nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 ja uwazam ze taki wyjazd dobrze Wam zrobi :) zlelaksujecie sie odpoczniecie pobędziecie razem .... :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 Juz jestem. Czy zrobi nie wiem sama... Nie bedzie mial kompa przez trzy dni...:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 ale za to bedzie miał Ciebie :):):) porozmawiaj z nim jeszcze.... ja sie kłade bo padam, bede rano, tzn do południa :P Buziory :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 26, 2010 To odpocznij buziak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 hej u mnie do wizyty jeszcze 2 dni całe 2 dni ale ciężko już mi wytrzymać :( wczoraj zrobiłam jeszcze raz test żeby się upewnić i po chwilce wyszły dwie takie same mocne kreseczki czyli nie miałam przywidzeń :) witam nową koleżankę :) Kamilla głowa do góry a co do wyjazdu to świetna sprawa i warto gdzieś wyjechać żeby oderwać się od tej rzeczywistości i wrócić z nowymi siłami i nadziejami :):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 Dzien doberek, u mnie wziaz tempka 37 ;D czyli nadzieja jest, wytrymac jeszcze troche, czy testowac jutro? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 hej slonka kamilla nie trac nadziei kochana bo predzej czy pozniej sie uda i bedziecie w trojke:) mysia a na kiedy mialas termin @? berbelku dwa dni szybko zleca:) i zobaczysz rybcie. a u mnie temperatura rano nadal 37,1 wiec ok, sutki bola a piersi tylko przy dotyku. i to by bylo na tyle:) nie mam bolow brzucha a wiekszosc brzuchatek pisala ze mialy bole jak na @ juz wczesniej... u mnie do @ zosalo 5 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 mysia wytrzymaj ale sądzę że się udało skoro tempka się utrzymuje a stężenie hormonu może być jeszcze małe i może nie być jeszcze widać - głowa do góry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 justys trzymam bardzo mocno kciuki żeby ta rybcia była :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 no doczytałam..... I nikt o mnie nie wspomniał.... pięknie..... 3 dni mnie nie było a tu tyle napisane.... :) witam nową koleżankę :) fajnie że nasze grono się powiększa :) Kamilko, wybacz, że nie odpisałam Ci na smska, ale wczoraj dopiero zakupiłam kartę do tel. bo oczywiście nie mam na abonament... A w niedzielę byłam na tej komunii, więc nie dałam rady zajrzeć. A tak w ogóle to testujesz dzisiaj? Na pocieszenie powiem, że koleżanka z pracy też miała 2 dni plamienia a dzidziuś sobie siedzi w brzuszku, więc wszystko jest jeszcze możliwe, głowa do góry skarbie, zatestuj i wszystko będzie jasne Mysia, za Ciebie też strasznie trzymam kciuki, zeby się udało, Justyś tak samo, Berbelku, wytrzymasz, tyle czekałaś na rybcię, więc co to te 2 dni :) Po wizycie masz zdać relację co i jak :) A tak w ogóle to cześć wszystkim! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 berbelku a bolal cie brzuch przed terminem @? tak jakby miala przyjsc? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 justyś ja myślałam że @ przyjdzie ale nie przyszła takie dziwne uczucie jakby @ miała przyjść już ale jakby nie mogła przyjść brzuch mnie bolał jak na @ więc myślę że u ciebie jeszcze nic nie jest stracone głowa do góry no to będą bardzo trudne 2 dni :( żeby wytrzymać :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 Hej kobiety:):) U mnie dzisiaj 18 dc , wczoraj było pranko i nareszcie dzięki Bogu żadnych plamień ani krwawień!!!!!!!!!!!!!!!!!! Trzymajcie kciuki oby tak dalej!!!!!!!!!!!!!!!!!! Dzisiaj mam odebrać bete....tzn. i tak wiem że ona bez sensu jest no ale żeby nie było że lekarza nie słucham ,odbiorę i zadzwonię do lekarza-tak kazał.....w piątek robię progesteron .....zobaczymy czy skacze odpowiednio w cyklu:):):)... Wczoraj wreszcie na kursie tańca dostaliśmy dyplomy ukończenia 1-go stopnia:):):):)A wieczorkiem po pracy jeszcze na cmentarz muszę babci grób wymyć bo masakra....mam nadzieję że się babcia nie obrazi że na motorze:) Dziewczynki testujcie !!!! Niech nam ta tabelka dolna rośnie.....bo ja to do końca zostanę w tej górnej chyba....:(:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 szarlotko co ty opowiadasz za glupoty. bedziesz w dolnej tabelce zobaczysz:) super ze nie mialas juz tych paskudnych krwawien, ja testuje za 5 lub 6 dni. ale mi sie ciagnie ten czas teraz:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 Hej Szarlotko zostane pewnie z Toba w gornej... Wernus przez pierwsze dwa dni bylo krwawienie kolejne 2 plamienie i dzisiaj tez delikatne plamienie... :( ps. ja pisalam do Ciebie M kazal mi test kupic i jutro rano mam zatestowac bo sobotni wynik nie daje mu spokoju i mowi ze cycochy dalej wielgasne i ciemniejsze sutki tez wieksze... Ja w cuda nie wierze...:( Czuje sie w miare ok tyle ze w podbrzuszu czuje jakby ktos mi je napompowal i piersi bola przy dotyku.... :( Justys mowie Ci slonce ze moze brak objawow ciazowych to tez dobry znak;) Niedlugo wpadne bo ide z mlodym po zakupy Buzka:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 mnie się już @ kończy, więc jestem pełna optymizmu i sił do nowych staranek :) a co się będę zamartwiać. Trzeba sie pozytywnie nastawić do tego i mieć lekki dystans. A pogoda taka piękna, a tu trzeba za biurkiem 8 godzin siedzieć :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziek1983 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 czesc dziewczyny!co slychac?myslalam ze nie wytrzymam i zatestuje dzisiaj ale wytrzwalam, byle do piatku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 madziek to testujemy jedna po drugiej:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 Hejka juz jestem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziek1983 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 no to bede trzymac kciuki:-))ja w sumie na razie nie mam zadnych objawów wiec zaczynam myslec ze chyba nic z tego w tym miesiacu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 madziek no wlasnie ja tez nie mam zadnych objawow i tez zaczynam watpic ale czekam cierpliwie:) co ma byc to bedzie. kamilla i jak u ciebie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziek1983 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 no wlasnie moze brak oznak to dobry znak:-)) jak sie nie uda no to trudno ale zawsze jest nastepny miesiac :-(((( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 no tak:) ale juz mnie ciekawosc zrzera bo chcialabym juz wiedziec czy cos jest czy trzeba szykowac sie na staranka:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 Justys kochanie uda Ci sie tak samo jak Tobie Madziu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 a ty kiedy powtarzasz tescik? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziek1983 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 mnie tez zzera no i z natury jestem bardzo niecierpliwa ale do piatku niedaleko jutro wracam do pracy to sie czyms zajme no i moj M wyjezdza na tydzien:-(((( bedzie mi smutno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 no ja jutro caly dzien na uczelni wiec tez mi zleci, w czwartek na zakupy, w piatek znow na uczelnie a sobote i niedziele juz jakos przebieduje bo bede zyla oczekiwaniem na testowanie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziek1983 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 no widzisz justys jakos to zleci tylko nie testuj wczesniej haha :-)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 justys powinnam dostać w sobotę, ale u mnie to róznie bywało, zdarzały sie dwu - trzy dniowe opoznienia. A poprzedni mialam cykl 29 dni. i wtedy pierwszy cykl bralam clo i duphaston. Dlatego uznalam ze ten cykl tez bede miec 29 dni, ze @przyjdzie 5 dni po odstawieniu duphastonu. A tu jest juz 9 dni i nie przyszla. nadzieja sie we mnie obudziła:D dzieki za wsparcie, trzymajcie kciuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziek1983 0 Napisano Kwiecień 27, 2010 trzymam mocnooooo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach