Czekająca1984 0 Napisano Marzec 10, 2011 Doszedł >? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Marzec 11, 2011 hej dziewuszki :-D nie pamietam adresu naszego dforum to tu sie postanowiłam odezwac :-) jestem w pracy ale tylko do 18 :-D ciekawe czy ktoras z was zaglądnie zeby mi dotrzymac towarzystwa? Nela Witaj wsród nas Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Marzec 11, 2011 Jestem One Kiss ale chyba za pózno, chyba ze jestes jeszcze ??? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Marzec 11, 2011 Witaj Nela po raz kolejny :) Mam nadzieje ze Ci sie bedzie podobac u nas na forum :) Kiss to fajnie ze w pracy tylko do 18 jestes :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Marzec 11, 2011 Kiss ale masz pięky pospis !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Marzec 11, 2011 Hej kiss :) Jetem i czekam az napiszesz :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Marzec 11, 2011 kochana jestem :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Marzec 11, 2011 juz chcialam pisac do ciebie na 28 dni, ale zobaczyłam ze tam sie pozegnałas z dziewczynkami i myslalam ze juz wyjechałas do rodziców. jak dobrze ze jestes :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Marzec 11, 2011 a mi w pracy neta podlłaczyli :-D nie wiem na jak długo, ale na razie korzystam :-) kochana ty wiesz, ze ja @ nie mam :O kurczez dzis w pracy tak mi mokro było ze bałam sie ze przyszla a ja dzis w spodniczce jestem :-) pobiegłam do toalety i nie było @, tylko śluz. a przed chwila jak byłam to taki dzwiny sluz,a na bieliźnie az białe slady :O nie wiem co to. pewnie sluz przed @ sie pojawia. a moze to owu dopiero? teraz kłuje mnie bardzo w prawej strony. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Marzec 11, 2011 jeszcze godzinka i 15 minut i do domku :-D kupic test po drodze??? eeeee . . . . . . przeciez moja tempka jest za nisko zeby zdarzył sie mój cud . . . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Marzec 11, 2011 oglądam wykresy dziewczyn na 28 którym sie udało. piekne te ich plusiki!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Marzec 11, 2011 Super ze Ci neta w pracy podłaczyli :P To teraz bedziesz miała juz zawsze w pracy dostep ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Marzec 11, 2011 Och tak, nie moge sie czasem napatrzec na te piękne plusiki !!!!!! I my sie doczekamy ONE KISS !!!!!!!!!!!! :P Piekne plusy beda nasze juz niedługo !!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Marzec 11, 2011 Jak temp jest nisko i jak spodziewasz sie @ albo dopiero @ to nie ma sensu kupowac testu i sie dołowac Kochana. Jak miałas ostatnio dłuzszy cykl to teraz tez tak moze byc. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Marzec 11, 2011 My dopiero jedziemy wieczorem. Narazie maz w pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Marzec 11, 2011 tak kochana miałam dłuzszy cykl ostatni, najdłuzszy w moim zyciu. wiec nie kupie, po co mi dolinke łapac na weekend. poczekam. pewnie i tak @ przyjdzie. tymbardziej ze brzuch mnie boli jak na @. strasznie długo cie nie bedzie :-( BĘDĘ TĘSKNIC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Marzec 11, 2011 No nie ma co sie nakrecac.... Widziałas jaki miałam ładny cykl w tamtym mies i jak sie nakreciłam a @ przylazła juz podczas brania Luteiny :( Teraz mam 7dc........ No wróce prawdopodobnie 21.03. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Marzec 11, 2011 No rzeczywiscie miałas dlugi ten ostatni cykl :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Marzec 11, 2011 a co tam u nas forum słychowac? pewnie znów kilka dobrych stron dziewuszki zapisały :-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Marzec 11, 2011 No jak brzuch Cie boli to moze @ sie zgłosi w miare regularnie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Marzec 11, 2011 Narazie cisza na forum :) Pisze z Nela :) Nasza nowa forumowiczka :) Nerwusek jest chory i sie kuruje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Marzec 11, 2011 A jak tam w pracy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Marzec 11, 2011 Ja juz popakowana do rodzicow, pojezdziłam na rowerku 30 minut i nawet juz włoski wymyłam i teraz odpoczywam :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Marzec 11, 2011 A i Szarlotka dodała zdjecia swojej córci :) Sliczna jest !!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Marzec 11, 2011 Jakies 6 czy 7 stron bedziesz miała do nadgonienia :) A wysłac Ci linka na 28 dni ?????? Chcesz teraz wejsc na forum ???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Marzec 11, 2011 wiem jaki mialas piekny wykresik ,wrecz wzorcowy. to jest takie trudne to wszystko . . . najpiewr nie-myslenie o ciazy, ponziej nie nakrecanie sie i wymyslanie kolejnych objawów , a na koniec i tak @ przychodzi :-( skad na to brac siłe? sline babeczki my jestesmy :-) wytrzymujemy to !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Marzec 11, 2011 Jakies 6 czy 7 stron bedziesz miała do nadgonienia :) A wysłac Ci linka na 28 dni ?????? Chcesz teraz wejsc na forum ???????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Marzec 11, 2011 Musimy być silne ONE KISS Wkońcu i nam sie uda :) Grunt ze wogóle sie udaje dziewczyna na forum :) Przynajmniej narazie mozemy sie cieszyc ich szczesciem :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Marzec 11, 2011 nerwusek chora??? bidulka . . . kochana podeslij mi linka . zerkne sobie :-) a tu podgonimy temacik na kafe to moze wiecej dziewczyn sie odezwie :-D a w pracy jako tako, ciezko, duzo pracy. ale juz niecała godzinka i jade do domku, z pawłem robimy sobie male przyjecie tylko we dwoje :-) ale bede musiała najpierw nospe łyknac bo brzusio boli bardzo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Marzec 11, 2011 Ach jak wspomne sobie tamten cykl to az zal sie robi.... Nawet nie zdazyłam zrobic tesciku bo @ przylazła pomimo Luteiny.... Wiec moze ja nawet niepotrzebnie brałam. Widocznie była owu i sama @ przylazła kiedy byla pora :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach