szarlotka80 0 Napisano Maj 6, 2010 He he ...to tak jak ja najlepiej w długich i nie potrafię ich ściąć...:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 6, 2010 heheh lece juz na serio bo mezus bedzie pod zakladem czekal w deszczu na mnie :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szarlotka80 0 Napisano Maj 6, 2010 no to papapapapa ja będę wieczorkiem też jak wrócę z odprężającego deserku:):) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 6, 2010 Jak dla mnie zajebiste:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 6, 2010 Czekajaca albumiki;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 6, 2010 macie nk:)jesli bedziecie miały ochote to możecie zaprosic mnie do znajomych:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Maj 6, 2010 Witajcie forumowiczki. Ale się porobiło... kłotnie, przykre słowa, ejjejej... U mnie 6dc. Kurcze a ja biore na raz dwie tabletki clo, moze powinnam jedna rano jedna wieczorem? Gin mi nie powiedział jak mam brac, a w ulotce tez chyba nic na ten temat nie pisze.. Doradźcie.. Co z berbelkiem????????????????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Maj 6, 2010 więc zdaję relacje co i jak: wczorajsza beta 16926 więc fajnie przyrosła a dziś na usg pęcherzyk 1,27 i widać tworzące się ciałko żółtawe ale jeszcze nie widać serduszka bo trochę za szybko powiedział dostałam Luteinę i kontrola za tydzień ;) podobno widzi trochę więcej optymizmu niż ostatnio Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Maj 6, 2010 Zapodalam Avatara na laptopie, podobno fajny film, szczególnie efekty. Czekam na mojego Misia, dam mu obiado - kolację i przytulanko, stesknilam sie. Przed @ nie bylo przytulanka bo myslalam ze jestem w ciazy. I sie jakoś bałam. Zajrze później... ***** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 6, 2010 ja biore clo jedną rano jedną wieczorem. berberek dlaczego sie nie oddzywałas wszyscy się martwili:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mysia26 0 Napisano Maj 6, 2010 Berbelku suuuuperrrrrrrrr!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D:D:DD:D::DD:D:D:D:D:D:D:D:D::DD::D:D:D:D:D:D:D:D::D:DD:D:D::D:D:D:D:DD:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 6, 2010 berberek gratuluje:) który to tydzień? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 6, 2010 berbelku jak sie ciesze ze wszystko ok. ale nam napedzilas stracha:) malenka nawet nie wiesz jak sie ciesze ze z dzidzia ok. to wracaj nam do tabelki szybciutko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 6, 2010 Oj Kamlilla albumików nie wcisne na Nk :) Nawet jakbym chciała :P To dopiero 1 album kleje a mam jakies 1500 zdjec do roboty :P:P:P BERBELKU SUPER!!!!!!!!!!!!!! GRATULUJE!!!!!!!!!!! :P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P:P NAWET NIE WIESZ JAK SIE CIESZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 6, 2010 SZARLOTKO zasłony i firanki bardzoooooooo ładne :) A co trzymania kciuków to trzymam mega mocno!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 6, 2010 i co z tam nk:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 6, 2010 hej czekajaca a ty jak sie miewasz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 6, 2010 BERBELKU SKARBIE A NIE MOWILAM ZE RYBCIA ROZWIJA SIE PRAWIDLOWO????? JESTEM LEPSZYM GINEM BEZ SZKOLY NIZ TAMTEN TYP ZE SZKOLA I SPRZETEM:)))) ALE MI HUMOR POPRAWILAS:D ALE CZEMU TAK DLUGO NIE PISALAS???? WPISUJ SIE KOCHANIE DO TABELKI I NIE MA TO TAMTO:) Szarlotko a jak tam kochanie u Ciebie? Na clo sie kochaniutkie nie znam wiec sie nie wypowiadam:) Mam jeszcze pytanko moze ktoras z Was slonka tak miala;) nie wiecie od czego moge miec skurcze prawej stopy? Jak ukucne to zazwyczaj lapie mnie ten skurcz? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 6, 2010 monia moj login na nk to KamillaUr wawa, czekam na zaproszonko:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 6, 2010 Jezeli chcesz takiego okropnego babiszona jak ja wsrod znajomych;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 6, 2010 KAMILA a moze masz za mało magnezu albo innej witaminy? MI dawniej łapało skórcze łydek we snie ale jakos mineło. Moze SZARLOTKA cos doradzi. Justys no u mnie hm....... Po staremu :( 91 dc Sluz biały @ nie widac :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 6, 2010 http://nasza-klasa.pl/profile/3037355 :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 6, 2010 Czekajaca wlasnie to nie skurcz lydki tylko stopy a dokladniej w palcach a i zapomnialam dodac ze boli mnie prawy posladek jak schodze po schodach:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 6, 2010 nie moę Cie znalez przesłałam Ci link do mojej stronki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 6, 2010 dziekuje:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 6, 2010 Na naszej klasie otrzymalam takie wiadomosci: 1.wez sie dziewczyno odwal ode mnie. masz jakies kompleksy i leczysz je obrazajac innych. nie zycze sobie tego. jak masz problem sama ze soba to sa specjalisci od tego moze ci pomoga. przestan pisac na moj temat. uznaj go za skonczony. nie jestem zadna pomaranczowa ja to nie ty/. nie znasz mnie wiec odczep sie. 2.jestes zalosna. zal m cie. Smiac mi sie chce i pozostawie to bez komentarza. ŻAL.PL Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 6, 2010 Wyslalam zaproszenie Moniu :) Wiadomosci sa od Niny... Musze konczyc niedlugo wpadne Buzial Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 6, 2010 kamila nie wiem o co poszło ale czasmi lepiej dać sobie spokój;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 6, 2010 dziękuje za zaproszonka:) ide nunu mężus jutro wraca czas zacza starania:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 6, 2010 cos pusto:( gdzie jestescie laski? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach