Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 musze sie do moni usmiechnac:) bo ja kabel gdzies podzialam:P Justys to przenosisz sie do dolnej tabelki w tym miesiacu i nie ma to tamto;) tak samo jak monia;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 23, 2010 no włąsnie też nie moge znależ kabla:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bliszea.ila Napisano Maj 23, 2010 Możecie mi powiedziec czy osobie ktora założyła ten temat udalo zajść sie w ciążę? Poniewaz troche tych stron jest... No wiecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 Moniu spokojnie jak znajdziesz to wrzucisz:* Ja musialam z tel wykasowac zeby M sukienki nie zobaczyl;) Jestem ciekawa co u Wiolkci:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 A co to ma do rzeczy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bliszea.ila Napisano Maj 23, 2010 Poprostu śledziłam jej starania ale dluzszy czas nie moglam z własnych problemów... I teraz nic nie wiem:-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 udało jej sie ale z tego co pisala ostatno to niestety poronila:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Bliszea.ila Napisano Maj 23, 2010 O korde... Pewnie byly to dla niej ciężkie chwile. Współczuję jej... I wierzę ze jej sie uda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 Niom :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 23, 2010 witam :D:D:D:D:D:D to dla Was dziewczynki !!!!!! http://zapodaj.net/a8e0f00343e1.jpg.html Jaka jest najsilniejsza część ciała kobiety?? - ??? - Usta, bo i konia pociągną... :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 23, 2010 jeszcze raz, bo chyba źle wkleiłam?? http://zapodaj.net/a8e0f00343e1.jpg.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 A NIE MOWILAM KOCHANIE!!!!!!!!!! JEJKU ALE SIE CIESZE STAWIASZ SLONKO BROWAREK!!!!!!:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 NIE CHCIALAS MNIE SLUCHAC MOWILAM ZE CI SIE UDA:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D NAWET NIE WIESZ JAK SIE KOCHANIE CIESZE ZE CI SIE UDALO:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 23, 2010 no stawiam, stawiam hehehehehhe!!!Nawet nie wiesz, jaka jestem szczęśliwa!! :D:D:D wiadomo, narazie kreseczka jest słaba, ale końcem tygodnia robię jeszcze jeden. Tylko jedno mnie martwi, nie mam żadnego śluzu.Może dopiero się pojawi, bo w sumie @ ma być niby jutro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 Wernus slonko gratuluje i ciesze sie razem z Toba:) Jeszcze tylko Wolkcia Justysia nadi Monia Karten Misia i troche luzu w tym miesiacu sie zrobi w gornej tabelce:D Wernus a jak M szczesliwy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 Wernus jaka slaba piekna druga kreseczka:D Sorki ze przeklne ale o jebane jak sie ciesze ze Ci sie niedowiarku moj kochany udalo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 23, 2010 werna gratulacje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! sliczne dwie kreseczki:) :) :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 23, 2010 M szaleje ze szczęścia :) tzn. na początku pełna powaga, brak entuzjazmu. Ale za 5 min przychodzi i mówi, że jest przeszczęśliwy! Musiało to do niego poprostu dotrzeć! :D Bardzo Ci dziękuję za gratulacje Oby teraz wszystko było dobrze.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 23, 2010 M szaleje ze szczęścia :) tzn. na początku pełna powaga, brak entuzjazmu. Ale za 5 min przychodzi i mówi, że jest przeszczęśliwy! Musiało to do niego poprostu dotrzeć! :D Bardzo Ci dziękuję za gratulacje Oby teraz wszystko było dobrze.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 23, 2010 justyś, dziękuję :) dziękuję Wam wszystkim Teraz czekamy na Ciebie Kamilka,a co z Toba????? Przecież test też pokazał II kreski Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 23, 2010 no werna ja pierwszy tescik robie 26 maja a potem 1 czerwca jak @ nie przyjdzie bo nawet nie wiem kiedy ma przyjsc:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 Wernus wole o tym nie gadac nie psujmy atmosfery. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 23, 2010 przyznam się Wam szczerze, że pierwszy test zrobiłam już w piatek, czyli 3 dni przed spodziewaną @, i pokazała się od razu druga kreseczka. Oczywiście, ja jako wielki niedowiarek, kupialam drugi test i zrobiłam dzisiaj rano,jak widać, nie ma wątpliwości :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 23, 2010 justyś, to już niedaleko do 26-go :) miałabyś piękny prezent na dzień przyszłej matki !!! :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 Ja tam bez testu wiedzialam ze Ci sie udalo:) I tak jak kiedys juz mowilam zostane wrozka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 Wernus jak myslisz nadam sie na wrozke? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
werna26 0 Napisano Maj 23, 2010 Kamilko, nadajesz się na szamankę w 100% :) co tam jeszcze widzisz w swojej szklanej kuli? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 23, 2010 WERNA GRATULUJE !!!!!!! Miłej niedzielki moje drogie !!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Maj 23, 2010 Miało byc WERNA GRATULUJE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Maj 23, 2010 hej hej Werna gratulacje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach