Gość M.I Napisano Październik 6, 2011 Wlasnie okazalam Wam moja mega niecierpliwosc dlatego jasne jest ze to moje pierwsze starania ;D wiem , ze sa minimalne szanse aby udalo mi sie za pierwszym razem ale i tak mam ogromna zniecierpliwiona nadzieje!! Mysle ze kolejne starania beda mniej stresowaly ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 6, 2011 MI skoro pierwsze to juz wszystko jasne :) Jakbys chciała dołaczyc na prywatne forumt o pisz na mojego maila :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Październik 6, 2011 Mi witaj kochana wielu dziewczynom udaje się za pierwszym podjeściem :) trzymam kciuki, zeby i u ciebie tak było :D ale 6 dni po stosunku to bardzo za wcześnie na test. fajnie ze jestes z nami, szybciej czas ci zleci do dnia testowania :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza26 0 Napisano Październik 6, 2011 Oj M. I ja Ci zycze z całego serca zeby te Twoje pierwsze starania okazały sie owocne i uwierz mi każde kolejne to coraz wiekszy stres i niepewnosc, ja to w zasadzie nie moge napisac o konkrestnych staraniach, bo od poczatku to byl poprostu seks bez zabezpieczenia, nie wazne kiedy, o tym sie nie myslalo czy to dni plodne czy nie, dopiero od kilku miesiecy o tym mysle a szcerze to od niedawna wzielam sie za to solidnie, ale fakty sa faktami, kochamy sie juz rok bez zabezpieczenia i nic, a pragniemy tego najbardziej na swiecie, takze sama widzisz jhak to jest. Moja rada, napewno wiele spokoju, nie spinania sie z tego tytułu i seksu z przyjemnością a nie bo chcecie miec dziecko. Jeszcze co Ci poradze a czego Ci nie zycze, jesli by nie wyszlo raz drugi trzeci czwarty to idz do lekarza, zbadaj sie, zrob usg i poziom hormonow, zwlaszcza prolaktyny, nie czekaj juz dluzej bo to strata czasu i jeszcze jedno, nigdy nie mow lekarzowi ze starasz sie 4 miesiace, bo oni to zwyczajowo lekceważą, wiekszosc uważa ze do 1,5 roku zdrowa para powinna starac sie bez farmakologi, takze mów rok i juz inaczej bedzie wygladalo a badania zleci Ci takie same jak kazdej kobiecie. I na koniec poczekaj na termin @, a nawet 2 dni dłuzej i dopiero wtedy zrob test, nie rob wczesniej bo to nie ma sensu, uwierz mi, cos na ten temat wiem. A najlepiej to udaj sie do laboratorium na bete hcg czyli test z krwi, jest pewny w 100%. Życze powodzenia i ściskam kciuki:-) Jak mozesz napisz cos wiecej o sobie, ile masz lat, jak wyglądaja Twoje cykle, który to dzien cyklu, kiedy termin @ itd. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza26 0 Napisano Październik 6, 2011 Tak jak pisze One Kiss za wczesnie na test stanowczo, ona tez wie co mowi:-) Aha i faktycznie zapomnialam Ci napisac, dogadaj sie z nasza Panią Prezes Czekającą i wpadaj na nasze prywatne forum, my tam jestesmy i rozmawiamy sobie o wielu sprawach, takze dołączam sie do zaprosin:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 6, 2011 Aiszko znowu ta pani prezes :P MI jakby co to podaje maila :czekajaca1984@wp.pl I tez zycze by 1 staranka były owocne ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza26 0 Napisano Październik 6, 2011 Nie dosc ze czlowiek sie tak ładnie wyraża to jeszcze pretensje hehehehe, juz nie napisze wiecej Pani Prezes:-p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M.I Napisano Październik 6, 2011 Mam na Imie Agnieszka i mam 22lata:) Jestem z Krakowa i razem z moim narzeczonym pragniemy mieć bobaska. (PS. nie mam pojecie skad moje pseudo. ;)). Przeliczyłam swoje owulacje, ponieważ cykl mam średnio co 28 dni, raz dostanę dzień wcześniej raz dzień poźniej ale to nie ma większego znaczenia, ponieważ kilka razy w roku jeżdżę nad morze do rodziny i to z tego względu czasem się spóźni. Jestem bardzo niecierpliwą osobą i już widzę, że dziecko uczy mnie tej pięknej cnoty jaką jest cierpliwość... Minęło 5 dni od owulacji a staraliśmy się dwa dni wcześniej, więc z tego co czytałąm, chyba naprawdę muszę poczekać do 14 paź. czyli pierwszego dnia spodziewanej a raczej niechcianej miesiączki ;)) Chętnie dolączyłabym do Waszego forum więc poprosiłabym o emaila, może z Wami dni mi szybciej zlecą ;)) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza26 0 Napisano Październik 6, 2011 czekajaca1984@wp.pl Prosze tu jest mail do Sylwi , naszej kierowniczki Kochanej takze pisz a ona napewno da Ci dostęp:-) I naprawde oczekiwanie na dzieciątko uczy cierpliwości ale pamietaj ona tez ma swoje granice i czasami one puszczają, tym bardziej zycze Tobie bys nie musiała się z tym wszystkim wzmagać, ale z nami zostań, teraz to i ja jestem bardzo ciekawa jak tam zakończy sie Twój cykl, trzymam kciuki i do usłyszenia na forum:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 6, 2011 czekajaca1984@wp.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 6, 2011 Aiszko moze byc pani prezes :) MI napisz w ciagu pół godziny zebym ci dała dostep bo na 15 ide do pracy :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 6, 2011 MI POSZEDŁ LINK :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Październik 6, 2011 sylwia ty juz sie pewnie zbierasz do pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 6, 2011 No :) Jem ogórkowa własnie :) I zaraz sie bede malowała :) Mi doszedł link ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 6, 2011 One Kiss a TY sie bedziesz zbierała do domciu :) Ktos pytal dzisiaj o Ciebie to napisałam ze wrócisz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza26 0 Napisano Październik 6, 2011 Teraz to moze byc Pani Prezes, to tylko tak udawalas co hihih, bedzie Pani Prezes bedzie bo jakby inaczej:-) I dobrze ze tu piszemy, zawsze to nowe kobitki dołączą i bedzie raźniej przede wszystkim nam staraczkom:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
One_Kiss 0 Napisano Październik 6, 2011 dziekuje Sylwia :-) spokoju w pracy dzis i megaaaaaaa utargu :D ludzie sa po wypłacie to może będzie się kręciło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza26 0 Napisano Październik 6, 2011 Dołaczam się do Kasi, Sylwia udanego dnia:-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Aisza26 0 Napisano Październik 6, 2011 To zmykam puki co, do usłyszonka i miłego dnia zycze, papa:-);-* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 6, 2011 O tak oby był mega utarg i duzyyyyyyyyyyy ruch :) Ostatnio jakis arab u mnie 199 zapłacił :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 6, 2011 MI jak doszedł link to załóz konto i napisz w dziale osoby chetne do przyjecia to dam ci dostep do głównego forum :) Teraz ide na 10 min do pracy wiec pewnie wieczorem zrobie to :)( Chyba ze zdazysz w 10 min załózycc konto :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 6, 2011 Pa Aisza Odpisze Ci wieczorem na to co pytałas na forum :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M.I Napisano Październik 6, 2011 Moja wina, nie miałam jak wejść na kafe... Teraz już jestem i założyłam konto ;) buzka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Październik 6, 2011 Kiss, no ja jestem po owulacji, byly dwa pecherzyki i czekam do 16.10. Ale mam dola dzis i generalnie nie wierze w zaden sukces :( Nie jestem dzis dobrym kompanem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M.I Napisano Październik 6, 2011 Surfitka ja czekam do 14 moze 15 ;) Jestem z Toba! :* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Październik 6, 2011 No to faktycznie prawie leb, w leb..oby te france nie przylazly !!! Ale znajac zycie i tak przyjda. Ostatnio czym bardziej jej nie chce tym szybciej jest :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość M.I Napisano Październik 6, 2011 Masz już zrobione jakieś badania? To są moje pierwsze starania dlatego badania zacznę gdy teraz dostałabym @. Oby nie ;p a jak narazie biorę kwas foliowy. Cały czas o tym myśle.. Paranoja. Gdy nie ujrzę 2kreseczek to chyba popadnę w ogromny smutek. Bardzo mi zależy jak każdej z nas. Jakim cudem ludzie miewają wpadki?! haha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Surfitka 1 Napisano Październik 6, 2011 M.I. ja, ze tak powiem mam porobione wszystkie mozliwe badania, wiem co mi jest, i jestem pod opieka kliniki nieplodnosci. Ale to moj 4 stymulowany cykl i nic. Niby owulka jest, niby wsyzstko pieknie i ladnie ale ciazy nie ma. O pierwsza ciaze staralam sie bardzo dlugo, i cos czuje ze to byla pierwsza i jedyna ciaza ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
berbelek1 0 Napisano Październik 6, 2011 jestem i nie ma torbieli lewy jajnik: pęcherzyk 11 cm, prawy jajnik pecherzyk 12 cm i ednometrium 12 cm skacze z radości wchłonęła się !!! Jutro dzownię do kliniki po 15 i umawiam się na INSEMKĘ :) Witam nowe koleżanki :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Czekająca1984 0 Napisano Październik 6, 2011 DOBRANOC !!!!!!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach