mysia26 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 jest tu kto? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Siemanko juz w domu jestem:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Hej Kama jak samopoczucie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Powiem Ci slonce ze nijakie. Brzuch czasem pobolewa a @ nie ma...tylko sluz taki jak plodny.....:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 dziwne z tym sluzem u ciebie... kurcze, moze akurat, zeby jak najmniej nas było na tej pierwszej liscie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 przez to siedzenie w domu non stop mysle o jedzeniu, jadlam 2 godziny temu i juz mysle co by tu przekąsic ;D lodowka prawie pusta, jutro zakupy obowiazkowe' Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Cos nas malo:( i jeszcze moje zrzedzenie:( czemu on sie spoznia:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 zrzedz ile ci sie podoba, tu jest na to miejsce, to dobrze ze sie spoznia, jest nadzieja. Wiecie co tak sobie pomyslalam ze gdybym zaskoczyla za 1 razem to wnet bym rodzila... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Nam sie udalo ale niestety poronilam teraz jest 3 mies bez proszkow i ten calkowicie odpuscilam z tempkami itd , a okresu nie ma i test negatywny. Kupilam 2 plytkowe akona i nie wiem czy wytrzymam zeby jednego dzisiaj nie zrobic:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 I znow pusto:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Dobra ide moze temat sie rozkreci Buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 rzucilam sie na lodówke... kama wytrzymaj do jutra rana z testem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Hej kobieciny:):):) Ja już powiesiłam firanki w jadalni ,potem wrzucę zdjątka):):)....obiad w piekarniku....czekam na M bo on jeszcze został na drugim mieszkanku....ktoś wcześniej pytał kiedy się przeprowadzamy...chyba Czekajaca...a wiec za jakieś 2 miesiące bo trzeba wyremontowac to dodatkowe mieszkanie ktore dokupilismy obok i sciane przebic:):).... U mnie nadal 13 dc:):)he he nic od rana się nie zmieniło....:) Jajniki mniej bola....więc obstawiam że owulka była wcześniej.... Dziewczynki nie dołować się bo kto mnie pocieszy???????????????????????? Jutro popołudniu dostanę następne firany....tym razem do łazienki:):) Bo w łazience mamy ogromne okno:):):)tak wyszło:)a więc powiesić muszę je jutro.....potem wreszcie PIT-a zawieźć....potem koleżanka...potem obiad....i przyszykować się na sobotę.....a w sobotę w ogóle masakra z czasem...napisze wam jutro he he he:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Szarlotko podziwiam Cie za Twoj optymizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 kamilla a cóż mi innego pozostało?????? Narazie nie ma rybci i czeka mnie mnóstwo mało przyjemnych badań....gdyby nie mój optymizm wykończyłabym psychicznie siebie , M i córe......ale uwierz mi czasem jest strasznie ciężko:( Pocieszam się że nam się uda i już):):)L:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Mi na razie optymizm zmalal no ale coz takie zycie:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Dziewczynki jestescie?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Jak nudze to po prostu napiszcie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 W takim razie dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 hej kamilla :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 hej slonko:( Dzis nie tryskam optymizmem przepraszam:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 a czemu ?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Nie wiem co jest @ nie ma test negatyw :( wszystko masz we wczesniejszych postach opisane slonce:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Kamilla zatestuj rano, mam nadzieje, ze kupiłas normalny test.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 acon plytkowy. Ten sluz jest dziwny... w wygladzie przypomina plodny.... wiem ze marudze jeszcze gorzej niz nasza Ninka:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 nie marudzisz... ! moim zdaniem wygląda to ze sie udało wiec dziwi mnie ze test wyszedł (-), dlatego zrób jutro normalny test !!! trzymam mocno kciuki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 Nie dziekuje slonce:* Klade sie szybciej czas do jutra zleci:( Rano sie odezwe.:( Buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 no ja tez sie kłade.... buziaki i kolorowych :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 puk puk czy może ktoś jest ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Kwiecień 22, 2010 ja niestety nie dawno wrocilam z pracy wiec jestem tak pozno kamilla trzymam kciuki za jutrzejsze testowanie i wszystkim zycze milych snow Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach