karten 0 Napisano Maj 17, 2010 mniam tez lubie ta pizze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 ja mam taki ze nawet jak przez przypade dotkne to jeszcze przez chwile czuje bol i tj pulsuja:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 17, 2010 a ja jednasilam sie na mc donalds czekam jak M wroci z pracy i po drodze mi wezmie juz do niego dzwonilam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 ja z maca nie jem wogole:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 17, 2010 jednak skusilam sie mialo byc;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 17, 2010 ja tez zadko ale coz wziela mnie ochota ale tylko na nagetsy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 17, 2010 więc spokojnie Kama ;) czuje ze bedzie dobrze :) smacznego... a ja zaczynam chyba byc głodna ... ogladałam tez dzisiaj na zone reality ten poród 13-nastolatki, masakra :( ja sie panicznie boje i nie wiem jak to bedzie... ale rozmawiałam z siostrami i uspokajały mnie .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 17, 2010 nerwusku bedzie dobrze czekaja ciebie najpiekniejsze chwile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 17, 2010 karten staram sie o tym nie myślec .... bedzie dobrze , musi nie moze byc inaczej !!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 nagetsy sa spoko:) kanapek tylko nie jem:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 17, 2010 no i tak bedzie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 17, 2010 ja kamilko kanapek tez nie jadam nie smakuja mi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 Dziewczynki wlasni koncz srednia pizze:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 17, 2010 no nie zle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 17, 2010 nie zostawiłas nic dla M ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 moj M sie smieje ze te placki sa z psa zmielonego razem z buda:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 zamowilismy dwie on zostawil dwa kawalki a ja wlasnie swoja koncze:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 17, 2010 ja dziwczynki uciekam buzzzzzzzzzziale Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 Buzial slonko :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 17, 2010 pa karten :) a TY Kama najedzona ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 Niom brzusio pelny:) zaraz ide sie myc i lulu:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 17, 2010 cos mało dziewczyn dzisiaj... :( czyzby przez ta pogode ??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 Chyba tak wszystko pozalewane:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 17, 2010 no u nas tak strasznie leje i wieje :( M poszedł na nocke... :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 W wawie przestalo podac ale jest strasznie zimno:( Jutro i pojutrze mam na szczescie wolne jak @ przyjdzie to zawine sie w koldre i przespie cyba te dwa dni. Nerwusku nie jestes sama rybcia jest z Toba:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 17, 2010 tak mam Rybcie...:) ale nie lubie zostawac sama :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 Jestescie skarbie we dwie;) wiem ze nie lubisz, tulam Cie mocno;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Maj 17, 2010 Dzięki Kama :) kurde pusto tu tak jak Dziewczyny nie pisza...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 Niom:( Ale mam stresa:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 17, 2010 Niby chce mi sie spac ale nie wiem czy zasne... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach