justys1818 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 no to pa slonce:) a ja siedze sama bo moj M zasnal:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 no moje się ładują. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 poszło :):):) to ninus do później papapapa dzieciątka są fajniusie- ja bardzo bym chciała córcie- no ale najwazniejsze by było obojetnie co i zdrowe :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Wiolkcia no własnie zeby było zdrowe....... A moze gg sie wymienimy co ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 wiolkcia ja tez na poczatku mowilam ze chce corcie a teraz jest mi obojetne:) jak juz sie urodzi to bedzie moim oczkiem w glowie bez wzgledu na plec. doszly zdjecia, sliczne ale mialas piekna pogode pozazdroscic.... u mnie lalo ale to juz byl koniec pazdziernika Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Justys ja tez miałam slub w Październiku :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 no popatrz:) to pogoda ci dopisala. u mnie bylo cieplo ale chmury i deszczyk:( a kiedy mialas slub? ja 24.10.2009 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Justys ja 20.10.2007 :-) Było zimno , zachmurzone, ale jak wyszlismy z koscioła to słonka wyszło :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Co myslicie o wymianie gg ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 ja miałam bardzo gorąco- az trochę za bardzo. Najwazniejsze ze już po wszystkim i mozemy cieszyć się małżeństwem. :) Czekająca gg to chyba nie koniecznie dobry pomysł bo udzielamy sie na forum. no chyba ze ktoś chce pogadac o czymś z kimś o czym my mamy nie wiedziec :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Wiolkcia no chyba masz racje :( Z tym gg....... Przepraszam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wiolkcia 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 ale nie masz za co przepraszać- to tylko moje zdanie- inne dziewczyny mogą myśleć inaczej. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Ide sobie zrobic kolacyjke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Hej kobitki wpadlam sie przywitac i lece do domciu jak usiade przy lapku to sie odezwe jak cos;) Buziak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 jestem szybciej niz myslalam :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 cos nas malo dzis Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 jesli o mnie chodzi moge podac swoje gg nie ma problemu zdaza sie tak ze na forum nie wchodze a jestem dostepna na gg. nie ma sprawy mozecie zagadywac 5303363 Nina Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Justys nie wiem czemu :( Moze maja cos do roboty dziewczyny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 moze staraja sie wszystkie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 no moze tak:) ja tez musze mojego M troche wykorzystac dzis:) wkoncu niech sie na cos przyda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 ja niestety musze czekac ale \trzymam justys kciuki za wasze dzialanie :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Czesc Dziewczynki :) ale sie tu dzieje :) śliczne fotki , naprawde :) http://nasza-klasa.pl/#main Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Nina jakby co to napisałam :-) Chodzi mi dziewczynki o gg bo jak sie forum zawiesza to mozna na gg robic konferencje :) I szybciej sie tam pisze :P:P:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 http://nasza-klasa.pl/#profile/27795791 poprawiłam link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Nerwsuku link pod Toba na główna strone nk kieruje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 narazie naszczescie sie nie zawiesza ale czekajaca ma dobry pomys; :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 nina ale ja nie starankuje w tym cyklu to tylko dla przyjemnosci:) na staranka i tak za pozno by bylo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 justys nigdy nic nie wiadomo :P cuda sie zdarzaja w najmniej oczekiwanym momencie ;P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nerwusek26 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 http://nasza-klasa.pl/#profile/27795791 skupiujcie sobie ten :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekajaca25 0 Napisano Kwiecień 15, 2010 Nina no własnie tak na wszelki wypadek :-) To gg :-) Moje 9036180 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach