nina1985 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 tylko ciekawe kiedy bede miala uprawnienia na traktor a wiecie wogole co to jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 wypraszam sobie, ja jestem :( cześć kamilko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 no domyślam się :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 o przepraszam nikt sie nie odzywal to myslalam ze wszyscy poszli sie starac Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 moja kuzynka jak byla w ciazy to przytyla 30 kg i kiedys powiedziala ze zajmoje pol drogi ja traktor i od tej pory jak ktos w mojej rodzinie jest w ciazy to sie pytamy czy ma uprawnienia do prowadzenia ciezkiego sprzetu glupie nie ??? :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 Ja Was podczytuje ale się nie ujawniam.....lepiej dla Was ze względu na mój nastrój:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 szarlotka dawaj podolujemy sie razem. tak to tylko po mnie nerwusek jedzie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 ja tez jestem :) wiec wypraszam sobie równiez :P wózeczki superasne :) co tam Kamilla ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 ninka, dobre :P eeee tam szarlotka, daj spokój. Dołączaj się, bo widzisz że dzisiaj kulejemy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 Nie zawracajcie sobie glowy mna... Niektore dziewczynki maja wazniejsze problemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 a wiecie co, ja to jeszcze się powstrzymuje, żeby nie oglądać aukcji z dzieciecymi artykułami, bo mogłoby się to dla mnie źle skończyć :P Ale jak nina pokazała ten wózek, to tak mnie korci....NIE, NIE MOGĘ I JUŻ!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 wozek zamawiam ja. najwyzej psa bede w nim wozic. ale jest cudny i sie zakochalam !!!!!!!!! "moj ci on" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 Kamilka, nie, tylko nie to.... Buuuuuu następna..... Jestem ciekawa co zrobicie, jak ja zacznę swoje wywody na temat końca świata u mnie.Biedaczki, już wam współczuję Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 kamilla nie denerwuj mnie dziolcha i ty. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 ninka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 werna :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 Jestem juz po wizycie u mojej ginekolog i niestety nie jest rózowo... Pózniej Wam opisze....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 nina ja mam taki sam wozek tylko niebieski:) kupilismy z M zaraz po slubie wlasnie na allegro. to nasze pociechy beda wozic sie takimi samymi brykami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 matko i córko......czekająca, aż mnie ciarki przeleciały, dosłownie... mam nadzieję, że to nie jest nic strasznego???????? Kurde no...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 justys a jak ja mojemu powiedzialam ze od czegos trzeba zaczac i zeby kupic jak jest tani i ladny to mnie wysmial i wyzwal. to ci dopiero egzemplarz z tego mojego M Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 Czekająca slonko pisz ulży Ci i bedziemy wiedzialy co jest caly dzien czekam kochanie zeby dowiedziec sie o Twoje zdrowko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 http://www.raf-pol.com.pl/aukcja/foto/vsnowe/vs95/vs37.jpg o to jest moj i tez ma te nosidla i fotelik itd i tyle samo mnie kosztowal. moj M jak zobaczyl jak mi sie spodobal ten wozek to od razu byla decyzja ze z kasy z wesela kupujemy:) i mam juz od pol roku bryke w pudelku i teraz czeka na malego uzytkownika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 Czekajaca slonko napisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 czekajaca pisz co jest grane...... bo my tu sie martwimy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 Qrwa mac....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
s28 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 hej czekająca daj znać co u ciebie????? Wiolkcia to sa duże szanse że jesteś na dobrej drodze no pęcherszyki superaśne :) szarlotko i pozostałe łapiące depreche poprostu słonka nam brak mam nadzieję że pogoda sie poprawi ruszymy na rowerki i nową energię złapiemy, trzeba się czymś zająć żeby ciągle nie myśleć o problemach, oj........ u mnie dziewczyny też nie wesoło........... jak się usłyszy od ginka, że na" chwile obecną brak szans na dziecko" to wiele myśli w głowie krąży! No nic koniec smęcenia.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 kamilla co jest? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 Czekajaca nie torturuj nas !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 kobiety nie piszcie tak szybko bo ja tu jeszcze do pracy sprawozdanie pisze i sie glubie caly czas :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Kwiecień 13, 2010 ejjjjjjj no, ja się już tu gubię, nie wiem co mam komu napisac na pocieszenie.... Kamilko, czekająca, napiszcie słonka.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach