wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 szarlotko no własnie gdzieś zgubiłam swoje wszystkie wyniki- mieściłam się w normach wszystkich ale powiedział że progesteron mógłby być wyższy bo był przy dolnej granicy i miałam robiony tez androstendion który był 2x większy niz norma więc na to biorę metforin badz metformax- to to samo jest. no i po badaniu hormonków zaczęliśmy z monitoring cyklu- no i pecherzyki nie rosły, no i zaczełam clo i duphaston. no i jutro zobaczymy czy rosną dalej- ale coś mi się wydaje że ten mój lewy jajnik coś niesprawny jest i moga nie rosnąc teraz- więc może trzeba bedzie czekac do kolejnego cyklu jak przyjdzie kolej na prawy jajnik :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 czekająca to przez tabsy masz takie wahania wagi?? a idziesz do tej samej ginekolog co poprzednio?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 ciekawe co tam u nerwuska:) juz powinna byc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 cos mi sie wali na forum wiadomosci na poczte mi przychodza ze ktoras cos napisala a na forum nic nie widxze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 juz wrociula pewnie zaraz cos napisze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 forum coś nawala.....Wiolkcia ja będę u naszego lekarza 19....:)A pytam czy miałaś też LH niższe od FSH i czy coś gin mówił na ten temat ....bo moi dwaj poprzedni uspokajali że skoro owulacja jest to jest ok.....ale kurna nie jest:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 WIOLKCIA tak so tej samej chodze cały czas. A z kilogramami to chyba troche wina moja, troche hormonów :( Przez 4 miesiace wróciło mi 13 kilo :-( Tylko sie załamac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Ja tez miałam nie za fajne wyniki FSH I LH :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Dziewczyny ja z wagi 79,2 wjechałam na 92,5 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Dziewczyny ja z wagi 79,2 wjechałam na 92,5 :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 czekająca to fakt troszkę Ci podskoczyło ale jak bedziesz chciała to pewnie zbijesz :):):) jeśli są chęci to sie uda. szarlotko tego to niewiem czy któryś był wyższy czy niee- nic napewno nie mówił.ale mi się wydaje że to nie są chyba porównywalne hormony i każdy ocenia się idywidualnie według danego przedziału. Mam nadzieję że ten nasz coś Ci zaradzi- dużo pytaj to napewno ci na wszystko odpowie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 kobiety ratunku zaraz sie zadrape tak mnie lewa piers smyra !!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 nie wyswietla mi tego co pisze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 NIna podrapalabym Cie ale sama pomocy potrzebuje.....:):):)To chyba PMS,..czy jak tam to się pisze:):):) Wiolkcia...oj będę pytać....będzie mnie miał dosyć...:):):):):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 szrlotka dzieki za pomoc. jestes niezastapiona. :) ponoc smyrajaca brodawka to dobra oznaka ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 PMS potocznie mowiac wkurwica przedmiesiaczkowa... U nas cykl stracony bo nerwy zrobia swoje.... Pogadalismy od serducha i postaram sie zmienic zobaczymy co bedzie M kocha mnie jak nikogo na swiecie a ja go wciaz ranie swoim zachowaniem.... Nie nastawiam sie na dziecko bo chyba teraz nie jest dobry moment zebym zaszla w ciaze.... Dzieki za wszystkie slowa dziewczynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 A mnie cały cyc smyra....:)nie brodawka....:)Te są jakieś bezuczuciowe wobec mnie:):):):):)Ok idę się chyba M zająć bo nudne programy ogląda...jakieś mechaniczne na Discovery.....:)nuuuuuuudyyyyyy jak szlag....ale bym gdzieś dzisiaj wyszła......tylko gdzie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Kamilla....cieszę się:)Będzie dobrze ...zobaczysz:):):):):):).....wkurwica przedmiesiączkowaL:):):)super hasło.....:)muszę to zapamiętać:):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 No ale z dzieckiem dam sobie spokoj bo tylko malenstwo bedzie cierpiec pozniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 Wam zycze brzuszkow i zebyscie byly szczesliwe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 hej Dziewczynki :) juz jestem... gin dał mi L4 bez problemu :) także odpoczywam teraz z rybcia, oszczedzam sie i dbam o nas :) ale sie rozpisałyście :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 hej Dziewczynki :) juz jestem... gin dał mi L4 bez problemu :) także odpoczywam teraz z rybcia, oszczedzam sie i dbam o nas :) ale sie rozpisałyście :):):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 ja zaraz bede mecz ogladala. kamilla zobaczysz wszystko bedzie oki i byle do 4 czerwca :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 super ze u ciebie ok, slyszalas serduszko? ja odpuszczam dzidzie bo na sile nic nie ma Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 NiCK...............Wiek..........cykl satań.......data @.........miasto Czekajaca25........25.............2...............03/04.. ..Tychy justys1818...........21...........5...................??? ??.........żywiec czekoladowyszejk...23..........24...............31.03.... .....Elverum szarlotka80.........29.............4............ .. ..09.04......Gliwice berbelek1...........21...........2...................18.0 4 ..... Brodnica nina1985............24............8...................19. 04......Radomsko wiolkcia..............28............12.......... .....23. 04....Zabrze s28 ...................24............6.................25.04 Warszawa evika25..............25............3.................29.0 4????......Elbląg malva1983.............27............5................01.0 5............Elbląg Joanka 30............29............3...................5.05........ Wawa Brzuchatki nick............data ostatniej @.........termin porodu........płeć NowaTu24...17.12.2009..................24.09.2010........ ...????? sat...........08.02.2010...............14.11.2010.....sad ze,ze chopak nerwusek26......19.02.2010............????????????....... ...........???????? Lajla_ie..........02.03.2010.............?????????????... ..............?????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 ja zaraz bede mecz ogladala. kamilla zobaczysz wszystko bedzie oki i byle do 4 czerwca :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 ale ja mowie ze u ciebie bedzie oki zobaczysz wszystko powoli sie ulozy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 powodzenia dziewczynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 znowu cisza. hallo jest tam ktos? puk puk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 6, 2010 dzięki Kamilko- to życze by wasze sprawy się wyjasniły do końca i obyscie mieli dzidzika wtedy kiedy bedziecie na to gotowi :):):) buziaczki gorące- zagladaj do nas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach