedy zobaczysz że nie ma się czym matwić.

no własnie wyskakuje i wnerwia i długo sie ładuje :( masakra... :( im wiecej czytam o tych wynikach tym wiekszy dół mnie dopada !!!!!!!!

Nerwusku to przestan nie ma sensu słodziaku. Lece kobitki bo matula mnie udusi;)

Kurcze juz 3 dni mnie meczy biegunka a nie zjadłam nic nieswiezego :( Nie mam pojecia do czego to moze byc :(

nerwusku ja tez dzis pol dnia spedzialm na czytaniu o wynikach bety itd. jestem juz ponad 3 tyg po owulacji a dziewczyny pisaly ze 2 tyg po owulce mialy juz 200 bete albo i wiecej:(

Nie ma innej opcji. Ale sie boje jutrzejszego dnia buuuuuuuu:( Wpadne pozniej i myslami jestem caly czas z Wami Słodziaki Buzka

to jest metoda- zakaz czytania o wynikach bety- koniec i kropka- bo się naczytacie i potem sobie wmawiacie że coś nie tak- jak by nie było netu to byscie się cieszyły że beta pokazała że jest rybcia. ZAKAZ

ale mam jedna pozytywna uwage, bo czytalam nasz topik troszke do tylu i sat pisala tam ze jej beta to 126 a przeciez jej rybcia rozwija sie prawidlowo wiec moze faktycznie u nas tez podskoczy ten hormonek

Czekajaca to może być grypa jelitowa- u nas prawie kazdy to przechodził. przez kilka dni sie utrzymuje niestety.

justys daj spokój , zwariować idzie !!!!!!!!!!!! normy normami, ale czemu czemu wczoraj ta babka z labolatorium powiedziała, ze doszło do zapłodnienia ale nie wiadomo czy ciaza sie utrzyma bo jest bardzo niski poziom.....?????