Aisza26 0 Napisano Sierpień 23, 2011 jiuz wysłałam i czekam na odp:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Sierpień 23, 2011 Juz pisze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza26 0 Napisano Sierpień 23, 2011 jiuz wysłałam i czekam na odp:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza26 0 Napisano Sierpień 23, 2011 sorki cos dwa razy mi poszlo to samo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Sierpień 23, 2011 Poszło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Sierpień 23, 2011 Doszło ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Sierpień 23, 2011 Zachecamy takze inne staraczki do przyłączenia do nas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Sierpień 25, 2011 Aisza nawet nie wiesz jak się cieszę, że dołączyłaś :D ile to czasu upłynęło zanim znów się spotkałyśmy??? :-) trochę minęło! fajnie, że jesteś z Nami :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Sierpień 25, 2011 Hej Kasia :P Hhihiihihihii :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza26 0 Napisano Sierpień 25, 2011 Trzeba byłoby Kiss zajrzec na prolaktynke to bysmy wiedzialy ile czasu, ale jakos nie chce mi sie szukac hihi, a co Wy tu robita, cos mnie intuicja pchnęła by zajrzec;p Ja tez sie ciesze ze znow RAZEM to jakies przeznaczenie hihihi:*** A ta Pani na Cz...... to mnie wczoraj na forum nie chciala wpuscic (skarże sie) bo dodala cos tam obok niku, a ja tyle potu wylałam i nerwow zjadłam juz sie balam ze mam zakaz wstepu hihihihihihi (oczywiscie napisalam to jako zarcik, sama moglam pomyslec;p) :*** Buziam dziewczynki i zmykam wiadomo gdzie:*** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Sierpień 25, 2011 heeej Asiu , Sylwia zajrzałam, żeby nam się temacik nie zagubił :D żeby mogły nas odnaleźć inne dziewczyny, które chca poplotkować w fajnym i zgranym towarzystwie :D ( bałam sie pisać, pewnie, zaraz jaka pomarańcza znów mnie zaatakuje) dobrze ze mamy to nasze forum prywatne. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Sierpień 25, 2011 Kasia piernicz pomarańcze :P:P:P One nam niepodskoczą :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Sierpień 25, 2011 hi hi hi hi :D :D :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza26 0 Napisano Sierpień 25, 2011 Teraz to i ja popieram hi hi hi, jak tam fajnie na prywacie, sami swoi ;p A ja wpadłam tu by sprawdzić date kiedy dostapiłam do Was bo mam niespodzianke dla Was malutką:) :*** Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Sierpień 25, 2011 Aisza dziekujemy, bardzo miła niespodzianka :P:P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Sierpień 25, 2011 Jak ja niecierpie @........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Sierpień 26, 2011 aisza super pomysł mialas :D ja sama sobie policzyłam mniej wiecej tez :D nasza mała prywata jest naprawdę SUPER :D sylwia przykro mi, że Cię "nawiedziła" @ :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Sierpień 26, 2011 Oj nawiedziła....... :-( No cóz kolejny cykl, kolejna szansa.... Juz 13 sty po Yasmin a w sumie 20 miesiecy :-( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Sierpień 26, 2011 Ja teraz tez zobacze kiedy ja dołaczylam i zorbie suwaczka :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Sierpień 26, 2011 Ja dołaczyłam 19.01.2010 :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nela3333333 Napisano Sierpień 26, 2011 hej hej hej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nela24 0 Napisano Sierpień 26, 2011 ale cwok, nie pamietam swojego nicka z tego forum Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nela24 0 Napisano Sierpień 26, 2011 o udało się, ale widzę że jesczjeda nela jest??????????/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Sierpień 26, 2011 sylwia ja zrobiłam sobie suwaczek :D wrzuciłam go do naszego temaciku "sentymentalne" :D nela24 heeej czy Nela24 i nela24 to ta sama osoba? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Sierpień 26, 2011 Ja tez wrzuciłam :) Hej Nela :P Fajnie ze nicka sobie przypomniałas :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Sierpień 26, 2011 Ale mnie meczy, nie dosyc ze upał to jeszcze @ :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Sierpień 26, 2011 stosunkowo udanej nocki wszystkim staraczkom dobranoc! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Sierpień 31, 2011 Podnosze temacik, wiecie zycie jest ciezkie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość upupupup Napisano Wrzesień 1, 2011 up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
podlasianka84 0 Napisano Wrzesień 1, 2011 Cześć dziewczyny :) Polecam testy owulacyjne, zwłaszcza dla tych, co mają nieregularne miesiączki http://allegro.pl/testy-owulacyjne-28-szt-2-testy-ciazowe-gratis-i1800462683.html Mi pomogły ;) Obecnie jestem w 15 tygodniu ciąży. Pozdrawiam i trzymam kciuki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach