Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 hejka ktos jest?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziek1983 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 ach jeszcze wam powiem dziewczyny ze ogolnie mam dola bo M wyjechal na tydzien wiec jakos smutno i pusto w domciu....ogolnie bleeee Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 ja tez bez mojego M nie moge zasnac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziek1983 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 dokladnie pusto i zimno chyba bede spac w skarpetkach :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 mysia 3mam kciuki i daj jutro rano znać po testowaniu jaki wynik:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
madziek1983 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 dobranoc wszystkim Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 halo czy jest ktoś może ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 hey karten... :) tez sie własnie zastanawiałam czy wszystkie juz śpią. co u Ciebie ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 witam nerwusek dzisiaj właśnie byłam u ginia i mam clo i duphaston mam nadzieję ze mi to pomoże Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 28, 2010 na pewno, gin wie co robi... a jak sie czujesz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 29, 2010 hej spicie juz?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Kwiecień 29, 2010 generalnie jest ok zaczynam brać clo od 7 dc jutro zaczynam 5dc wiec zobaczymy jak to będzie mam brac 2 razy dziennie i wiem że co nie ktore zle sie po nim czuja a co u ciebie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 29, 2010 karten bedzie dobrze;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 29, 2010 my czujemy sie dobrze... :) chyba czas sie juz niedługo polozyc.... hey kamilla :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Kwiecień 29, 2010 lekarz mi dzis powiedzial ze za bardzo panikuje i powinnam troche sie odblokowac psychicznie przestac o tym myslec i bedzie wtedy latwiej ale jak tu nie myślec jak tak bardzo sie tego pragnie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Kwiecień 29, 2010 no to dobrze ze dobrze nerwusku ;) no pozno juz a kobitki w ciazy powinny duzo odpoczywac ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 29, 2010 to dobranoc jesli spiulkac idziecie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Kwiecień 29, 2010 dziękuję kamila za pocieszenie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 29, 2010 dobranoc :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Kwiecień 29, 2010 dobranoc kobitki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 29, 2010 Karten slonko trzeba sobie pomagac:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Kwiecień 29, 2010 no wiem wiem fajnie ze takie forum istnieje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Kwiecień 29, 2010 uciekam dobranoc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 29, 2010 Mimo tego ze nie znamy sie w realnym swiecie to np ja nie wiem jak inne kobitki przezywam problemy kazdej z dziewczyn. czasem walne jakis tekst zanim pomysle( jak z Ninka za co juz ja przepraszalam no ale chyba nie przyjela przeprosin) a mimo tego zawsze uslysze jakas rade lub slowa otuchy. Sama tez staram sie pomoc lub jezeli nie wiem czegos chociaz pocieszyc:) Nie wiem co prawda z jakim skutkiem ale nie mi to oceniac;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 29, 2010 ok slonce kolorowych:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Kwiecień 29, 2010 Dzień doberek dziewczynki, mimo tego że test wyszedł mi dzisiaj negatywny, ani bladej krechy nie było, to mam wciąz nadzieje, bo tempka dalej 37,1 :D jutro wyjezdzam na szkolenie do Bukowiny Tatrzanskiej wroce w niedziele, mam nadzieje, ze nadal bede miec dobre wwiesci - ze @ nie przyjdzie a tempka sie utrzyma. Dzis 34 dc. Jak nie dostane okresu to w przyszlym tygodniu ide zrobic bete. Miłego dzionka, mnie czeka pracwoity! Buziaki dla wszystkich. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 29, 2010 hej slonca! mysia jak tempka dalej jest to moze faktycznie nic straconego. ja nadal trzymam kciuki mocno:) a u mnie temka rano znow 37,2 tylko ze dzis od rana brzuszek boli jak na @:( piersi nie bola, dziwi mnie tylko jedno, bo zawsze kilka dni przed @ i w jej trakcie mialam wysyp pryszczy a teraz jest jakos inaczej.... dwa dni temu mnie wysypalo a dzis juz nic nie ma:) buzia gladka tak jak zawsze po okresie. sama nie wiem, jeszcze 3 dni i tescik:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Kwiecień 29, 2010 mysia dobre nastawieni eto podstawa nadal trzymam kciuki żeby się udało :) a u mnie dziś wizyta i bardzo dobrze że dziś bo zaczynają się u mnie jakieś dziwne plamienia boję się że to najgorsze :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gusia0507 0 Napisano Kwiecień 29, 2010 Dzień doberek. Plamiena isę zdarzaja na początku i w cale nie muszą oznacząć niczgo niedobrego, ale dobrze że masz dziś tą wizyte to lekarz Cię uspokoi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gusia0507 0 Napisano Kwiecień 29, 2010 DO szarlotki. Podobnie jak ja starasz sie o drugą dzidzie. Mam pytanko czy przy pierwszej tez tak długo sie staraliście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach