Kamilla23 0 Napisano Maj 22, 2010 Halo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 22, 2010 ja jestem ale zaraz uciekam do pracy dołącze do was dopiero w poniedzialek albo w niedziele poznym wieczorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 22, 2010 Napewno napisze... Dobrze ze mam darmowe weekendy bo juz tyle osobom obiecalam ze zadzwonie ze abonamentu by zabraklo :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
karten 0 Napisano Maj 22, 2010 ja sie dziewuszki pozegnam buuuuuuuziole i milego dnia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Maj 22, 2010 Kamilla jakoś leci i nawet nie jest żle :) plameinia mam sporadyczne i prawie ich nie widać :) wczoraj wieczorkiem było tak średnio bo mnie trochę mdliło i była okropnie słaba w głowie mi się kręciło ale dziś wszytsko wróciło do normy :) mam nadzieję że z rybcią wszytsko ok i że serduszku jej bije - czasami coś mnie zakuje ale do tego trzeba się przyzwyczaic :) dziś dzowniłam żeby załatwić orkiestrę którą chciała na ślub i mój termin zajęty :( i muszę przełożyć ślub o tydzień szybckiej na 30 lipca 2011 ale szybko już wszytsko pozajmowane ciekawe co z salą mam nadzieje że będzie wolna bo jedziemy w poniedziałek załatwiać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 22, 2010 No ja na szczescie mam juz prawie wszystko zalatwione :) mial byc skromny obiad ale mamuska moja pozyczy nam pieniazki i bedziemy mieli przyjecie weselne z dj itd:) Ten dj ktory bedzie u nas gral jest naprawde fantastyczny bawilismy sie przy jego muzyce na weselu braci mojego M i na piedziesiatych urodzinach jego prezesa:) Mowie Ci kochanie ze jestem tak wdzieczna mojej mamusi ze nie da sie tego opisac slowami:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 22, 2010 Berbelku a jak tam Twoje piersi nadal bola? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 22, 2010 Jest tam ktos jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość lMSDF'pihewsg'fSARJnfv Napisano Maj 22, 2010 osz kuurde berbelu ty w ciazy,a za rok slub? z bachorem do slubu? wspolczuje:(((((((((((((((((((( idiotki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 22, 2010 Idiotka to ty jestes skoro piszesz tak idiotyczne komentarze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 22, 2010 Dobra dziewczynki widze ze nikogo nie ma wiec lece z dzieciakami na spacerek pozniej sie odezwe buzial:* Berbelku nie przejmuj sie takimi debilami zazdrosni sa i tyle;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 22, 2010 hejka, po badanku... wszystko super... a plec... PLEC PIEKNA rzadzi :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 22, 2010 Czyli tak jak mialo byc bedzie Niunka;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 22, 2010 Halo dziewczynki zyjecie:)? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Maj 22, 2010 NowaTu gratulacje dziewczynki :):) super :):) do lMSDF'pihewsg'fSARJnfv: to kiedy biore ślub i czy będę miała na ślubie dziecko czy nie to nie jest Twój interes a idiotką jesteś może ty to co robię w życiu to mój interes i w jakiej kolejności jesli chce najpeirw dziecko to je będę miała jeśli chcę potem ślub to będę go miała i nie życzę sobie żebyś wypowiadała się o mnie w taki sposób bo mnie nei znasz i nei masz prawa mnie oceniać a tym bardziej obrażać radzę zastanowić się nad swoim życiem bo pewnie ja też mogłabym coś w nim znaleźć co wymagałoby komentarza ale moja kultura osobista nie pozwala mi na wyśmiewanie się z innych ludzi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 22, 2010 Berbelku nie przejmuj sie to jest zazdrosc i tyle:P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 22, 2010 Kobity gdzie wszystkie wybyłyscie;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 22, 2010 I wszystkie pouciekaly:P Szarlotko co jest ze sie nic nie odzywasz?? Werna szalona kobieto a Ty gdzie?? No i reszta dziewczynek?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 22, 2010 Dobra ja lece do domu pozniej sie odezwe buziak Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NowaTu24 0 Napisano Maj 22, 2010 Dzieki dziewczynyki :) My wybieramy sie wieczorkiem na grilla a tu grzmi icemno jak w du... :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
nina1985 0 Napisano Maj 22, 2010 hej kobiety. NowaTu gratuluje super :) berbelku nie ma sensu sie przjemowac czasem ludzie maja pusta czaszke zamiast mozgu. a swoja droga to nie widze problemu zeby przy okazji slubu miec i chrzciny dzidziusia :P kilka moich kolezanek juz tak zrobilo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 22, 2010 czesc kochane:*znalazłam chwilke zeby wpasc:)pracy tyle ze szok :(ogómie dolina:(rycze cały czas:(czyli jak zawsze przed @ nie mam już siły:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 22, 2010 Hej laski wpadlam a tu pustki jest moze ktos?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 Bry dzionek kochaniutkie:) wiolkcia..............28............13.......... .....21. 05....Zabrze werna26............26.............6.................24.05 ......Bielsko justys1818...........21...........6.................ok.1. 06.....Żywiec xmonikax24.........25..............10..............1.06.. .....Ostrów karten..............28..........3..... ................??.05....Jele nia Góra mysia owsia..........26.............9.................po 1.06....... Brzesko nadi8...................23...........13.................0 3.06...Jelenia Góra szarlotka80.........29.............5............ .. ....04.06......Gliwice Joanka 30............29............4...................5.06.......W awa Czekajaca25........25.............2................5-11/0 6...Tychy..... kolokokta...........24............5...................13. 06......Wrocław Brzuchatki nick............tydzień ciąży .........termin porodu........płeć NowaTu24.................................24.09.2010...... .. ..????? sat.................14 tc....................14.11.2010.. ...sadze,ze chopak Lajla_ie.......................................?????????? ???... ...........?????? berbelek1 ......................... ........????????????????..........????? Wrzucilam tabelke zeby sie nie zagubila:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 23, 2010 kamilko ale ranny ptaszek z Ciebie:)ale kto rano wstaje temu pan Bóg daje:) a wiolcia już testowała?? bo miała termon na piątek, u mnie dzis ból podbrzusza, o dziwne kłucie w jajnikach, wogóle jakis ten cykl dziwny:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 ja tam kochanie wierze ze Ci sie udalo:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
xmonikax24 0 Napisano Maj 23, 2010 słonce a ja nie wierze:) ja jestem pewna że teraz Ty zobaczysz II kreseczki:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 23, 2010 hejka no u mnie 23 dc, podbrzusze boli leciutko juz od kilku dni, piersi bola coraz mocniej..... dzis juz sie ich nie da dotknac:) oby to byly dobre objawy:) w sumie to tescik zrobie 26 maja bo jak teraz tak liczylam to owulka byla za pierwszym razem jak tesciki byly pozytywne, wiec sprobuje zatestowac a jak sie nie uda to kolejny test 1 czerwca. pozdrowionka:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamilla23 0 Napisano Maj 23, 2010 Moze w polowie czerwca chociaz żabko nie sadze:) ja tam jestem prawie pewna ze Ty skarbie w tym miesiacu zmienisz tabeleczke sama wiesz dlaczego;) uda Ci sie kochanie wrzucic fotki?:* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
justys1818 0 Napisano Maj 23, 2010 wrzucaj kama:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach