Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

majeczka87

W OCZEKIWANIU NA WYMARZONE 2 KRESECZKI - POCZĄTKI STARAŃ

Polecane posty

Gość Olenika
Asia, gratulacje! Odpoczywaj... :) 🌼

Gość gość Ola
Asia, jak dobrze, że już po wszystkim, gratulacje :) a na kolejne się zdecydujesz jeszcze, zobaczysz :) na razie tylko tak ci się wydaje. Zadzwoniłam dziś do tego lekarza, co bylam na poczatku prywatnie. Zgodził się, żebym dzisiaj przyjechała (każdy by się zgodzil dla 200 zl... ). Mam byc po 14, pecherzyk jest już pewnie wiekszy, on ma duzo lepszy sprzęt, więc wszystko już dziś bedzie jasne. Ja wiem, że tam nic nie będzie, ale chce dostać skierowanie do szpitala i jak najszybciej to "załatwić" i zapomnieć...

Gość gość
Olenika dziękuję niedługo ciebie też to będzie czekać a więc życzę ci mniejszego bólu przy porodzie ją niestety mam złe przeżycia.ola narazie o tym nie myślimy ją i mąż mamy traumę . Daj znać kochana co z pęcherzykiem jestem dobrej myśli i czekam asia

Gość Olenika
Ola, czekam zatem na wieści!! 🌼

Gość gość Ola
Nie wierzę... Bog chyba ciągle sobie ze mnie jaja robi. Jest dzidzia! :) Wszystko póki co jest dobrze. Takiej adrenaliny to ja nigdy nie miałam.

Gość Olenika
Ola, widzisz głuptasie! :D SUPER!!! 🌼 Już się więcej nie stresuj i nie denerwuj, bo maleństwo się stresuje razem z Tobą! Zrozumiano? :p

Gość gość
Ola mowilam xi że będzie dzidzia ! Dbajcie o siebie! Olenika ją czuje że zaraz do nas dołączyć asia

Gość Olenika
Ola, a jak się czujesz? Co czujesz? Masz jakieś objawy? :) Moja szwagierka mówiła, że oprócz wiecznego uczucia głodu nie ma żadnych objawów :)

Gość Olenika
Asia, bardzo bym chciała.. Może historia musi zatoczyć koło? :) Ten temat od dawna " nie żył " gdy tutaj jako pierwsza się odezwałam, od razu odezwała się Ola...później reszta dziewczyn. Więc skoro wszystkie zaszły, Asia już nawet urodziła, teraz Ola dołączyła to może w końcu czas na mnie... :) Ech.. nie będę ukrywać, że mam nadzieje, że ta nadzieja jest większa przez to, że biorę Clo... A z drugiej strony czuję, że niepotrzebnie ją mam

Gość gość Ola
Olenika, tak jak od poczatku mdlosci rano, ale potem duzy apetyt, piersi większe, no i chodzenie czesciej do wc i tyle. A moje dwie kolezanki tez nie mialy zupelnie objawów, gdyby nie brak okresu to by nie wiedziały o ciazy, zero mdlosci, czuły się jak gdyby nigdy nic. Jedna dopiero w 8 tygodniu poszła do lekarza wyjasnic dlaczego nie ma okresu, wcześniej chorowała to myslala, że to przez to. A tu niespodzianka: ) od razu karta ciąży. Ominelo ja czekanie czy pęcherzyk jest w macicy, potem czy cos jest w pęcherzyku... Olenika, jak zajdziesz to najpierw idz w 5 tygodniu zobacz czy jest na pewno w macicy, a potem dopiero w 8, a najlepiej 9 tygodniu, bo wczesniej można się tylko zestresowac... A jeszcze po jednym niepowodzeniu ten stres jest wiekszy... Do tej pory jestem w szoku i jestem na siebie zla, że z gory zalozylam najgorsze, ale po tamtym jakos nie umialam pozytywnie myśleć

Gość Mikuuuśka
Sylvia83 kurcze jak dobrze ze tu napisałaś u nas jest podobna sytuacja tzn dopiero jestesm na samym początku wyniki morologii nasienia sa tragiczne chciałabym sie ciebie wypytać wiele rzeczy mozę coś byś mi podpowiedziała ????

Gość Mikuuuśka
Olga gratulacje Olenika jestesmy razem :) Asi GRATULACJE ucałuj małego !!!!

Gość gość
Gosc ola gratulacje a w ktorym tygodniu jestes?

Gość Olenika
Mikuuuśka, co nowego u Ciebie? 🌼 Byłam dzisiaj z mężem na małej wycieczce.. tyle było dzieci.. zapomniałam o wszystkim przy czym mąż nagle powiedział, że gdy uda nam się z dzieckiem to od razu pracujemy nad drugim.. Miłe to było :) Uśmiechnęłam się. Jednak tylko na chwilę.. Skoro wcześniej się nie udało to dlaczego by miało niby pomóc Clo.. Już nie wierzę w jego moc.

Gość sylvia 83
Gość Ola Gratuluję, tak czulam ze będzie ciąża :) Mikuska Pytaj o co tylko chcesz, postaram się pomóc ;)

Gość Mikuśkaa
Hey a no co u mnie??/ No lipa :( Wyniki męża są złe morfologia jest 0% prawidłowych jesteśmy w prywatnej klinice jak narazie u androloga i tez na NFZ póki co androlog kazał nam zrobić badania genetyczne jest tego trochę i cena tego masakra :( ale część z tych badań uda nam sie zrobić w ramach badań naukowych które sa organizowana na uniwersytecie medycznym doktor wpisał nas na listę i czekamy do sierpnia Sylvia o co chodzi z tą biopsją ??? czy wy robiliscie genetykę ??? brał mąż jakieś leki ??? mOj tylko witaminy łyka narazie ???

Gość Mikuśkaa
Sylvia czy twój mąz miał tylko morfologie złą czy też inne parametry ???

Gość Mikuśkaa
Olenika ja sie ciebie zapytam bo już nie pamietam ?? a wy badania robiliście nasienia męża???

Gość gość
Dzięki mikuska olenika uda się na bank! Będziecie mieć gromadkę dzieci! Ją dzisiaj jestem obolała jeszcze temu mało pisze do was ale jak dojde do siebie napisze więcej i trzymam kciuki . Olenika a kiedy teraz będziesz mieć @? Ale mam stresa dzisiaj pierwsza kompieli Dominika boje się ale mąż pomoże. Piersi przez noc urosły dwa rozmiary więc bola mocno a pokarmu nie mogę z nich dawać małemu jeszcze do tego ból krocza po szyciu chódze jak manekin. A od jutra zostajemy sami ale damy radę mąż szybko będzie wracał po 8h bo ma mi pomóc jest bardzo dzielny . Asia

Gość Mikuśkaa
Asiu a czemu nie mozesz karmić piersią???

Gość gość
Mikuska jestem nosicielem wzw b i mige ale wole nie ryzykowac mimo ze wirus slaby jest asia

Gość Olenika
Mikuśka, mój mąż robił dwa razy badanie nasienia. P.doktor poleciła mu brać profertil.. drogie bardzo,ale mam nadzieje, że pomoże..

Gość kawkawkuchni
Cześć dziewczyny :) Pisałam ostatnio, że czekam do niedzieli i odpuszczam... ale kurcze nie daje mi to spokoju. Powiedzcie mi jak to jest z tymi testami ? Od ostatnich 4 cykli miałam okres równo co 28 dni. Miałam dostać w niedziele, ale do dziś brak. Wczoraj zrobiłam test, hmm negatywny... Nie chciałam wcześniej pisać, że odczuwam jakieś objawy bo bałam się, że sobie wkręcam. Z takich pewniejszych i nie codziennych dla mnie to temperatura, która utrzymuje mi się na poziomie 37 stopni czasem lekko powyżej. Chce mi się pić no i pewnie przez to częściej odwiedzam toaletę. Od ponad tygodnia dziwnie pobolewa mnie brzuch. Wczoraj kupując 2 testy w Rossmanie, wkładki higieniczne i płyn do h. intymnej (pełen pakiet haha) pani kasjerka zapytała czy posiadam kartę rossnę, już automatycznie odpowiedziałam "Nie" a pani: "To w razie gdyby się okazało... (i tu uśmiech pani :)) dorzucam pani do zakupów" Tak ciepło na sercu mi się zrobiło..... :) Temat "W oczekiwaniu na wymarzone 2 kreseczki" uważam idealny dla mnie. Kobietki co mi poradzicie ? myślę, że za kilka dni jak się nie pojawi @ powtórzę test, jeśli wyjdzie negatyw czeka mnie lekarz i nadzieja, że stan sprzed roku nie powrócił.

Gość Liliannka
Może jakiś stres a może faktycznie ciąża czasami testy nie pokazują a potem niespodzianka znajoma tak miała 5 testów kupiła bo objawy a testy ze nic dopiero po 6 tyg wyszło ze jednak dzidzia będzie. Jejku jak ja wam wszystkim zazdroszczę ze juz w ciąży jesteście. Ja ciągle słyszę od koleżanek ze najwyższy czas bo nie mam na co czekać. Ale jak tu powiedzieć ze człowiek się stara a tu nie wychodzi. Bo zaraz będą komentarze a wiadomo nikt nie chce być obgadywany na razie komentuje ze jeszcze za wcześnie ale ilez można.

Gość gość
Hejka dziewczyny nie pisałam bo byłam na wakcjach:D sama z mężem tydzień czasu. Na dodatek tam, gdzie byliśmy nie było zasięgu i oderwanie od świata zupełnie :D fajnie tak sami we dwoje ajc supeeer! !!! Ciesze się, że tyle się tu wydarzyło. Przede wszystkim gratuluję Asi rozwiązania, zazdroszczę, że już to za Tobą ja doczekać się nie mogę :D Ola co do Twoich wpisów jak nadrabialam i czytałam co za brednie wyposuuwalas chciałam wziąć od Ciebie namiar i osobiście Ciebie skrzyczec:D pamiętaj nie wmawiaj sobie nic złego bo tak będzie, ja też tak miałam ze były pecherzyki ale bez zarodków bardzo długo a jednak siedzi we mnie córcia i mnie kopie :) także od tej pory myśl pozytywnie i wszystko będzie dobrze, Ty już za dużo przeszłas żeby Ciebie coś złego znowu spotkało, a jak się denerwujesz to maleństwo Twoje to odczuwa, teraz jesteście już we dwoje i myśl tez o dzidzi;) trzymam kciuki za dziewczyny którym się udało i wiem, że będzie dobrze, musi być!!! PAMIETAJCIE MUSI BYĆ DOBRZE!!!! U mnie też pierwszym objawem była podwyższona temperatura, myślałam,że będę chorowala a tu dzidzia i testy tez mi wyszły po kulku dniach spodziewanej miesiączki. Także trzymam kciuki za Was wszystkie :D Sali

Gość kawkawkuchni
Liliannka właśnie, ja też tak komentuje... Chciałam dużo wcześniej, natomiast mój narzeczony zrzucał na brak warunków. Tłumaczyłam mu, że to nie takie proste jak to w filmach jest hehe to teraz mi wierzy. Powiedziałam sobie, że jak do soboty @ nie przyjdzie to zrobię drugi test. Zawsze trzymam kciuki, żeby chociaż tą drugą jasną kreseczkę zobaczyć, a tu zawsze jedna gruba krecha jakby do mnie przemawiała "a masz głupia babo" :P a tak serio... chyba zwariuje do soboty.

Gość kawkawkuchni
Sali czyli jest możliwość, że test wyjdzie jeszcze pozytywny ?

Gość Martusia93
Hej moge sie dolaczyc ;)? Od dwoch miesiesiecy staram sie o dzidzie w tamtym cyklu zaczelo bolec mnie podbrzusze i piersi sie powiekszyly ale miesiaczka przyszla dzien spozniona ale byla ale piersi nadal bola a jej juz tydzien nie ma podbrzusze tez boli bylam dzis u gina powiedzial ze piersi mam powiekszonw dlatego ze w tamtym miesiacu nie mialam jajeczkowania (nie robil mi usg ) wiec czy mogl to zobaczyc golym okiem?;) czy zmienic lekarza

Gość gość
Kawkawkuchni pewności nie mam, chociaż jest taka możliwość. Ja miałam tak ze tydzień przed spodziewana miesiaczka mama zauważyła ze jestem jakaś rozpalona, ja tego nie zauważyłam do momentu aż temperatury nie zmierzył okazało się ze mam 37 i tak utrzymywała mi się długo. Myślałam że będę chora, cos mnie tknelo I w dniu spodziewanej miesiączki zrobiłam test oczywiście jedna wielka kreska, drugiej nawet cienia nie było, a okres nie przyszedł powtórzyłam test dwa dni po spodziewanej @ i blada kreska ale dopiero po jakiejś godzinie się ukazała. Myślałam że jakiś zepsuty test, powtórzyłam na kolejny dzień I blada kreska pojawiła się ale bardzo bardzo blada, że tylko pod światło było widać i po jakiś 30 minutach, a teraz kończę 6 miesiąc ciąży i w życiu bym wtedy nie podejrzewała ze jestem w ciąży :) ze wreszcie nam się udało. Także szanse sa :D i trzymam kciuki Sali

Gość gośćprzyszlamama
zmień lekarza:)nie zrobił usg a wszystko wiedział hm ja też kiedyś do takiego chodziłam zmieniłam i udało sie:)zaszłam w ciążę po monitoringu itd:)za tydzień rodze bardzo się boje dziewczyny mam nadzieje ze jakoś dam radę trzymam za was kciuki i kibicuje każdej z was :)czasem was podczytuje ale nie pisze bo przecież to forum dla starających się a nie w ciąży:) hi pozdrowienia